Olaszország, Orbassano
...Az Acqua, tojás és durum búzadara tökéletes keveréket alkot ennek a tésztának a formájához, amely cső alakú és durva, bordázott felülettel rendelkezik. Ez a textúra úgy van megtervezve, hogy megfogja és megtartja a szószokat, így ideális párosítás gazdag ragukhoz (húsos szósz).
Portfólió (63)
Görögország, Thessaloniki
...A rizs és tészta csomagolásunk úgy van tervezve, hogy biztosítsa a maximális frissességet, védelmet és tartósságot a száraz élelmiszertermékek számára. Magas minőségű, élelmiszeripari anyagokból készült csomagolási megoldásaink kiváló védelmet nyújtanak a nedvesség és a külső szennyeződések ellen, így a rizs és tészta friss és biztonságos marad hosszabb ideig. Különböző stílusokban elérhető...
Portfólió (364)
Belgium, Anderlecht
...Professzionális elektromos tésztafőző Friss, száraz és fagyasztott tészták főzésére Ideális a tésztafőzés és más ételek elkészítésének szétválasztására. Tökéletes vendéglátáshoz és minden olyan helyre, ahol adagolás szükséges. Lehetővé teszi a tészta főzését, leeresztését és hűtését adagokban. A mosó tartály lehetővé teszi a főzés alatt álló termék gyors hűtését, ideális blansírozáshoz. AISI 304...
Portfólió (189)
Ukrajna, Kiev
...friss Barilla tészta spagetti és makaróni 250g-500g kiszerelésben. Tömeges rendelésben tudunk tésztát szállítani, 10 kg / 5 kg, 1 kg és 500 g zsákokban, nagyon kedvező áron, Összetevők: búzaliszt. Tojást is feldolgozó üzemben készült. Minőségmegőrzési idő: a dátum a fólián található. A dátum és a kód egyben a tételszám is. Száraz, jól szellőző és sötét helyen tárolandó. Főzési idő: 6-8 perc...
Portfólió (9)
Olaszország, Villafranca
... tésztatípus Amalfi tipikus étele, ahol Enrico Cosentino séf keze alatt született 1978-ban, amikor az Scialatiellit egy kulináris versenyen bemutatva elnyerte az év entremetier díját. Kapcsolat a Friss Tészta és a Száraz Tészta között: A minőséget választani egy jobb életért. 270 kcal/100g a Friss Tésztára 350 kcal/100g a Száraz Tésztára Mediterrán Friss Tészta Made In Italy "Napoli" Hűtött szállítmányok Stef...
Portfólió (4)
Görögország, Kiato Korinthias, Peloponnese
...• Száraz tészta durum búzadarából, olívaolajból, feta sajtból, paradicsomból és zöldpaprikából. • Prémium minőség és a legfinomabb íz. • 100% természetes - ízfokozók, aromák, töltőanyagok és tartósítószerek nélkül stb. • Gazdag szénhidrátokban. A Peloponnészoszon termesztett durum búzadarából, helyi ellenőrzés alatt álló farmok friss tojásaiból, valamint a többi hozzávalóból, helyi gazdáktól, gyúrtuk és szárítottuk a műhelyünkben. Minden mediterrán íz egy falat tésztában.
Portfólió (3)
Franciaország, Paris
...Bio durum búza, friss bio tojás, bio bazsalikom, bio fokhagyma, bio spenótpor, mind Franciaországból. Átlagos tápérték 100g száraz tésztára: ENERGIA: 1515kj / 362kcal FEHÉRJE: 14g SZÉNHIDRÁT: 69,9g, ebből cukrok: 1,9g ZSÍR: 2,4g, ebből telített zsírsavak: 0,5g ROST: 4,1g Só: 0,02g Allergének: Glutént, tojást és esetleges szója nyomokat tartalmaz. HOGYAN FŐZZÜK: Körülbelül 4-6 perc főzés forrásban lévő vízben. Ean13:3701511707736 Referencia:TagliatelleBioAilBasilicFrance1...
Portfólió (133)
Spanyolország, Almeria
...AZ ALMA AZUL STILL (buborékmentes) 100% Chardonnay szőlőből készült, 11% alkoholtartalommal rendelkezik, és 75 cl-es palackokban kapható. Tökéletesen illik a Mediterrán Diéta legtöbb receptjéhez, mint például tapas, sajtok, halak, tenger gyümölcsei, fehér húsok, tészta, paella… Szőlőfajta: 100% Chardonnay Kóstolási jegyzet: Elegáns kék szín, édes ananász, málna és passiógyümölcs aromákkal...
Portfólió (2)
Franciaország, Aix En Provence
...FENOUIL VULGAIRE - Foeniculum vulgare A vadédesztergálás mellett a konyhában friss és édes ízélményt nyújt, amely fűszerezi az ízletes ételeket. Az íze hasonlít a ánizséhoz. Növény Vad édeskömény - Foeniculum vulgare. Konyha Infúzió, főzet, por, tinktúra, szirup, cukor, bor, tészta, rizs, wok, tajine, zöldségek. Forma / Mennyiség Egész BIO SZÁRAZ MAG / 40g - 300g. Eredet Franciaország - 100...
Portfólió (9)
Ausztria, Königsdorf
... gél, habosítás, emulgeálás, ragasztó. A tojásfehérje por javíthatja a termékek minőségét és eltarthatóságát. Megjelenés: laza por vagy tömör, egységes sárga, a normál tojásfehérje szagával, szagtalan, szennyeződésmentes. Tipikus alkalmazások: sonka, kolbász, surimi, tészta, instant tészta, édesség, szósz, fagylalt. Eltarthatóság: 24 hónap árnyékos, száraz, zárt körülmények között. Csomagolási részletek: 20 kg-os poli táskák karton dobozokban. 2022 Mt 40"-os konténerenként. Összetevők Friss tojás 99,9% Analitikai összetétel Fehérje 70,0% Lipid 5,0% Nedvesség 6,0-7,0%...
Svájc, Nidau
...ajaa! Tárolódobozok 100% megújuló nyersanyagokból, kőolaj nélkül, lágyítók nélkül ajaa! természetesen megújul. Új anyagunk egy biopolimer cukorból és természetes ásványi anyagokból. Az ajaa! dobozok ideálisak a konyhába, a kamrába, vagy mint uzsonnás doboz a gyerekek iskolatáskába. Száraz élelmiszerek, mint például liszt, cukor, tészta, rizs, müzli, dió tárolására szolgálnak, vagy friss...
Portfólió (25)
Olaszország, Albanella
Az Olaszország iránti szeretet és a nagy kulináris hagyomány iránti elkötelezettség gazdag és gondos válogatásban nyilvánul meg hazánk gasztronómiai specialitásaiból. A legjobb sajtok, a leghíresebb felvágottak, olajok, borok és édes-savanyú ecetek, a tészta, száraz vagy friss, a mediterrán étrend királynője, egészen a Mozzarella di Bufala Campana-ig, amely finom ízével el fog varázsolni...
Olaszország, Fidenza
1986 óta az ITALPAST vezető szerepet játszik a gépek, automatikus rendszerek és teljes vonalak tervezésében és gyártásában, amelyek kiváló minőségű tészták előállítására szolgálnak, mind a kézműves, mind az ipari szektor számára. Száraz tészta, friss tészta, gluténmentes tészta, töltött tészta és előfőzött tészta készételekhez. Száraz tészta gyártására szolgáló rendszerek és teljes vonalak 30...
Olaszország, Carasco
...Stúdió és gépek, valamint berendezések építése friss, száraz, töltött tészta, ravioli, agnolotti, gnocchi, chicche, malfatti stb. gyártásához. Tésztagépek, extruderek, hengergépek, tésztanyújtók, ravioligép, gnocchigép és egyéb tésztagyártó gépek 5-től 200 kg/h kapacitással. Automatikus tésztakészítők és főzőállomások gyorséttermek számára, tésztára alapozva. Gépek, berendezések és felszerelések helyi vagy etnikai termékekhez, mint például sebadas, empanadas, pierogi vagy hasonlók... Pasztörizáló, előfőző és szárító berendezések, amelyek a vevő igényei szerint készültek.
Olaszország, San Lorenzo Di Parabiago
...pillangó formázók, orecchiette és trofie készítő gépek stb. ... Ezen kívül képesek vagyunk teljes üzletek és friss tészta laboratóriumok megnyitására; valamint a helyszínre is elmegyünk az installálás és az oktatás érdekében, receptgyűjteménnyel a kevésbé tapasztaltak számára (nagy választék töltelékekből, a klasszikus húsos, ricottás, fűszeres, lazacos stb. töltelékekig), több mint húsz éves tapasztalatunk alapján, mint tészta- és ravioli gyártók.
Olaszország, Ripalimosani
...hús dehidratálására. LINEA NATURA: gőzáramú illóolaj-kivonók. LINEA APICOLTURA: pollen tisztítók, krémes méz előállító gépek, sokoldalú berendezések a méz kezelésére. LINEA CASTAGNA: berendezések a gesztenye mosására, hőkezelésére, pasztőrözésére; a friss és száraz gesztenye héjának eltávolítása. LINEA TARTUFO: berendezések a trüffel mosására, főzésére és sterilizálására. LINEA LATTE ÉS FORMAGGI: mini sajtkészítők, sajt szárítók.
Franciaország, Olivet
...hogy a legjobbat kínáljuk Önnek. Annak érdekében, hogy csak azt vásárolja meg, amit fogyaszt, és hogy csökkentse a csomagolási hulladékot, online boltunkban a piacon elérhető legszélesebb bio termékek választékát kínáljuk: lisztek, gabonák, rizs, tészta, száraz hüvelyesek, szárított gyümölcsök, kekszek, cukorkák és még sok más.
Portfólió (114)
Franciaország, Varreddes
... őrlési technikát alkalmazva. Ez a módszer, az olasz szakértelemmel párosítva, lehetővé teszi a kiváló minőségű tészták készítését, amelyeket lassan szárítanak, hogy megőrizzék tápláló értékeiket. Kínálunk natúr tésztákat tojással vagy anélkül, több mint 20 különböző ízesítéssel (paradicsom, bazsalikom, Espelette paprika, sárgarépa…). Friss tésztákat rendelésre készítünk, és száraz tésztákat...
Portfólió (43)
Olaszország, Altamura
...így megőrizve a tápanyagértékeket és a főzés során a tészta állagát. Friss és száraz tésztát, bio és hagyományos változatokat készítünk, Farro dicoccum, Senatore Cappelli durum búzából, teljes kiőrlésű, dehidratált és természetes termékekkel ízesítve. Termékeink jelen vannak az olasz piacon a nagykereskedelemtől a kiskereskedelemig, valamint a külföldi piacon, elsősorban Spanyolországban, Portugáliában, Németországban, Angliában, Kanadában, Brazíliában, Ausztráliában és az Egyesült Államokban.
Olaszország, Fisciano
... Fresca & Buona vonal a Pasta Reggia termékcsaládban, amelynek küldetése, hogy a friss tészta kiválóságait kínálja a legújabb gyártási technológiák felhasználásával. Cégünk széles választékot kínál a tojásos vagy töltött tésztától a regionális jellegzetességekig, mindezt szigorú alapanyag-választással. A töltött tészta glutamátmentes előállításának választása a helyes és egészséges táplálkozás iránti...
Portfólió (3)
Szlovénia, Ljubljana
Friss hús és húsipari termékek gyártója. Hagyomány 1881 óta. HACCP, ISO, IFS, Halal tanúsítványok. GMO-mentes termékek Széles termékportfólió: - Friss hús (Makro és Mikro késztermékek) - Emulgeált húsipari termékek (Frankfurti virsli, Párizsi szalámi ...) - Főtt kolbászok - Füstölt hús - Fél-száraz feldolgozott húsipari termékek - Száraz (erjesztett) húsipari termékek - Konzerv termékek...
Franciaország, La Chapelle Sur Erdre
...FAGYASZTOTT HAGYOMÁNYOS ZÖLDSÉG, FAGYASZTOTT FŰSZERNÖVÉNYEK ÉS AROMÁK, FAGYASZTOTT GYÜMÖLCS, FAGYASZTOTT CITRUSFÉLÉK, FAGYASZTOTT BIO TERMÉKEK, IQF FŐTT RIZS, IQF TÖLTÖTT TÉSZTA, IQF FŐTT TÉSZTA, IQF FŐTT GABONAFÉLÉK.
Olaszország, Cagliari
Mi egy olyan vállalat vagyunk, amely főként szardíniai élelmiszereket exportál külföldre. Széles választékot kínálunk nagykereskedők, delikát boltok, éttermek és pizzériák számára stb. Termékeink közé tartozik: száraz tészta, beleértve a gnocchettit, spagettit és friss tésztát, mint a ravioli és culurgiones, seadas, sáfrány, olívaolaj és olívabogyó pástétom, sajtok és sajtkrémek, borok, különböző méretű sörök, akár hordóban is, édességek, likőrök, bottarga, trüffelkrém és trüffeles sajtok, felvágottak, köztük száraz és friss kolbász.
Törökország, Mersin
... Szabadkereskedelmi Zónához, a Mersin Hüvelyeskereskedők Telephez és a Mersin friss gyümölcs- és zöldségpiacához való közelsége révén különböző előnyöket kínál. Az Ossy Gıda különösen a magvak, tészta, csicseriborsó, bab, lencse és vörösbab fajtákra specializálódott, és széles termékportfólióval rendelkezik, amely képes kielégíteni mindenféle élelmiszerigényt, beleértve a száraz hüvelyeseket...
Portfólió (5)
Olaszország, Santa Maria La Carità
... "denaturálódjanak" a fehérjék és szénhidrátok, és minimum 12-től 36 óráig, a feldolgozandó tésztatípustól függően. A Friss Tészta Feldolgozása: minden termék gondosan KIVÁLASZTOTT NYERSANYAGOKBÓL készül, és kategorikusan elutasítja a tartósítószerek vagy adalékanyagok használatát. Egy minőségi tészta. Ez a célunk minden egyes gyártási ciklus során. Friss, válogatott tojások, 100%-ban olasz mezőkről származó, magas fehérjetartalmú durumliszt, lassú és homogén dagasztás, folyamatos és fokozatos bronzformázás – ezek a titkaink.
Olaszország, San Rocco a Pilli
...- kézműves tészta saját, kőmalomban őrölt lisztünkből, friss és száraz bio tészta - a mi BioLaboratóriumunkban, a Le Casacce birtokon feldolgozva - Chianti kis csicseriborsó - kis változatos lencse - tönkölybúza és gyöngyárpa - füstölt árpa - hántolt köles - kőmalomban őrölt gabona- és hüvelyes lisztek - gabonapehely - toszkán levesek - Turisztikai vendéglátás: Sienában a Vigliano bioagriturizmusban...
A San Tommaso egy gyűjtemény az abruzzói gasztronómiai hagyományok jellegzetes ízeivel. Az ősi regionális receptek felélesztésének céljával jött létre, a Villa Santa Maria szakácsainak együttműködésével. Ma a San Tommaso Specialità Alimentari széles választékot kínál regionális tipikus termékekből, mint például friss és száraz tészta, szószok és pástétomok, felvágottak és sajtok, édességek és...
Olaszország, Serradifalco
A szerelem és a hagyomány íze, a korlátlanul időtlen eredetiség íze, az egyszerűség öröme. A friss tészta olyan termék, amelynek feltétlenül ott kell lennie az asztalainkon. A száraz tésztával ellentétben megőrzi tápértékét. A Pastificio Principe friss tészta tehát fontos fehérje-, vitamin- és rostforrást jelent az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozás számára. OLASZ HAGYOMÁNY A friss...
Olaszország, Olbia
A Sa Busa Food friss és fagyasztott kézműves, azaz kézzel készült tésztát gyárt. 1982-ben alakult, és száraz péksüteményeket készít, amelyek többsége szárított és dehidratált gyümölcsből készül. Székhelye Olbiában található, és csapatában 40 éves tapasztalattal rendelkező gyártási szakértők dolgoznak. A termékeket gondosan válogatják és dolgozzák fel, hogy puhaságot, illatot és magas szintű...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play