Franciaország, Castelnaudary
...Hámozott bab, kacsazsír, francia eredetű kacsacomb, francia eredetű tiszta sertéshús kolbász, francia eredetű sertéshús zsír, bőrök, főtt lé, só, bors, fűszerek, fokhagyma, paradicsom. FŐSZAKÁCS TANÁCSA: Lassan melegítse fel a Févoulade-t egy földedényben, a sütőben, látható kolbászokkal. Élvezze egy jó Corbières borral. A babot Cortez csak a jó IV. Henrik uralkodása alatt hozta vissza Mexikóból. 1610 előtt az Öreg Kontinens csak a babot ismerte. Most a Castelnaudary-i Cassoulet ősét fogja megkóstolni. Fogadja el őseink menüjét: A meleg kacsazsírban pácolt gombák és kacsamáj saláta A févoulade...
Portfólió (37)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play