Spanyolország, A Coruña
...A Da Cunha kenyérrel a tökéletes egyensúlyi pontot keressük, hogy közepes vastagságú héjú, puha és tartós bélzetű, valamint szabálytalan lyukacsú kenyeret kapjunk. A készítési folyamat során kiemelhetjük a hosszú, tömbös fermentációkat, kovászos tésztával, dagasztóban. Ezek a lassú fermentációs folyamatok elengedhetetlenek ahhoz, hogy a kenyér megmutassa egy egyedülálló alapanyag (galíciai őshonos búza) erényeit.
Portfólió (5)
Spanyolország, Mataro
Cégünk a MAGAS HIDRATÁCIÓJÚ KENYEREK gyártásához szükséges gépek és vonalak tervezésére és gyártására specializálódott, és már 15 éve foglalkozik a magas fermentációs idővel rendelkező hidratált tészták kezelésével. A céget alkotó szakemberek fiatal és dinamikus csapatot alkotnak, széleskörű tapasztalattal rendelkeznek a pékáru iparban. Pékáru gyártásához szükséges berendezéseket gyártunk, amelyek a mini gépektől kezdve a nagyobb létesítményekig terjednek, mindig a ciabatta, rusztikus kenyér, galíciai kenyér, zsemlék stb. előállítására.
Spanyolország, Lugo
Galíciai empanadák és sült kenyér (picatostes) gyára, kézműves készítésű.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play