Olaszország, MILANO
...A panettone egy hagyományos olasz karácsonyi édesség, amely Milánóból származik. Magas, kupola alakú formájáról ismert, édes kelt tésztából készül, amelyet kandírozott gyümölcsökkel, mazsolával és narancshéjjal gazdagítanak. Elkészítése több napot vesz igénybe a feldolgozás és a természetes kelesztés miatt, ami puha állagot és jellegzetes ízt kölcsönöz az édességnek. A panettone gyakran a karácsonyi időszakhoz kapcsolódik, és Olaszországban, valamint nemzetközi szinten is a hagyomány és az olasz kézművesség szimbólumaként értékelik. csomagok 12 db, 1 raklap = 10 csomag, lejárat 30/04/25...
Portfólió (26)
Olaszország, Cortazzone
...Mogyorós torta, amelyet kizárólag részben dehidratált mogyorólisztből készítenek, búzaliszt felhasználása nélkül. A piemonti hagyomány tipikus édessége, elegáns ajándékcsomagolásban. Puha, nem száraz állagú, intenzív mogyoró ízű, tartósítószerek nélkül. Szavatossági idő: 12 hét.
Portfólió (7)
...Kulinarikus ajánlatok minden alkalomra Élvezze a Feinkost Lütten kulináris ajánlatait, megbízható szolgáltatását és a jól összeszokott, tapasztalt szakács csapatát. Hetente változó menüszolgáltatást és kiegyensúlyozott céges étkeztetést kínálunk Önnek. Az Ön ünnepi eseményeinek megszervezése, teljes körű catering szolgáltatásunk és házhoz szállításunk széles választékot kínál. És mindez 365 napon át! Tanácsadásért keressen minket bizalommal. Feinkost Lütten - Gasztronómiai hagyomány 1905 óta.
Egyéb termékek
Menü Szolgáltatás
Menü Szolgáltatás
Portfólió (2)
Olaszország, Villafranca
...Scialatielli 081 A szenvedély és a hagyomány a nagy sikerünk összetevői, amelyek életre keltik Campania igazi specialitásait, egy olyan régiót, amely híres gasztronómiai kultúrájáról és a friss, kézműves tészta élvezetének öröméről, amelyet a régi hagyományok szerint készítenek. A Scialatielli neve a nápolyi nyelv két szavából származik: "scialare" (élvezni) és "tiella" (serpenyő). Ez a...
Portfólió (4)
Olaszország, Montella
... a minőségét és hagyományát.A mi receptdobozunk lehetőséget ad arra, hogy egy egyedülálló gasztronómiai élményt élj át, hazavive az abruzzói konyha minőségét és autentikusságát.Spaghetti alla Chitarra: Az abruzzói hagyomány tipikus kézműves tésztája, amely kiváló minőségű durum búzából készült.Sugo Abruzzese con Polpettine: Az abruzzói specialitás friss paradicsommal, húsgombócokkal (marha- és sertéshús) és válogatott fűszerekkel készítve.
Portfólió (2)
Olaszország, Albanella
Az Olaszország iránti szeretet és a nagy kulináris hagyomány iránti elkötelezettség gazdag és gondos válogatásban nyilvánul meg hazánk gasztronómiai specialitásaiból. A legjobb sajtok, a leghíresebb felvágottak, olajok, borok és édes-savanyú ecetek, a tészta, száraz vagy friss, a mediterrán étrend királynője, egészen a Mozzarella di Bufala Campana-ig, amely finom ízével el fog varázsolni...
Franciaország, Colmar
... - Pinot Noir - Késői Szüret * Alsace-i crémantjaink: - Crémant d’Alsace K (gasztronómiai crémant) - Crémant d’Alsace brut - Crémant d’Alsace rosé Meleg környezetben várjuk Önöket, hogy felfedezhessék az alsace-i borok széles választékát. Szakértői tanácsokat kapnak, és részletes leírást minden borunkról. Körülbelül tizenöt borreferencia áll rendelkezésre folyamatos kóstolásra. Figyelem: Az alkoholfogyasztás veszélyes az egészségre. Fogyassza mértékkel.
Portfólió (36)
Franciaország, Castelnaudary
... szaküzletekbe. Franciaország híres gasztronómiájáról, és a mi dél-franciaországi régiónk az egyik legismertebb a változatos és ízletes ételeiről. Családunk 1993 óta foglalkozik ízletes ételek készítésével ügyfeleink számára. Szívügyünk, hogy kiemeljük a friss és házi készítésű termékeket a helyi termelésből. Foie gras, boudin, kacsamell... De legfőképpen a híres cassoulet, amelyet családi hagyomány...
Portfólió (37)
Olaszország, Bronte
... smaragd zöld színe megkülönbözteti minden más termesztéstől. A hagyomány, szenvedély és innováció egyesüléséből született a mi pisztáciás kolbászunk, amely a helyi gasztronómiai hagyomány klasszikus második fogásának számít. A pisztáciás pesto krémtől kezdve a ropogósokon, likőrön és liszten át, a Specialia a DOP pisztácia és a Földközi-tenger napfényében született déli konyha valódi ízét értékeli. A Specialia fő célja az ügyfél elégedettsége és egy világos, nyugodt kapcsolat kialakítása már a kezdetektől fogva.
... és kommunikáció terén, amelyet Anna Maria személyesen fejleszt. A hagyomány szimbólumának számító termékekből – a különböző változatú torrone-ból, mandulás édességekből, kandírozott héjakból, ünnepi készítményekből – új receptek alapját teremtik meg, új ügyfélszegmenseket kutatnak, és gondosan kidolgozott csomagolást készítenek, amelyben a helyi kézművesség szimbólumai is helyet kapnak. Így, ha...
Olaszország, Napoli
Cupiello egy ősi egyensúly történetét meséli el, ahol a hagyomány iránti szeretet találkozik a legmeglepőbb technológiával. A Cupiello egy olasz fagyasztott gasztronómia gyártására és forgalmazására specializálódott vállalat. Küldetésünk, hogy az olasz és nápolyi gasztronómiai kultúrát eljuttassuk a világ minden tájára. A Casa MadreCupiello-ban minden nap átéljük egy ősi egyensúly történetét. Itt...
Olaszország, Bronte
... erről a Szicíliáról van szó, amely megőrzi hagyományait és kultúráját, és szüksége van arra, hogy a világ megismerje tipikus és gasztronómiai termékeit. Minden sikernek megvan a titka: a DOSicily titka abban rejlik, hogy olyan élelmiszereket mutat be, amelyeket a világban íz és minőség szempontjából kiválónak ismernek el a fogyasztók.
Olaszország, Cremona
...Az Antica Valle márka története egy generációról generációra öröklődő gasztronómiai hagyományból származik. Egy ősi tudás, amely a kiváló minőségre hat. Ez egy gasztronómiai művészet, a "felvágottak készítésének tudománya", amely a egyszerűség, az autentikusság és a valódiság nyelvén beszél. Mindig is szoros kapcsolatban állt szülőföldjével. A felvágottainkban kevés összetevő található, de...
Franciaország, la Trinité
... termékeink a kifinomultság és a kulináris, ízélvezeti tudás iránt érdeklődő ínycsiklandó gasztronómák számára készültek. A Melba diffusion.com arra hívja fel figyelmét, hogy fedezze fel prémium és kivételes élelmiszereinket, amelyeket a helyi eredetük és a tiszta kézműves hagyomány szerint készítettek. Teljes mértékben rendelkezésére állunk minden tanácsadásra és esetleges találkozóra az Ön kényelme...
Portfólió (3)
Olaszország, Vaiano-Loc. La Foresta
...egyedi és megkülönböztethető ízű, gondosan válogatott gasztronómiai termékekkel, teljes mértékben tiszteletben tartva az eredeti paraszti hagyományokat és azokat, akik szenvedéllyel és elkötelezettséggel végzik munkájukat. Sonkák, kolbászok, virslik, capocollo, finocchiona, pancetta, juh- és tehéntejből készült sajtok csak néhány a vállalat által előállított számos élelmiszer különlegesség közül...
Olaszország, Albano Laziale
... legjobb hagyomány szerint, természetes kelesztésű fehér pizzát és a Castelli Romanikra jellemző édességeket sütünk. A "Pizza Michelangelo" a valódi termékek minőségéről és a szolgáltatásról ismert. Nálunk megkóstolhatja a Castelli Romanikra jellemző hagyományos termékeket, mint például a híres Genzano kenyeret, amely természetes összetevőkből és kémiai kelesztés nélkül készül. Boltunkban gazdag választékot talál kenyérből, pizzából, házi édességekből és gasztronómiai termékekből, házi és hagyományos édességekből.
Spanyolország, Granada
... napra fejlődik, köszönhetően az új gasztronómiai javaslatoknak, amelyek tökéletes egyensúlyt tartanak fenn a hagyomány és az innováció között. Hosszú pályafutásunk során a képzés és a tapasztalat voltak a kulcsok egy kivételes munka kifejlesztéséhez, amely segített alkalmazkodni az új idők követelményeihez, és ma már egyedi tányérokban ölt testet, amelyeket kifejezetten minden ügyfél számára készítünk. Az ízek egy eredeti helyi terméknek és egy gondos előkészítésnek köszönhetően jönnek létre, amely a mi jellegzetes megkülönböztetésünket képviseli.
Spanyolország, Madrid
Fedezd fel az egyik legkiválóbb gasztronómiai élményt japán fúziós éttermünkben a Bernabeu környékén, Madridban. Kiváló minőségű alapanyagok, amelyeket nagy mesterszakácsok kezei készítenek el, hogy olyan ételeket alkossanak, amelyek minden ínycsiklandó ízlésnek megfelelnek. Élvezd Madrid egyik legjobb ázsiai éttermének ízeit, ahol a japán hagyomány és a vörös tonhal ronqueo művészete mediterrán...
... elő, tiszteletben tartva a minőség, a sajtművészet, a hagyomány és a hitelesség értékeit. Fedezd fel a vidéket ízein keresztül, a kiválasztott és minőségi alapanyagokra összpontosítva, amelyeket a konyhában használnak. Egyedi és ismert kiválóságokat mutatunk be, nagy hagyománnyal a tej és a hús feldolgozásában, amelyeket közvetlenül a mezőgazdasági termelőktől szolgálhatsz fel az asztalodra. A...
...mint Terni, Milánó, Róma. Nemzetközi tapasztalatokat szerzett Lausanne-ban (Svájc), Münchenben (Németország), Londonban (Anglia), Lisszabonban, és számos rövid tartózkodás során Európa különböző részein. A hagyomány és a vállalkozói ambíció mindig is nagy kihívások felé vezette, mint például a legjobb európai városok szállodáiban való szakmai képzés, ahol a legjobb séfektől tanulta és fejlesztette...
Spanyolország, Lorca
Lorca település mindig is kiemelkedett gazdag és minőségi gasztronómiájával. A településünk hatalmas területén egy változatos és mélyen gyökerező gasztronómiai hagyomány találkozik, amely természetesen megjelenik vendéglátóhelyeinken és éttermeinkben. A Lorca a la carta kezdeményezés azzal a céllal jött létre, hogy láthatóságot biztosítson a lorcai vendéglátás számára, miközben a látogatóknak...
Franciaország, Paris
... ebédekről vagy más, egyedi rendezvényekről, mindezt egy olyan környezetben, ahol a barátságosság a főszereplő, a változatos ételek és a trendi dekoráció garantált. A BUSTRONOME: egy kortárs, szezonális étlap, amely nyitott a világra, de határozottan francia kultúrájú. Séfje, aki a gasztronómiai szférából érkezett, bemutatja, hogy a technika és a helyi alapanyagok, az esztétika és a hagyomány harmonikusan találkozik a tányéron. A BUSTRONOME: egy íz- és látványélmény az utazó számára. Egy ebéd, uzsonna vagy vacsora idejére minden útvonal egy új felfedezés.
Olaszország, Scafati
A hagyomány értéke. Olaszország a világban kulturális, művészeti, kézműves és gasztronómiai hagyományairól ismert, amely egy hatalmas, változatos és egyedülálló örökség a szép országban. E művészi érzékenységből született a Made in Italy, amely a kézműves és ipari termelés újraértékelésének jelképe, jellemzője az anyagok minősége, esztétikai ízlése és a részletek iránti gondosság, amely az olasz...
Spanyolország, Pontecesures
Egy történelmi és egyedi szállás, amely egy hosszú szállodai hagyomány terméke, amely a 20. század közepére nyúlik vissza. Ez a vidéki szálloda egy felújított 19. századi épületben található, Pontevedra és Santiago között, az Ulla folyó partján. Ha szeretnéd kiegészíteni tartózkodásodat egy gasztronómiai élménnyel, megteheted éttermünkben, ahol a konyhánk ízei több ezer utazó és turista ízlését...
Olaszország, Sant'elpidio a Mare
... válogat, állít elő és forgalmaz... Mindezt saját földjeiről és laboratóriumaiból. Mindez kézműves irányítással. Csak azért, hogy megízlelhessük a hagyomány és a kulináris találékonyság ízét, amely ellentmondásos.
... tartósítószerek, valamint olyan különlegességek, mint a sáfrány, a szarvasgomba és a fűszerolajok. A vállalat gondosan válogatja meg minden termék összetevőit, felügyeli a gyártási folyamatot, és garantálja a regionális gasztronómiai hagyományokhoz való hűséget. A Chitarra tésztától a Rintrocili-ig, a Ventricinától a Montepulciano kolbászokig, a Mostaccioli-tól a Sáfrányig, minden termék a modern és igényes fogyasztó számára megfelelő íz és hagyomány tökéletes ötvözete.
Spanyolország, Belchite
... évszázados olajfák legjobb olaját nyerjük ki. Két olajbogyófajtával dolgozunk: az Arbequinával és az Empeltre-vel, amely a Bajo Aragón őshonos fajtája. Olajaink minőségét mind az eredetvédett megjelölés, mind a nemzeti és nemzetközi minőségi versenyek elismerték: a FERIA OLEOMAQ 2019 olajmalom kiválósági díja, az EVOOLEUM szektor kiadványa által 2018-ban a világ 100 legjobb extra szűz olívaolaja közé választva, Grand Prestige Gold a 2018-as izraeli TerraOlivo díjakon, 2017 legjobb olajmalma az Aragóniai Gasztronómiai Akadémia által, hogy csak néhányat említsünk...
Olaszország, Firenze
1994 óta a kalábriai föld hagyományos ízeit hozzuk el az asztalaitokra. Nemzetközi termékhálózatunkon keresztül hozzájárultunk a jó ételek kultúrájának fejlődéséhez mindenféle közönség számára, lerövidítve a kereskedelmi távolságokat egy firenzei elosztóplatform létrehozásával. Termékeink egy ősi gasztronómiai hagyomány tapasztalatából születnek, amelynek köszönhetően ma is ugyanazokat az...
Portfólió (1)
Olaszország, Lecce
...A hitelesség, a hagyomány, a "0 kilométeres" termékek és az íz a 100%-ban olasz, gasztronómiai ajándékunk megkülönböztető elemeivé válnak. Ezért szeretnénk a kompozícióinkat a Salento-t jellemző természetes és művészi elemeknek szentelni. Az alábbi csomagolási javaslatok csupán példák. A minden egyes dobozban található termékek teljes mértékben testre szabhatók. Egy ajándék nyomot hagy, erősíti a kapcsolatot, megerősíti a tiszteletet.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play