Clément Faugier a Privas en Ardèche : a marron alapú termékek gyártása és forgalmazása 1882 óta: marron glacés, az Ardèche-i marron krémek. Marpom's gyártása és forgalmazása, amely marron krém és alma püré keveréke. BIO termékek választéka. Clément Faugier mostantól fagyasztott gyümölcs- és zöldségpüréket kínál, fagyasztott, adagolható natúr marron pürét, 8 vagy 15 darabos korongok formájában.
...Hagyományos canistrelli gesztenyelisztből és dióval, 350 g-os csomagolásban. A gesztenyeliszt erőt és karaktert ad, míg a dió ízt és ropogósságot kölcsönöz ezeknek a canistrelliknek. Bármikor fogyaszthatók a nap folyamán.
Súly: 350 g-os csomag
Összetevők: búzaliszt, cukor, napraforgóolaj, tojás, ánizsmag 2%
Tárolás: száraz, hőtől védett helyen tárolandó
Tápérték nyilatkozat: 100 g-ra vonatkozóan
Energia: 1994 kJ (475 kcal)
Zsírok: 21 g
Telített zsírsavak: 2,0 g
Szénhidrátok: 66 g
amelyből cukrok: 30 g
Fehérjék: 6,3 g
Só: 0,82 g...
HECOSFAIR, Légy Hős!
HECOSFAIR, a kivételes, bio fairtrade & crueltyfree termékek szolidáris márkája, 2019 óta egészséges étkezést és ökologikus, etikus, fenntartható fogyasztást kínál.
- A HECOSFAIR 2021-ben elnyerte a LUXLife Magazine Best Crueltyfree Grocery Brand France díját.
- Szintén 2021-ben a HECOSFAIR néhány prémium élelmiszere a világ 500 legjobb összetevője között szerepel a Régalade...
Az Agrifood Toscana egy dinamikus vállalat, amely a toszkán mezőgazdasági élelmiszeriparban tevékenykedik, beleértve az Agriqualità márkájú termékeket az Amiata és a Val di Paglia térségében. Ezek a termékek egy 2005 óta kialakult termelési lánc eredményei, és a Toszkána régió általi tanúsítási engedéllyel indultak. Különösen a tanúsított termékek közvetlen értékesítésre kerültek az "i Toscani", "...
...Aseptikus gesztenyekrém S/25 Kg
Gesztenyeliszt V/20 Kg
Prémium gesztenyedarabok C/25 Kg
Bio aseptikus gesztenyepüré S/20 Kg
Aseptikus gesztenyepüré MPP S/20 Kg
Prémium aseptikus gesztenyepüré S/20 Kg...
... használta ki. Még ma is csodálhatók a régi kerék és a helyiségekben található ősi malmok, amelyek búza- és gesztenyeliszt előállítására szolgáltak.
Az olajpréselő tevékenysége októbertől márciusig tart, és magában foglalja az olívák feldolgozását harmadik fél számára, valamint olaj előállítását értékesítés céljából. Ebben az időszakban szabadon látogathatók a helyiségek, és meg lehet tekinteni az olívák...