Franciaország, Saint-Bris-Le-Vineux
... szőlő tökéletes érettségben történő szüretelése. A legjobb fürtök szelektív válogatása fotometrikus elemzés segítségével a szüret megérkezésekor. Erjesztés 15 napig. Pneumatikus préselés a lé minőségének megőrzése érdekében. Malolaktikus erjedés hordókban. Érlelés hordókban (új hordók és 5 éves hordók) 12 hónapig. Palackozás optimális időpontban, majd a bor pihentetése a forgalmazás előtt. Kóstolási jegyzetek Ez a cseresznye színű bor összetett illatot árul el. Szervírozási hőmérséklet: 16 - 18°C...
Portfólió (60)
Franciaország, Issy-Les-Moulineaux
... kenyér és egy kis vaníliás árnyalatot hoz. Elegáns, fajtajelleges, teljes és nagyon magas szintű! Tartalom: 75cl Típus: Vörösbor Szőlőfajta: 100% Pinot Noir AOC: Givry Érlelés: Fogyasztható azonnal, és 2030-ig tárolható Szervírozási hőmérséklet: 14-16°C...
Portfólió (321)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play