Németország, Weyhe
...Nálunk számos változatban és ízben, a legkülönfélébb színekben és formákban találhat gyümölcskészítményeket. Gyümölcskészítmények és zselék homoktövis lével Nálunk számos változatban és ízben, a legkülönfélébb színekben és formákban találhat gyümölcskészítményeket. Nálunk mindenki számára van megfelelő választék! Homoktövis vaníliás szív* - V299 Homoktövis mackók* - V318 Homoktövis tengeri...
Portfólió (8)
Svájc, Langnau Im Emmental
A KASAG egy közepes méretű ipari vállalat Langnau-ban, a svájci Emmentalban. 1929 óta kínál a cég a régióban munkahelyeket képzett szakemberek számára. Ebben a festői dombvidéken Bern kantonban nemcsak a világhírű lyukas sajt készül, hanem számos innovatív cég is működik, amelyek globálisan kiváló hírnévnek örvendenek. A KASAG az egyik közülük. Berendezések, tartályok, nyomástartó edények, hőcser...
Portfólió (152)
Franciaország, Valence
Az F2S-t 2013-ban alapította Serpegini Fabrizio ügyvezető. Több mint 25 éves tapasztalatával az élelmiszeriparban sikerült egy kiterjedt hálózatot kiépítenie a beszállítók és a termékek körében. Ennek köszönhetően szinte teljes mértékben ellenőrizni tudja a beszállítóit és a termékeit. Az F2S cég erőssége, hogy közvetlen kapcsolatban áll a gyártóüzemekkel, ami lehetővé teszi számára, hogy a forrás...
Portfólió (68)
Magyarország, Budaors
Olaszország, Monterosso Almo
Gyümölcsöt termelünk és dolgozunk fel a saját területünkről, extra lekvárokat készítve, legalább 65%-os tiszta gyümölcspürével, maximum 85%-ig. Főként őszibarackot termesztünk, amelyet szárított szicíliai birsalma lekvárrá alakítunk, üvegekben. Csak első osztályú gyümölcsből készült extra lekvárok gyártása. Termelésünk közvetlen tűzön történik, és különösen víz hozzáadása nélkül, csak gyümölcs, ...
Portfólió (1)
Ausztria, Groß-Enzersdorf
A vállalatot a dédnagyapa alapította 1900 előtt, mint kiskereskedelmi üzlet! Az OHG alapítási dátuma: 1943. április 9. Alapító: Josef ZEJMA (id.) (1921-1972) Üzlettulajdonos: Josef ZEJMA (ifj.) (született 1950) Fiaik a 4. generációban: Nicolas és Andreas ZEJMA Családi vállalkozás vagyunk, amelyet 1943-ban alapított Josef ZEJMA úr, és már több mint 60 éve működik. Több mint 40 éve foglalkozunk a ...
Portfólió (5)
Franciaország, Paris
A CBDIS GREENEO egy felelős és elkötelezett gyártó, amely 2012 óta működik. Az évek során befektettünk a Kutatásba és Fejlesztésbe. A katalógusunkban szereplő termékek mindegyike szigorú és pontos műszaki követelményeknek felel meg. CBD E-liquideinket Franciaországban tanulmányozzák, gyártják és palackozzák. A CBD olajaink gyártásához használt olajok mind francia biogazdálkodásból vagy felelős gaz...
Portfólió (36)
A sós ételek, mint a helyi és német konyha klasszikusai, az eredeti Weck üvegben, édes és sós kenőcsök, mustárok és chutney-k, a gyümölcspor, mint feltét például müzlihez, joghurthoz, túróhoz, vagy a gyümölcsbőr, mint egészséges nassolnivaló. Egy dolog közös bennük: tartósságukat régi tartósítási módszerek biztosítják, tartósítószerek, ízfokozók, valamint glutén- és laktózmentesek. Régi újra fe...
Németország, Hamburg
A JUICE TRADE GmbH & Co. KG egy nemzetközi szinten működő import- és exportcég, valamint kereskedelmi ügynökség gyümölcslé-koncentrátumok és levek, pürék, ízek, esszenciák, olajok és diófélék számára.
Franciaország, Montpezat D'agenais
A BIOLOKLOCK egy biogazdálkodásból származó gyümölcsök feldolgozásával foglalkozó vállalat. Előnyben részesítjük a helyi gyümölcsbeszerzést, és lekvárjainkat üstben főzzük. 1973 óta bio termékekkel foglalkozunk, és kézműves módon dolgozzuk fel termékeinket, hogy a lehető legjobb minőséget érjük el a következő gyártások során: bio lekvárok, gyümölcslevek, pürék, zselék, szilva- és gesztenyekrémek.
Olaszország, Crotone
A Delizie del Gusto az olasz hagyomány és a helyi jellegzetességek válogatott kínálatát hozza el az asztalra, felfedezve az autentikus ízeket, tiszteletben tartva a természetességet és a környezeti fenntarthatóságot. Marmeládéinkkal, lekvárjainkkal és gyümölcsös kompótjainkkal azokhoz szólunk, akik az olasz édességeket szenvedélyüknek vagy hivatásuknak tekintik. Otthon és éttermekben egyaránt a ...
Németország, Markt Schwaben
A lekvár - ez a szenvedélyünk. 2014 óta vagyunk a szakértők a kézműves, kifinomult gyümölcslekvárok terén. A Markt Schwabenben, Erdingtől nem messze, a müncheni keleti részen található manufaktúránkban minden a helyi alapanyagok és a szezonális feldolgozás körül forog. Gyümölcslekvárjainkat tiszta almapektinnel és zselésítő cukor nélkül főzzük. Ennek megfelelően termékeink vegánok számára is alkal...
Franciaország, Fosseux
Friss gyümölcsök és zöldségek kézi vágása – egy történet a minőségi gyümölcsökről és zöldségekről! Az INNOVAFOOD, amely Rungisban található, friss gyümölcsök és zöldségek vágására specializálódott vállalat. Célunk, hogy ötvözzük a szakértelmet, a minőséget, a hagyományt és az innovációt! Az INNOVAFOOD-nál szeretnénk hozzájárulni egy jobb jövőhöz, egy olyan jövőhöz, ahol az étkezés összhangban van ...
Franciaország, Nousty
1986-ban François CROPSAL által alapított CROPSAL ház a Pireneusok legidősebb kézműves lekvár- és zseléfőző üzemének számít. Nagyon széles választékot kínálunk a hagyományos módon készült édes finomságokból, amelyek a hagyományos ízek finom házasságát ötvözik számos eredetiséggel, mint például a „Jurançon-os barack”, a „Madiran-os eper”, az „Armagnac-os narancs”, a „Három citrusfélével, dióval és ...
Portfólió (4)
Olaszország, Campobello Di Mazara
Agripantel "Egy helyi vállalkozás vagyunk, amely a helyi gasztronómiai különlegességekre összpontosít. 200 receptet készítettünk, részben hátrányos helyzetű emberek által fenntartott szolidaritási kezdeményezésekből származó alapanyagokkal. Jelenleg a paradicsomfeldolgozási termelés egy része rövid ellátási láncból származik, és a Rossa Sera Szociális Szövetkezet által megművelt földekről származi...
Portfólió (7)
Franciaország, Champagne-Au-Mont-D'or
A GNT élelmiszer-színezékek (Colouring Foods) gyártója és forgalmazója. A világpiac vezetője az élelmiszer- és italipar számára készült színezékek terén. EXBERRY® élelmiszer-színezékeink gyümölcsökből, zöldségekből és ehető növényekből készülnek, és a feldolgozás során nem használnak mesterséges adalékanyagokat vagy szerves oldószereket. Ezek széleskörű alkalmazásokban használhatók, beleértve az i...
Olaszország, Rodi Garganico
Kézműves lekvárok és dzsemek előállítása tartósítószerek és színezékek nélkül, a Gargano biogazdálkodásából. Kézműves előállítás a Gargano tipikus mezőgazdasági termékeiből, szószok és savanyúságok. Biogazdálkodásból származó citrusfélék nagykereskedelme a Garganóból: Femminello citrom és Duretta narancs. Extra szűz olívaolaj biogazdálkodásból a Garganóból, ízesítve bazsalikommal, fokhagymával,...
Hollandia, Nieuwegein
Cégünk már évek óta a kézműves előállításra és forgalmazásra összpontosít, többek között lekvárok, szirupok, gyümölcsszószok, mustárok és öntetek terén. Saját márkáink mellett termékeinket Private Label keretében is előállítjuk különböző partnerek számára Hollandiában és Belgiumban. Van egy saját gyártóhelyünk. Itt hagyományos módon készítünk különféle termékeket, mint például lekvárok, limonádész...
Törökország, Kazan/ankara
A MND tevékenysége, amely a reggeli élelmiszertermékekre utal az élelmiszeriparban, a "Lokman" márka a nyersanyagok feldolgozásával ismert, amely egy teljesen integrált gyárat, csomagolást és marketinget biztosít, így elérheti a végső fogyasztókat. A Lokman rendelkezik ISO 2200, HACCP és ISO 9001 minősítéssel. A Lokman a házon kívüli fogyasztásra szánt termékek preferált márkája. 16.000 zárt, össz...
Franciaország, SAINT PAUL EN JAREZ
Kézműves gyümölcslevek előállítása és forgalmazása. Az évek során gazdagodott Jean-Louis Bissardon gyümölcslevek választéka, amely "hagyományos" gyümölcsleveket kínál: narancs, alma, szőlő, paradicsom; ügyesen összeállított leveket: alma-burgonya, alma-fekete ribizli, valamint meglepőbb ízeket: mirabella, szőlőbarack, cseresznye. Jelenlegi csomagolás, gyümölcslevek elegáns 25 cl vagy 75 cl palacko...
Moldova, Soroca
Spanyolország, Vilobí Del Penedès
A VALLISER egy élelmiszeripari vállalat, amely a kézműves birsalma előállítására specializálódott. Székhelyünk a mediterrán borvidéken, Penedésben található. Mindig is ragaszkodtunk ahhoz, hogy a legmagasabb minőségű birsalmát biztosítsuk ügyfeleinknek, alapos és intenzív elkötelezettséggel. Birsalmánk tartósítószerek és színezékek nélkül készül; természetes filozófiát követünk. Termékválasztékunk...
Olaszország, Rosarno
Félkész termékek gyártása kandírozott gyümölcsök számára, mind bio, mind hagyományos, citruslevek gyártása, szárított gyümölcsök és dehidratált héjak, dehidratált zöldségek és gyümölcsök.
Olaszország, Giuliano Teatino
A D'Alessandro lekvárok Giuliano Teatinóban születnek, egy olyan településen, amely híres gyümölcseiről. A vállalat története a szőlő hagyományába gyökerezik, amely az egész régió igazi kincse, és amelyet bor készítésére gyűjtöttek be, valamint az asztalon való fogyasztásra, míg a felesleg ízletes lekvárokká alakult a háziasszony kezei között. Ebből a tapasztalatból, ebből a tudásból származik Ora...
Franciaország, Marmande
A ST DALFOUR cég számos gyümölcs alapú készítményt, valamint készételeket gyárt. A termelés 98%-át exportálják. Piacvezető termékünk a ST DALFOUR gyümölcsdesszert (lekvár), amely 100%-ban gyümölcsből készült, színezék és tartósítószer nélkül, különlegessége pedig a szőlőlé használata mint édesítőszer.
Sakaryában szárított gyümölcs- és zöldségfeldolgozó üzem vagyunk. Alma, narancs, citrom, körte, ananász, birs, eper, kiwi, őszibarack, dinnye, sárgadinnye, és datolyaszilva stb. Gyümölcsök, valamint spenót, petrezselyem, tök, padlizsán, burgonya stb. zöldségek. Ezen kívül gyümölcs- és zöldségport is gyártunk, por és granulátum formájában. Termékeinket teljesen steril környezetben mossuk és tisztít...
Franciaország, Nogent-Sur-Seine
Több mint 40 éve a GAGET (Ecocert által bio minősített) cég egyedi ízek tervezésében szerzi tapasztalatait az élelmiszeripar számára. Magas technológiájú laboratóriumában különleges ízeket, kávé kivonatokat (Arabica, Robusta, Arabica/Robusta keverékek), karamellákat (Aromás folyékony karamell, Sós vajkaramell, Tejkaramell) és gyümölcs előkészítményeket (Citrusfélék, Sárga gyümölcsök, Piros gyümölc...
Románia, Cluj Napoca
A gyümölcs- és zöldségkonzervek feldolgozásában és értékesítésében szerzett 10 éves tapasztalattal a Mib Prodcom olyan ízeket és sajátos ízélményeket kínál, amelyeket csak az Arovit lekvárjaiban, dzsemmjeiben, nektárjaiban és ételeiben fedezhet fel.
Spanyolország, AGULLANA
Kézműves Extra lekvárok, magas gyümölcstartalommal, tartósítószerek és színezékek nélkül, nagyon alkalmasak húsokkal, halakkal és mindenféle sajttal való párosításra. Széles körben használják a vendéglátásban.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play