Belgium, Lokeren
...A természetes bélfélék természetes termékek. Az idők kezdete óta használják őket a hús természetes módon történő tárolására és tartósítására (szárítás, füstölés vagy olyan készítményekhez, mint a szalámi), vagy hogy ehető bélbe csomagolják a hús készítményeket. Ez egy egyszerű, tisztességes és fair termék, amelyet már Homérosz Odüsszeiájában is említettek, közel 3000 évvel ezelőtt! Természetes...
Portfólió (6)
Spanyolország, Peligros
...Húsipari felhasználásra készült adalékanyagok, fűszerek és ízesítők keveréke a "BURGER MEAT CON UN MÍNIMO DEL 4% DE VEGETALES Y/O CEREALES" nevű hús készítmény előállításához. Formátum: 1.200g-os üveg, 4Kg-os zsák...
Spanyolország, Alhama De Murcia
...Általános alkalmazásra készült készítmény húsipari termékekhez. Kifejezetten hőkezelt húsipari termékekhez ajánlott. A nitrit kulcsfontosságú összetevő a húsipari termékek tartósításában antibakteriális tulajdonságai és a friss hús jellegzetes színének megőrzésére való képessége miatt. Hőkezelt húsipari termékekben alkalmazva ez az összetevő segít megelőzni bizonyos baktériumok, például a...
Portfólió (7)
Németország, Taunusstein
...NYAK/HÁT CSONT Sertés Váll, más néven Sertés Farok Piknik Sonka Első Csülök Sertés Szűzpecsenye Sertés Bordák Baba Hátsó Bordák Sertés Has Sparrib Sertés Szűzpecsenye Hátsó Láb Csülök Fagyasztott Sertés Fél Készítmény Fagyasztott Sertés Láb Csonttal, Bőrrel Fagyasztott Sertés Láb Csonttal, Bőr nélkül Fagyasztott Sertés Láb Csont nélkül, Bőr nélkül Fagyasztott Sertés Szűzpecsenye Csonttal, Bőr...
Portfólió (173)
Franciaország, La Jaille Yvon
... kategóriájában a legjobb íz - Figyelemre méltó textúra - Kevesebb mint 10 természetes és funkcionális összetevő - Nincs adalékanyag és tartósítószer - Francia Michelin-csillagos séfek által ajánlott Termékeink: - Különböző grammázású burgerek - Tömeges darált hús - Húsgombócok - Merguez, chorizette, - Kolbászok, fűszeres, antillai colombo, burgundi, indiai curry, baszk.. - Készítmény, Két textúrában...
Portfólió (5)
Belgium, Izier
... sem. Dió: A sonka finom része, enyhe, természetes pácban sózva, füstölt vagy sem. Szalonna: Szárazon sózott has, füstölt vagy sem. Kézműves főtt sonka: Kiváló minőségű sonka, kézműves módon sózva, sütőben főzve és párolva. Száraz kolbász: Kiváló minőségű sertés- és marhahúsból készült készítmény.
Olaszország, Buccinasco
1905-ben alapították Minden készítmény paszta és por formájában fagyizók és cukrászdák számára...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play