Martinique, Rivière-Pilote
...A vegetáriánus chili confit édes és nem csípős ízt ad minden kulináris elkészítésedhez. Tökéletes húsok vagy halak pácolásához is.
Portfólió (31)
Franciaország, Saint Germain En Laye
... cellulóz gél, búza rost gél), Cellulóz származékok (HPMC, MC), Funkcionális vegyületek (zsíralternatíva, pékség, húsok, stabilizáló keverékek italokhoz és tejtermékekhez), Alginsavak, Pektinek, Tara gumik és még sok más. Például növényi nyersanyagokból származó textúrázó rendszerek. Alkalmazások: - BVP; - Húsok; - Italok és tejtermékek; - Egyéb: gabonafélék, tészta, müzliszelet, hal, vegetáriánus, vegán, szószok, édességek, instant italok, gyümölcs előkészítése...
Portfólió (8)
Spanyolország, Peligros
A Productos Ruca 1948-ban alakult, Granadában, a Martín Molina és Rubio Casero családok több tagjának együttműködésének eredményeként. Tevékenységünket a hagyományos „MATANZA” házi disznóvágáshoz szükséges fűszerek és ízesítők beszállítójaként kezdtük, és fokozatosan a kész fűszerek gyártására specializálódtunk, amelyek a felvágottak tartósítására szolgálnak. Az első években tevékenységünk folya...
Olaszország, Controguerra
... adminisztratív kezelése, szállítási szolgáltatás és tranzitpont. Különösen a tengeri termékek és húsok fagyasztásával foglalkozunk. A jelenlegi komplexum általános hűtőkamrákból áll, amelyek vámkezelésre alkalmasak egyszerűsített eljárással, és rendelkeznek a szükséges egészségügyi engedéllyel.
... (Friss és Fagyasztott Húsok Előkészítése és Átalakítása: Sertés (Fekete Disznó, Fehér Disznó) és Juhfaj. Hagyományos Alenteji Kolbászok Gyártása (Fekete Disznó, Fehér Disznó) és egyéb Kolbászok) és IFS FOOD szabványok szerint, L-301-es egészségügyi jelöléssel. Több mint három évtizede működik, és az ország egyik legmodernebb húsfeldolgozó létesítményeivel rendelkezik, hagyományos szakértelemmel. A SEL több mint 10 különböző nemzetközi és hazai díjjal büszkélkedhet.
Franciaország, Queven Cedex
... alkalmazkodunk az élelmiszeripar fejlődéséhez: változatos és eredeti termékeket kínálunk, amelyek jól illeszkednek a fogyasztók ízléséhez és a szakemberek igényeihez. Mesterien kezeljük a beszerzést, a feldolgozást, a főzést és a fagyasztást. Több ágazatra kiterjedő tapasztalatunk (húsok, halak, sajtok) lehetővé teszi számunkra, hogy figyelemmel kísérjük a trendeket és innovatív megoldásokat kínáljunk partnereinknek.
Franciaország, Saint-Viance
... büszke arra, hogy csapata a hús és a minőség iránt elkötelezett szenvedélyes szakemberekből áll. A húsok feldolgozása és előkészítése megfelel a hagyományos hentesek, nagykereskedők, GMS-ek és közétkeztetés speciális igényeinek.
Törökország, Sakarya
...Az országos szervezetével, elsődleges választása a halal és egészséges termékek iránti igények kielégítése. Az Akdeniz Toros a termékeinek előkészítése során a vörös és fehér húsok esetében figyel a vágásra, amelyet elektromos sokk alkalmazása nélkül és iszlám előírásoknak megfelelően végez, emellett a csirke esetében forró vízben való főzés nélkül, száraz úton készíti el termékeit. A száraz úton...
Olaszország, Ragoli
... gyártását. Az a kézműves feldolgozás, amellyel termékeinket készítjük, az a megkülönböztető, kellemes különbség, amely senki számára sem kerülheti el a figyelmét, amikor ezeket a gasztronómiai különlegességeket kóstolja. Felfedezni a régi ízeket, kielégíteni a legigényesebb ízléseket, innoválni a hagyományos ételeket néhány érdekes és tipikus hozzávalóval: ez az én célom, hűen a földünk kultúrájához és tipikus termékeihez. A szenvedélyem a vásárlói szolgáltatásban is megnyilvánul: termékek, felvágottak, sütésre kész húsok vagy már elkészített ételek kérésre történő előkészítése.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play