Franciaország, Montmorot
...Kizárólag Jurában készült, nyers tejből és hagyományos módon. Minden raclette sajtot gondosan kiválasztott, kis jurai sajtkészítőktől származik, akiknek munkája szigorú és minőségi. Ez a sajt, amelynek súlya 6-7 kg, kerek formájú és aranyszínű, elsősorban olvasztva fogyasztandó...
Portfólió (18)
Franciaország, Mietesheim
...Kis, kemény és ropogós fehér hagymák. Tökéletesek blanquette vagy fricassée készítéséhez. Télen hagyományos raclette-hez is kedveltek, aperitifként nassolva vagy salátákba keverve. Hozzávalók: Hagyma, víz, ecet, só, cukor, tartósítószerek: E220 (szulfitek), E223 (szulfitek). 370 ml-es üvegben is kapható.
Portfólió (80)
Finom raclette közvetlenül a nyílt tűzön, élvezze a hagyományos valais-i ételt, ahogy azt az eredeténél is tették. Egyszerű és gyors elkészítés. A célszerűt a kulinárissal és az élvezettel összekapcsolva. Minden fogó a kantonunk nagykövete – hiszen mindenki, aki a raclette evés közben használja, elkerülhetetlenül a Valais-ra emlékezik egy kellemes társaságban.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play