Spanyolország, Puntal, El (espinardo)
A spanyolországi Murciában található Elista Products egy vezető vállalat, amely innovatív élelmiszermegoldásokra specializálódott, és szilárd jelenléttel bír a nemzetközi piacon. Mint első osztályú globális beszállító, mélyreható ismeretekkel rendelkezünk a természetes, fagyasztott és konzerv élelmiszerek iparágában, garantálva a legmagasabb minőségű termékeket. Széles termékválasztékot kínálunk,...
Portfólió (71)
Olaszország, Novoli
... természetes, száraz, tiszta és előkészített csigák, készen a fogyasztásra Eladási időszak: egész évben elérhető Hálózsákokban csomagolva 4, 5 és 10 kg-os kiszerelésben Átlagos súly: 10-12 g Tenyésztési célokra is elérhető (szaporítók) Hűtött palettás szállítás egész Olaszországban és Európában. Minimális rendelés: 800 kg Nettó súly dobozokban: 10 kg Minimális rendelés: 800 kg...
Portfólió (71)
Olaszország, Cicciano
...Kézzel készült Sugarello filék napraforgóolajban, saját márkával és lehetőséggel szerződéses feldolgozásra.
Portfólió (5)
Portugália, Cascais
...Csak a legfontosabb hozzávalók ehhez a hagyományos portugál recepthez: tőkehal, hagyma, olívaolaj és só, kizárólag a tartósításhoz és a hal ízének kiemeléséhez. Az igazi, nagyon egyszerű portugál tőkehal recept. Egy nagyon magas minőségű konzerv, amely jól megőrzi a hal ízét és textúráját. Pirított kenyérszeletre tálalva, esetleg fokhagymával bedörzsölve, és egy pohár fehérborral. Ref COLI-008 Raktáron / Azonnali szállítás Biztonságos fizetés bankkártyával vagy PayPal-lal Szállítás 4 napon belül Európában 9,90 €-tól Csere vagy visszatérítés 30 napon belül...
Portfólió (4)
Olaszország, Salerno
... cég a nemzeti és európai jogszabályoknak megfelelően működik, önellenőrzési rendszer keretében és a HACCP rendszer elveinek megfelelően. A cég takarítási és fertőtlenítési eljárásokat, kártevőirtást és higiéniai ellenőrzéseket végez, valamint mikrobiológiai és kémiai ellenőrzéseket végez a nyersanyagokon, félkész termékeken, késztermékeken és a feldolgozás alatt álló mintákon. A friss terméket -20 °C-ra fagyasztják le, és legalább 24 órán át ezen a hőmérsékleten tárolják, hogy orvosolják az esetleges higiéniai hiányosságokat.
Portfólió (8)
Törökország, Istanbul
...Az Égei-tenger Ayvalık régiójából gyűjtött tengeri sünöket ikrává dolgozzák fel, és fagyasztva vagy frissen csomagolják. A csomagok 100g és 200g méretben készülnek. A napi termelési kapacitás 500kg.
Portfólió (9)
Spanyolország, Sevilla
...A Tripack egy új és hasznos formátum, amely kielégíti ügyfeleink fogyasztási igényeit, és alkalmazkodik a különleges ünnepi pillanatokhoz. Ebben a formátumban megmarad a kézműves feldolgozás, nagy, minőségi és kézzel kezelt darabokkal. Az íz, amelyben tökéletesen keverednek az ancharák, boquerones és kiváló olajbogyók, így egy kivételes minőségű terméket eredményez. Tartalmaz ancharákat, boquerones-t és paprikával töltött olajbogyókat. Ecettel, olívaolajjal, más olajokkal és sóval ízesítve.
Portfólió (3)
Spanyolország, Finestrat
...Pácolt tonhal olívaolajban, napraforgóolajban, paradicsomban vagy vízben sóval. Különböző méretek és minőségek (Skipjack, Yellowfin) Egyéb pácolt haltermékek is elérhetők (makréla, kagyló, szívkagyló, kagylók)...
Portugália, Vila Nova De Famalicão
...Csiga kaviár, amely készen áll a fogyasztásra, miután több átalakítási folyamaton ment keresztül. Pasztörizált, ami 2 éves eltarthatóságot biztosít neki. 30 g-os üvegben, természetes állapotban kerül bemutatásra.
Portfólió (5)
Olaszország, Pescara
... minőségű terméket kapunk, amely mind organoleptikus, mind kulináris jellemzőkben kiemelkedő. Előételként és tápláló főételként is felhasználható. A hús, amely megkülönbözteti, magas fehérjetartalommal és alacsony zsírtartalommal rendelkezik.
Portfólió (5)
Olaszország, Roma
...Amuri tokhal kaviár (Acipenser schrenckii), amelyet sikeresen és fenntartható módon nevelnek Kínában, valószínűleg a világ legmodernebb vízi farmján. A kaviár eltávolításához a tokhalak legalább 12 évesek vagy annál idősebbek. A szemcseméret félig szilárdtól kompaktig terjed, 3,1-től 3,3 mm-ig, sőt még nagyobb is lehet. Színskála a fényes barnától az aranysárgáig terjed. Íze finom mogyorós, gyümölcsös árnyalattal és krémes zománccal. Enyhén sós, Malossol eljárással készült. Minőségmegőrzési idő: 6 hónap. Elérhető méretek: 30 g, 50 g, 100 g, 125 g, 1 kg.
Portfólió (9)
Lengyelország, Warszawa
Cégünk, a "CAPITAL TRADE", a "PAN KURCHAK" ukrán agro-ipari csoport leányvállalata. Képviseljük egy egész csoport gyártó vállalat érdekeit az európai piacon. Biztosítjuk az export- és importműveleteket az Európai Unió országai és Ukrajna között. Ajánljuk a következő termékek szállítását közúti, vasúti és tengeri szállítással: - Kukorica DAP, CPT, FOB Balti kikötő, SIF kikötő alapokon. - Búza DA...
Portfólió (8)
Spanyolország, Marbella
Magas minőségű élelmiszerek és italok forgalmazója. A termékeink között szerepel a Portomar márkájú Albariño, a Vieiru aromás olajai, a Laalqueria ökológiai olajai, a Calvals lekvárjai, valamint a TXEKORRA és Black Angus hús.
Portfólió (3)
Olaszország, Ibi
Fior di Latte mozzarella gyártása Napoli vágás, kockázva, reszelve, csak tejből, oltóból, sóból és tejsavbaktériumokból, tartósítószerek nélkül, sűrítőszerek nélkül...
Portfólió (3)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play