Olaszország, Imperia
Olaszország, Salerno
A háború után Pasquale Battista Cetarában életre hív egy kis élelmiszeripari műhelyt, főként szardellákra specializálódva, amelyet szenvedéllyel és büszkeséggel vezetett az 1990-es évekig. A szardellák feldolgozása és Cetara közötti kapcsolat történelmi gyökerekkel bír, és ma, akárcsak régen, a hagyomány a Battista úr gyermekei által folytatódik. Az idő múlásával termékünk íze nem változott...
Portfólió (8)
Dánia, Kobenhavn
...professzionális szolgáltatásainkkal (gyáraudit / minőségellenőrzés / szállítmányfigyelés / termékfejlesztés). Kiterjedt hálózatunknak, rendkívül tapasztalt vezetőinknek, tapasztalt QC csapatunknak, professzionális szolgáltatásainknak és gyors kommunikációnknak köszönhetően szilárd hírnevet építettünk ki a tenger gyümölcseinek szektorában Skandináviában, mint megbízható partner, aki lefedi minden...
Portugália, Matosinhos
...A 1912-ben alapított CONSERVAS PORTUGAL NORTE, LDA már hosszú hagyományokkal rendelkezik a hal konzervgyártás és kereskedelem terén. Az elmúlt 100 év során a CONSERVAS PORTUGAL NORTE sikeresen ötvözte az új gyártási technológiák alkalmazását a portugál hagyományos hal konzerv minőségének megőrzésével, mindig maximalizálva termékeik kiváló ízét. A "PORTHOS", "INÊS" és "CONSERVEIRA" márkák...
Portugália, Olhao
Olhão-i hal konzerv és pástétom gyártó vállalat. Hagyományos módszerekkel történő termelés, mindig a nyersanyagok minősége és frissessége iránti figyelemmel. Sardínia, makréla, tonhal, tenger gyümölcsei pástétomokat, valamint sardínia, makréla, tonhal, tőkehal és lazac konzervet gyártunk.
Portugália, Olhao
A Conserveira do Sul egy családi vállalkozás, amelyet 1954-ben alapítottak Olhão városában. A Conserveira do Sul hal konzerv és pástétomok gyártásával foglalkozik. Sardinia, makréla, tonhal és szardella konzervet készítünk növényi olajban és különböző szószokban, mint például paradicsomszósz, ecetes szósz és citrom. A Conserveira do Sul ipari létesítménye biztosítja a halászati termékek megfelelő technológiai és higiéniai kezelését, konzerv formájában. A vállalat megfelel a hatályos jogszabályokban előírt összes követelménynek.
Egyesült Királyság, London
... kaviárjait részesítjük előnyben szigorú kiválasztási kritériumaink szerint. Továbbá, cégünk alapértékei ötvözik az ökológiát és a fenntartható fejlődést, ami garantálja termékeink legmagasabb minőségét és tisztaságát. Imperial Gold kaviár - A hal körülbelül 30 kilót nyom, nagyobb, szilárdabb tojásokat nevel, amelyek híres sötét arany ikrával és krémes, gazdag ízével rendelkeznek, ami hosszan tartó...
Belgium, Wommelgem
... hatalmas méretükkel, korai megjelenésükkel, lassú növekedésükkel és több mint egy évszázados élettartamukkal "élő fosszíliáknak" számítanak a vízben. Ezért a kaviár gyűjtésére legalább tíz éves korú tokféléket használnak. A fajtától függően a kaviár színe szürkéből sötétszürkébe és barnába változhat. Jól megvilágított környezetben áttetsző és aranybarna színűnek tűnik. Frosista Tokfélék...
Spanyolország, Santoña-Cantabria
Hal konzerv. Bonito, világos tonhal, ancsó, sózott hal, szardínia, kagyló, chicharrillos, ventresca, halpástétom, tengeri saláta, gulas stb.
Törökország, Kocaeli
Hollandia, Bv Nijkerk
... mezőgazdasági termékek, energiaforrások, fémek és egyéb nyersanyagok cseréjének elősegítésében. Változatos kínálatunk széles választékot tartalmaz gyümölcsökből, zöldségekből, gabonafélékből, hüvelyesekből, mélyhűtött/élő/friss tengeri ételekből, amelyek a világ minden tájáról származnak. Magas minőségű friss termékek széles választékát kínáljuk, mint például almák, banánok, narancsok, bogyók, paradicsomok...
Portfólió (111)
... és Spanyolországban, és a Francisconde Csoport legkeresettebb terméke (a forgalom 80%-a). A Csíkos csiga (Otala Lactea), amely Dél-Spanyolország, Dél-Portugália és Észak-Afrika őshonos csigája. Ezt a csigát Olaszországban, Franciaországban és a Ibériai-félszigeten nagyra értékelik és fogyasztják, gasztronómiai példák, mint például a „la Cargolade” vagy a „Guiszott csiga” vagy „Hagymás csiga”. A...
Norvégia, Sandhornøy
...hórák, királyrák fürtök, hórák fürtök, kagylóhús, szárított tengeri kagylók, öböl kagylók, lazacfilék, tőkehal ikra, halhólyag, szárított tengeri uborka, füstölt lazac, lazacfilék, lazac adagok, lazac steakek és lazac melléktermékek. Friss termékek: Atlanti tőkehal, tenyésztett lazac, atlanti pisztráng, pollock, szürke tőkehal, atlanti lazac, atlanti lazac steakek, atlanti lazacfilék, kagylók...
Portfólió (3)
Belgium, Waterloo
... Caspian Tradition alkalmazkodott a piac igényeihez, és más eredetű tokfélék mellett más halikra-specialitásokat is kínál, mint például a lazacikra, a pisztrángikra, valamint egyéb ínycsiklandóságokat, mint a királyrák, a libamáj, a füstölt lazac és tokhal, a sáfrány, a szarvasgomba stb.
Olaszország, Bagnoregio
Egy közép-olaszországi vállalat vagyunk, ahol természetes környezetben csigatenyészetet alakítottunk ki. Készítünk feldolgozott termékeket, saját csigáinkból és azok nyálkájából. A termékeink minőségére és ízére helyezzük a hangsúlyt. Szószokat és krémeket készítünk, és komoly disztribútorokat keresünk, akikkel együtt tudunk fejlődni.
Spanyolország, Badalona
Élő és konzervált csigák importja és exportja...
Izland, Stykkisholmur
A Hviludrangar ehf egy izlandi székhelyű gyártó és kereskedelmi vállalat. Három generációs tapasztalattal rendelkezünk az iparágban, és a legjobb minőségű termékeket kínáljuk versenyképes árakon. A cég családi tulajdonban van, és a vállalkozáshoz való hozzáállásunk nagyon személyes. Úgy gondoljuk, hogy ez az egyetlen járható út.
Portugália, Póvoa De Varzim
A POVEIRA konzervjei a világ legigényesebb országaiban is jelen vannak, márkáik a minőség, kiválóság és hagyományos gyártás révén ismertek. A POVEIRA jellemzője a tapasztalat, a magas szintű minőség és a folyamatos innováció, amely arra törekszik, hogy a fogyasztónak a konzervipar legjobb termékét nyújtsa. Konzervjeink világszerte ismertek jó minőségükről és ízletes ízükről. Friss halból készülnek, amelyet a portugál partvidéken fogtak, és a hagyományos előfőzési módszer szerint állítanak elő.
Portugália, Malveira-Mafra
A MESTRE GOURMET ® márka igényes fogyasztók számára készült. Különféle kézműves termékeket kínálunk, mint például olívaolajok, konzerváruk, lekvárok, édességek, teák, infúziók, méz, szárított gyümölcsök és borok. Nyitottak vagyunk kézműves termékeink viszonteladására gourmet boltok számára, belföldön és nemzetközi szinten.
Spanyolország, Vinaros
Kézműves iparág vagyunk, amely a konzerv halak, szardellák és ecetes szardellák előállítására specializálódott. Termékünket a legmagasabb minőségű mediterrán vizekből halásszuk. Három gyárunk van, egy Spanyolországban és kettő Romániában, ezért a minőség mellett nagyon jó árat is tudunk kínálni.
Spanyolország, Sevilla
Magas minőségű, tengerből származó gourmet termékek gyártói vagyunk. Specialitásunk a kézzel, csipeszekkel, alacsony sótartalmú, gerinctelen Cantábriai szardellák készítése. Ezen kívül más konzerv vagy fagyasztott gourmet termékeket is előállítunk, mint például a pácolt szardíniák vagy a Carboneras vörös garnélarák carpaccio. Rendelkezünk saját márkával és franchise lehetőségekkel is. Jelen vagyunk a hazai és nemzetközi piacon. További információkért látogasson el a aquisantona.com weboldalra.
Spanyolország, Guadalajara
... tartalmaz, amely első osztályú nyersanyagokból (szója, árpa, borsó...) készült, és a CAAE (Ökológiai Termelés Tanúsító Szervezet) által tanúsított. A megfelelő állatorvosi ellenőrzéseket rendszeresen elvégzik. A csigák gyűjtése kézi módszerrel történik, hogy kiválaszthassuk azokat az egyedeket, amelyek elérték az optimális növekedést a kereskedelemhez. A begyűjtés után a csiga szárítási és...
Izland, Hólmavík
A Hólmadrangur egy vezető cég a garnélák feldolgozásában és értékesítésében.
Spanyolország, Vilanova De Arousa
... konzerváik gyártását. Ez a konzerválás kezdetét jelenti. 1983-ban elhunyt Francisco Lafuente González, ezzel a vezetést kizárólag Manuel Lafuente González vette át, aki 1988-ban nyugdíjba vonult, és átadta a stafétát gyermekeinek. A vezetést Rosa Lafuente Lestón irányítja, aki testvéreivel együtt arra összpontosít, hogy magas minőségű, exkluzív termékeket készítsenek, a prémium konzervpiacra...
Bulgária, Nova Zagora
100%-ban fenntartható és természetes Helix Aspersa Maxima csigákat kínálok, amelyeket a bolgár Pitovo, Sliven tiszta, környezetbarát vidékein helyeztek el és neveltek, 100%-ban bio-barát módszerekkel. Az egész folyamat során csak természetes módszereket alkalmazunk, anélkül, hogy bármilyen káros eljárást vagy a környezetre veszélyes anyagot használnánk.
Spanyolország, Sevilla
...szardellák...) Termékeink minősége, ügyfélszolgálatunk és a kézműves előállítás jellemzi a Sea Delight-ot, mint egy szilárd vállalatot, amely arra törekszik, hogy olyan terméket kínáljon, amely páratlan ízéről és minőségéről ismert. Több mint 15 éve dolgozunk együtt a legnagyobb globális forgalmazókkal. Kérheti ügyfeleink referenciáit, ha szeretné. Különböző referenciákkal, súlyokkal és csomagolásokkal dolgozunk. Kérheti katalógusunkat, ha további információra van szüksége, árajánlatot szeretne kérni, mintákat kérni, személyes találkozót kérni, vagy bármilyen egyéb dologra szüksége van.
Portfólió (3)
Franciaország, MONTREDON CORBIERES
...kiemelkednek a tengeri sün korallkrém, a zarzuela (halászlé) és a katalán tintahal. Termékeink (körülbelül harminc referencia) kizárólag üvegben kaphatók, prémium kategóriásak, és megtalálhatók a nagy Dél összes boltjában, Lyon-tól Bordeaux-ig.
Franciaország, Pertuis
...A Saumoneraie Saint Martin-nál, ahol kézműves füstölést végzünk, tiszteletben tartjuk a nagy hagyományokat, hogy a valódi ínyencek számára bemutathassuk az autentikus lazac ízét. Minden lazacot egyedileg kezelünk, frissen (nem fagyasztva) választjuk ki, Guérande „Nature&Progrès” sóval szárazon sózzuk, majd óvatosan hideg füstöléssel füstöljük bükkfával, adalékanyagok és tartósítószerek nélkül. Ezen kívül egy finom választékot is kínálunk füstölt és pácolt lazacokból, köztük pastis édesköménnyel, Bourbon borssal és vodka kaporral.
Olaszország, Pognano
13.000 m2 csigatenyésztés Helix Aspersa Muller. Gasztronómiai csigák tenyésztése és csiganyál alapú kozmetikumok gyártása. Csigáinkat Olaszországban (Bergamo) tenyésztjük, és kizárólag a mezőinkben spontán növő növényi termékekkel etetjük őket. Csak a legmagasabb minőségű és eredeti termékeket kínáljuk. Csak olasz tenyészetek.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play