Törökország, Balikesir
...A 2019-2020-as szezonban, október hónapban, még zöld állapotban és a legmagasabb polifenol szint mellett betakarított Aydın régióbeli YAMALAK SARISI (YAMALAK KABASI) fajtájú olajbogyóból készült. Az savassági értéke legfeljebb 0,2%. Legfeljebb 22 °C-on hideg préseléssel készült. Reggel nyers fogyasztásra alkalmas. Polifenol érték: 450 mg/kg Gyümölcsösség: 5 Keserűség: 5 Csípősség: 5.5 Illata: Zöld tea, oregánó, alma, birs, fű szagát idézi. Frissessége megőrzése érdekében szűrt formában kerül forgalomba.
Portfólió (6)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play