Hollandia, Raalte
... kén-dioxid gázt kibocsátani, amikor vízben oldódik. A nátrium-metabiszulfit alkalmazásai: 1. *először is, Élelmiszer- és Italipar: széles körben használják élelmiszer-tartósítószerként a szavatossági idő meghosszabbítására...
Portfólió (45)
Hollandia, Maarssen
...-hidroxiddal való semlegesítés a szacharin nátrium sóját állítja elő. A nátrium-szacharin széles körben alkalmazásra talál az élelmiszer- és italiparban édesítő tulajdonságai miatt. EC szám:204-886-1 Molekuláris képlet:C7H5NO3S.Na CAS szám:128-44-9...
Hollandia, Nijkerk
..../ Tisztaság: 5k ~ 2,0 millió Da (más specifikációk testre szabhatók) CAS szám: 9067-32-7 Megjelenés: Fehér por Fő funkció: hidratálás, tápanyag-utánpótlás, javítás és megelőzés Tesztelési módszer: CP2015 Molekuláris súly: 0,8×106 __ 1,5×106 Nátrium-hialuronát asszay %: ≥92 Glükuronsav %: ≥44 Szárítási veszteség %: ≤10 Maradék az égés után %: ≤20 PH (0,1% oldat): 6,0-7,5 Nehézfémek: ≤20 ppm Ólom (Pb): 0,5 ppm Arzén (As): 2,0 ppm Kadmium (Cd): 2,0 ppm Higany (Hg): 0,1 ppm Fehérjék %: ≤ 0,1 Átlátszóság % (0,1% oldat): ≥ 98,5 Összes lemezkontroll: ≤1000 cfu/g...
Portfólió (47)
Hollandia, Capelle Aan Den Ijssel
... lágyításában azáltal, hogy megköti a kalcium- és magnéziumionokat, amelyek zavarhatják a tisztítási folyamatot. Ez javítja a mosószerek hatékonyságát, és segít megelőzni a vízkőlerakódásokat a mosógépekben és mosogatógépekben. - Élelmiszer-adalékanyag: Az élelmiszeriparban a nátrium-tripolifoszfát élelmiszer-adalékanyagként használatos, E451 szám alatt. Főként tartósítószerként és emulgeálószerként...
Portfólió (8)
...Nátrium-bikarbonát A nátrium-bikarbonát finom fehér kristály, vízben oldva gyenge lúgos kémhatású. A sütőpor természetes karbonát, hasonló a sóhoz, nemcsak a környezet védelmét szolgálja, hanem az emberek mindennapi életében is használják.
Portfólió (73)
...A sajporunk kiváló alapanyagot biztosít az ízprofilok elősegítésére péksüteményekben, snack ételekben, kényelmi ételekben, szószokban és öntetekben. Összetevők: Sajtszilárd anyagok, pasztőrözött tej, só, starter kultúra, enzimek, tejszilárd anyagok, só, élelmiszer sav (tejsav) Tápanyagtartalom 100g-ra vonatkoztatva Energia: 2030kj Fehérje: 25.2g Összes zsír: 28.3g Telített zsír: 19.2g Szénhidrát: 32.5g Cukor: 30.3g Nátrium: 2720mg...
Portfólió (9)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play