...A szójaliszt a szójaolaj kinyerésének mellékterméke. Számos folyamat létezik, amelyek különböző termékeket eredményeznek. A szójalisztet általában a nyersfehérje-tartalma alapján osztályozzák kereskedelmi forgalomba. A magas fehérjetartalmú típusok hántolt magvakból készülnek, és 47-49 % fehérjét, valamint 3 % nyersrostot tartalmaznak (az élelmiszer alapjául véve).
...Terméktípus: Szója
Stílus: Friss
Termesztési típus: KÖZÖS
Érettség: 99,9%
Tömeg (kg): 50
Minőségmegőrzési idő: 12 Hónap
Szín: Természetes Barna Szín
Nedvesség: Max. 12%
Csomagolás: 25/50 kg PP Táska
Minőség: Első Osztály...
Elkötelezettek vagyunk a csúcsminőségű szolgáltatás nyújtására, garantáltan tanúsított természetes emulgeálószerekkel, mint például szója, napraforgómag és repce lecitin, valamint szója származékokkal.
Kínálunk egy speciális termékválasztékot, mint például biológiai olajmentes napraforgó lecitin, biológiai repceolaj, zsíros szójaliszt és alacsony zsírtartalmú szójaliszt, megőrizve az európai...