Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
...A "Secreto Cruceta" ibériai sertés egy exkluzív darab, amely intenzív ízéről és szaftos textúrájáról ismert. A szalonna alsó részéből, a váll közeléből származik, ez a vágás több mint 10 hónapos ibériai sertésekből származik, amelyek szabadon élnek és természetes táplálékon nevelkednek. Körülbelül 500 és 650 gramm közötti súlyával a "Secreto Cruceta" ideális grillezéshez, sütéshez vagy gourmet receptekhez. Az átszőtt zsírtartalma egyedi ízt és kivételes lágyaságot kölcsönöz neki, tökéletes a gasztronómia szerelmeseinek, akik minden falatban az igazi ibériai minőséget keresik.
Portfólió (15)
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
... szárítás és érlelés. Hozzávalók: Ibériai Bellota sonka, só Súly: 1,400 kg Terjesztési és szállítási feltételek: Szobahőmérsékleten nincsenek korlátozások. Ha vákuumcsomagolt, akkor 5ºC alatti hőmérsékleten. Fogyasztásra a javasolt hőmérséklet 15º-18ºC. Elkészítési folyamat: Meleg bontás, hűtés, V-alakú vágás, sózás, természetes szárítás és érlelés. Súly: 1,400 kg Hozzávalók: Ibériai Bellota sonka, só...
Portfólió (43)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play