Hollandia, Emmen
...Csak víz hozzáadása! A DairyBasic instant ICE porok a folyamatos minőségű fagylalt kényelmes elkészítésére lettek tervezve. Instant ICE por: gombóc fagylalt elkészítésére, speciális berendezés nélkül. Csak vízzel készíthető, egy standard mixerrel felverhető, majd több órán át tárolható a fagyasztóban. SOFT ICE por: folyékony koncentrátum elkészítésére. Ez a koncentrátum egy lágy fagylalt géppel feldolgozható, hogy ízletes és megfizethető lágy fagylaltot készítsen. Minőségmegőrzési idő: 18 hónap Csomagolás: Standard 25 kg-os DairyBasic zsákok.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play