Németország, Balingen
... - Szupermarket / Hentesüzem előkészítő helyiség - Ipari élelmiszer-feldolgozás Főbb jellemzők – Szinte mindenféle kolbász és sajt vágása, fektetése vagy halmozása - általában előfagyasztás nélkül – Hatékony termelés egyszerű kezelhetőséggel, helytakarékos kialakítással és gyors termékváltásokkal – Tökéletes célmennyiség-vezérlés szeletpontos tendenciakontrollal – Higiénikus munkavégzés: az automatikus termelés csökkenti a vágási anyaggal való érintkezéseket, ami csökkenti a kórokozók kockázatát.
Portfólió (190)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play