Franciaország, Montenay
...Bio Szárított Mandarint, Bio Nyers Pisztrángot, Pirított Mandulát - 3 textúra és íz szimbiózisban... a szárított mandarin intenzitása, a nyers pisztácia finomsága és a gondosan pirított, hámozott mandula ropogóssága, hogy elérjük az ÍZEK FÚZIÓJÁT és felfedjük az azonos nevű keveréket. Rágcsálnivalóként vagy aperitifként fogyasztható. Belekeverhető müzlikbe, tejtermékekbe (joghurt, túró...) Kapható ömlesztve és tasakban.
Portfólió (123)
Portugália, Bragança
...Megjelenés és Textúra Fehér/bézs szín, pálcika forma; Finom és enyhén ropogós textúra. Felhasználás Ideális müzliszeletekhez és fehérjepótlókhoz, csokoládékhoz és péksüteményekhez, salátákhoz, joghurt- és zabpehelytakarókhoz, gabonafélékhez és granolához.
Portfólió (5)
Franciaország, Gennevilliers
...Domináló íz: az ananász frissessége és a kókusz egzotikus íze. Hozzávalók: Ananász 30%, Kókusz 30%, Cukor 40% Textúra: lekvár kókuszdarabokkal Fogyasztási javaslat: pirítós, péksütemények, joghurt vagy túró, sütemény.
Portfólió (9)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play