Olaszország, Radicofani
...A sajt feldolgozása után a megmaradt biológiai savóból készül a biológiai ricotta. A többi ricottához hasonlóan a savót friss biológiai tejjel dúsítják, ami alapvető a lágyabb és krémesebb ricotta előállításához. Kiváló önmagában, vagy ízletesen csokoládéval, cukorral vagy rummal kiegészítve. A konyhában felhasználható ízletes édességek vagy piték készítéséhez, de ínycsiklandó sós ételekhez is, mint például ricottával és spenóttal töltött ravioli és cannelloni. Hőszigetelt tálca körülbelül 2,00 kg súlyú.
Portfólió (48)
Franciaország, Marseille
...Sajttal töltött paprika 2,9 kg olasz termékek Marseille-ben, Franciaországban Ezek a finom Croc'Ella paprikák sajttal töltöttek, és aperitifként vagy főételként is fogyaszthatók. Garantáltan felébresztik az ízlelőbimbókat Önben és vendégeiben. Hozzávalók: Paprika (38%), napraforgóolaj (37%), juhsajtos ricotta (18%) (pasztőrözött juhsajtos savó, só), ecet, só, cukor, extra szűz olívaolaj...
Portfólió (145)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play