Olaszország, Acicastello
...Kínálunk sütőbe helyezhető készételeket, és néhány perc alatt egy ízletes és különleges tipikus ételt készíthetünk, hús- és halételekből, a mi tipikus mediterrán konyhánkból. Egyadagos ételek 25-300 g között, ideálisak gondozóházak, óvodák, általános iskolák, egyetemi menzák, katonai menzák, kórházak, laktanyák stb. számára. Nagyon kedvező árak, mivel közvetlenül a termelőkkel dolgozunk, nem közvetítőkkel vagy másokkal, gondosan válogatott termékek.
Portfólió (10)
Olaszország, Catania
...Kézműves Készételek. Magas minőség, tanúsítva. 300 g-os egyadagos és 2,5 kg-os tepsik. Különböző referenciák, első osztályú friss fagyasztott tészta, klasszikus és töltött húsos és halas változatok. Ravioli, Tortellini, Lasagna, Cannelloni, Gnocchi, Tagliatelle, Caserecci, stb.. Személyre szabott csomagolásokat készítünk légitársaságok, szállodák, óceánjárók stb. számára.
Olaszország, Bolzano
...Halal tramezzino, töltve bresaolával, rukolával és reszelt sajttal.
Portfólió (1)
Olaszország, San Pietro Clarenza
...Elegáns ízű köret intenzív aromákkal, ideális húsételekhez vagy kiváló előételek készítéséhez. Minden padlizsánt és egyéb hozzávalót külön-külön választanak ki. ÖSSZETEVŐK: Friss padlizsán (külön olívaolajban sütve), friss piros paprika (külön sütve), paradicsom püré, kapribogyó, friss sárgarépa, hagyma, FRISS ZELLER, zöld olajbogyó, FENYŐMAG, mazsola, cukor, olívaolaj, napraforgóolaj, 36 hónapig érlelt bor ecet. Tartalmazhat olajbogyó magdarabokat. ALLERGENEK: Zeller, fenyőmag. Csomagolás: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GOURMET...
Portfólió (8)
Franciaország, Yssingeaux
A Nactarome csoport tagjaként és a Groupe Nactis Flavours márkájának részeként a Sevarome az élelmiszer-aromák, a diófélék előkészítése, az aromás összetevők, valamint az élelmiszer-textúrák, stabilizátorok és színezékek tervezésére és gyártására specializálódott, a gasztronómiai szakmák és az édesipari ipar számára. A Sevarome a Pékség-Pastry, a Cukrászat, a Csokoládégyártás, a Fagylalt és az...
Portfólió (55)
Franciaország, Castelnaudary
A Le Coustelous büszkén kínálja dél-franciaországi gasztronómiai termékeit, különös figyelmet fordítva a híres cassoulet-re Castelnaudary-ból. Fontos számunkra az összetevők minősége, és helyi termelőkkel dolgozunk együtt, hogy a legjobbat nyújthassuk Önöknek. Termékeinket Európába, az Egyesült Államokba és Franciaországba exportáljuk, finom élelmiszerboltokba, borboltokba és gasztronómiai...
Portfólió (37)
Spanyolország, Tenerife
... különböző, a mi földünkről származó, rendkívül magas minőségű termékek forgalmazását is társítottuk: D.O.C. borok, mandulával ízesített borok és kiváló minőségű, gyümölcsös olajok. A fő összetevők a vágy, hogy a gasztronómiai kutatás és az étkezési szokások figyelmes vizsgálatával felidézzük azokat a kulturális árnyalatokat, amelyek egy nép mély természetét jellemzik. Természetesen, a termékeink alapanyagai, amelyek rendkívül magas minőségűek, helyi termelőktől származnak. Ez folyamatosan biztosítja számunkra a földünkhöz kötődő tipikus terméket.
Franciaország, FONTAINE DE VAUCLUSE
Kézműves vállalkozás, amelynek fő tevékenysége a Provence-i különlegességek előállítása, amelyeket kenyérre kenhetünk aperitifként (tapenade, tián, pistou...) és főzött fűszerek (hagymalekvár, fügelekvár, provence-i mustárok...) készítése. A prioritás a nyersanyagok kiválasztására, a minőségre és az ízre helyeződik. Yan Bosc, aki apáról fiúra öröklődő szakács (18 éves gasztronómiai tapasztalattal...
Svájc, Interlaken
A BeMu Fine Food Svájc egész területén működik. Szállít szállodáknak, gasztronómiai és snack vállalkozásoknak, közösségi étkeztetésnek, nagy vásárlóknak, kiskereskedelemnek és különböző nagy eseményeknek.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play