Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
...A "Secreto Cruceta" ibériai sertés egy exkluzív darab, amely intenzív ízéről és szaftos textúrájáról ismert. A szalonna alsó részéből, a váll közeléből származik, ez a vágás több mint 10 hónapos ibériai sertésekből származik, amelyek szabadon élnek és természetes táplálékon nevelkednek. Körülbelül 500 és 650 gramm közötti súlyával a "Secreto Cruceta" ideális grillezéshez, sütéshez vagy gourmet receptekhez. Az átszőtt zsírtartalma egyedi ízt és kivételes lágyaságot kölcsönöz neki, tökéletes a gasztronómia szerelmeseinek, akik minden falatban az igazi ibériai minőséget keresik.
Portfólió (16)
Spanyolország, San Pedro Manrique (soria)
Franciaország, Sarrola-Carcopino
...A La Panzetta de l'Île de Beauté egy 3 hétig érlelt sertéshús. Minden darab körülbelül 350g súlyú, hossza 10cm. Csomagolás: 10kg-os karton, körülbelül 2 darabhoz Tárolás: maximum 18°C Minőségmegőrzési idő: 125 nap...
Portfólió (8)
Spanyolország, Monroyo (teruel)
Franciaország, Laissac
...Húsos tál, amely 6 Popine felvágottat tartalmaz. Körülbelül 86g felvágott személyenként. 3 hónap szobahőmérsékleten való tárolás nyitás előtt. Nitritmentes felvágott, amelyet a Laissac-i műhelyünkben készítünk, Aveyronban. Hagyományos kézműves gyártás, kizárólag 3 összetevőből: sertés vagy marha, Guérande só, Kampot IGP bors Kambodzsából. A felvágott tál 2 Popine kolbászból, 3 Popine lonzóból, coppa-ból és/vagy sonkás dióból, valamint 1 Popine Aubrac szárított marhából áll. A Popine-okkal élvezze az eredeti aperitif tálat! Minőségmegőrzési idő: 90 nap Származás: Laissac, Aveyron Súly: 430g...
Portfólió (29)
Spanyolország, Murcia
...A gyógyított húsáru, amely az ibériai sertés elülső lábának féltestéből származó izomtömeghez, csontokhoz, lábhoz és patahoz kapcsolódó húsból készült, amelyet makk és természetes források táplálnak, és emberi fogyasztásra alkalmas. Súly darabonként, körülbelül 2,5 kg. Súly: 2-3 kg...
Portfólió (178)
Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
1983 ÓTA A BRISA Húsipari Kft. egy családi vállalkozás, amely Guijuelóban található, és több mint 35 éves tapasztalattal rendelkezik a legmagasabb minőségű ibériai termékek előállításában. Kezdeti lépéseik 1983 márciusára nyúlnak vissza, egy körülbelül ezer négyzetméteres kis gyárban Guijuelo központjában. Az első létesítmények helyszíne egy régi libamájgyár volt, amely BRISA néven volt ismert, i...
Olaszország, Colonnata Carrara
...A doboz körülbelül 1/5 kg Colonnata IGP zsírt tartalmaz, leíró füzetkével. Színe fehér, szinte rózsaszín: néha szerencsénk van, és megtalálhatjuk a híres "csíkot", amely intenzív rózsaszínű, növelve ezzel a látványosságát és ízét. A felső része egy jó vastagságú tengeri sóval van borítva, amely szürke-fekete megjelenésű a fűszerek miatt, amelyekbe áztatva van. A darab vastagsága (kb. 0,5-1 kg) 4...
Portfólió (3)
Olaszország, Mesoraca
...A nyers sonka egy tipikus olasz felvágott, amelyet a sertés combjának száraz sózásával készítenek, különösen olyan állatokból, amelyek körülbelül 130 kg súlyt értek el. A húst gondosan, kézzel masszírozzák, formára vágják, majd a régi receptünk szerint fűszerezik. A sonka szárítási időszaka meghaladja a 180 napot, és ez a legkényesebb fázis, amely meghatározza a termék ízét. Kategória: Calabrese felvágottak SÚLY: 500/550g Súly: 0,550 kg ÖSSZETEVŐK: Sertéshús, Só, Természetes aromák és fűszerek Cukrok: dextróz és szacharóz Antioxidánsok: E301 Tartósítószerek: E250-E252...
Portfólió (19)
Belgium, Bruxelles
... egyszerű behelyezését a prés alá. Ezen kívül levehető is. Így lehetőség van sima lemez felszerelésére a finom húsok, például a baromfi számára, vagy texturált lemez használatára olyan húsokhoz, mint a marha vagy a sertés. A kézi húsprés ideális az escalope, szárított hús, wok hús vagy akár perces steak készítéséhez. Gép méretei (H×SZ×M): 880 (1600 lábakkal)×400×450 mm Szalag szélessége: 400 mm Súly: 25 kg (36 kg lábakkal) Garancia: 1 év...
Portfólió (13)
Ukrajna, Kharkiv
... előállítsunk. A hihetetlen tojások nem tartalmaznak tengeri ízeket és/vagy halas ízt, amelyek néha elriasztják az embereket a kaviártól és más halikráktól. Ezzel szemben az escargot kaviár íze egy friss kombinációja a föld, az erdők és a mohás jegyeknek, amelyek valóban "kitűnnek" a marha-, sertés-, zöldség- és édesvízi tengeri ételek ízében és esztétikájában. Hozzávalók: csiga kaviár, só Csomagolás: üveg Súly: 90 g Minőségmegőrzési idő: 6 hónap.
Portfólió (5)
Olaszország, Marciano Della Chiana
...A Guanciale egy sonka, amelyet a sertés pofájából készítenek. A húst körülbelül öt napig sózzák. Borsot és chili paprikát adnak hozzá, majd rozmaringgal és zsályával ízesítik, hogy a hús még ízletesebb legyen. Az érlelés 60 és 90 nap között zajlik, optimális klímájú és páratartalmú környezetben. Konyhában számos receptben és szószban használják: például a carbonara, gricia és amatriciana tésztákban, hogy a legismertebbeket említsük.
Portfólió (10)
Dánia, Randers Soe
... — és Európa legnagyobb — sertésszövő üzlete; Európa legnagyobb húsfeldolgozó cége; Dánia legnagyobb marhatelepei; Az egyik a világ két-három legnagyobb húsexportőre közül, és a világ legnagyobb sertésexportőre. Fő piacaink az EU, Japán, Oroszország és az Egyesült Államok. A Dán Korona körülbelül 200 standard vágást kínál. A dán marhák magas egészségügyi standardokkal rendelkeznek, és a húsminőség...
Belgium, Grobbendonk
...A P. Wils húsipar "a szakértő" a sertésfejek feldolgozásában, és elismert sikeres vágóhíd a friss vagy fagyasztott sertéshús beszállítására a húsfeldolgozó ipar számára. A termékek körülbelül 75%-át világszerte exportálják. A vevői igényeknek megfelelően egy adott vágás, zsírtartalom vagy különleges csomagolás igényeit teljesítjük. A termelési folyamatunk erős automatizálása és az in-line gyártás lehetővé teszi számunkra, hogy gazdaságos és magas minőségű terméket kínáljunk, mindezt a legszigorúbb higiéniai normák tiszteletben tartásával.
Hollandia, Ottersum
... - Pulyka mellfilé - Broiler csirke tetem - Broiler csirke szárny - Broiler csirke comb - Broiler csirke filé - Broiler csirkemell - Fagyasztott sertés nyakcsontok - Fagyasztott sertés bőr - Fagyasztott sertés nyelv - Fagyasztott sertés torok - Fagyasztott sertés orr - Fagyasztott sertés váll - Csont nélküli, bőr nélküli fagyasztott sertés nyak - Csont nélküli, bőr nélküli fagyasztott sertés karaj...
Portfólió (8)
Dánia, Randers Nv
... szállítunk Dániában. Saját tulajdonú exportistállóink vannak a DK-8920 Randers NV-ben. Ez garantálja ügyfeleink számára a magas színvonalat és a minőségi teljesítményt a malacok exportálása során. 21 speciálisan épített teherautó áll rendelkezésünkre, amelyek mindegyike körülbelül 900 malacot tud szállítani. A járművek teljesen felszereltek ivóvízzel, locsolókkal és ventilátorokkal. Az NV-Randers...
A COVALIS Csoport Belgium legnagyobb sertés- és marhavágó és feldolgozó csoportja. A COVALIS Csoport a következőkből áll: 1) COVAVEE cvba, egy szövetkezeti társaság, amelynek részvényei körülbelül 700 sertéstartó kezében vannak, 2) AIF cvba, a BOERENBOND Csoport befektetési társasága, és 3) VIANGRO csoport, amely vezető szerepet játszik a friss hús és a készételek termelésében, nagykereskedelmében és forgalmazásában a kiskereskedelem és az élelmiszerszolgáltatás számára.
...A malacok kereskedelme a vágósertések előállításához a cég legnagyobb tevékenysége. 1,7 millió kereskedett malaccal a piacon az egyik legnagyobb szereplők vagyunk. A DTL A/S körülbelül 500.000 malacot értékesít export céljából. A dán malacok nagyon egységes minőségűek - Dániában csupán egy genetikai forrás létezik, a DanAvl, és a LY hibrid koca és a dán Duroc kan kombinációja kiemelkedő a...
Németország, Twist
A NWT GmbH a fogyasztásra alkalmas melléktermékek, hús és húsipari termékek feldolgozására, csomagolására, gyártására, tárolására és forgalmazására specializálódott. Jelenleg körülbelül 1500 tonna heti összmennyiséggel dolgozunk. Nyersanyagaink beszerzése saját hűtőlogisztikai vállalatunk, a „CT GmbH” révén történik. A CT GmbH közvetlenül a beszállítótól szerzi be nyersanyagainkat. Nyersanyagainkat Németország, Ausztria, Elzász, a Benelux államok és Dánia területéről szerezzük be.
Mi vagyunk az egyik legjelentősebb húsfeldolgozó üzem Lengyelországban. Főként sertés- és csirkehúsból dolgozunk. Naponta körülbelül 70 tonnát termelünk.
Spanyolország, Madrid
A KUBUS, SA egy vezető vállalat a sertések mesterséges megtermékenyítési technikájában (AI), amely Spanyolország fővárosában működik 1986 óta, és azóta több mint 40 országba exportálja termékeit, körülbelül 12,5%-os piaci részesedéssel a spermiumhígítók piacán, amely folyamatosan növekszik. Piaci rés: Sertés szaporodás. Fő tevékenység: M.A. sertésekben, M.A. kan állomások. Technológia a kanok és...
Az elmúlt tizenöt évben az Argentrade International megbízható kereskedelmi partnerként vált ismertté a beszállítók és a vásárlók körében az élelmiszeriparban. A baromfi, a hal és a fagyasztott hús (marha, sertés) az Argentrade által értékesített fő termékcsoportok közé tartozik. Mi egy Hollandia alapú kereskedelmi vállalat vagyunk, amely körülbelül 2000 fcl-t exportál Ázsiába és Afrikába. További információkért látogasson el weboldalunkra a www.argentrade.nl címen.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play