Franciaország, Arles
...Guintrand lekvárok BIO gyümölcsök Provence-ból. Hozzávalók: körte*, cukor*, savanyúság: aszkorbinsav (E300). *biológiai eredetű összetevők...
Portfólió (142)
Franciaország, Objat
...Hozzávalók: cukor, 48,53% körtepüré (körte, cukor), 48,74% ananász püré (ananász, cukor), 48,76% pabana püré (ananász, mangó, passiógyümölcs, banán, cukor), 40,71% licsi püré (licsi, cukor), 39,47% áfonya püré (áfonya, cukor), 39,10% málna püré (málna, cukor), 39,10% szeder püré (szeder, cukor), 39,10% eper püré (eper, cukor), 31,79% (eper, cukor), 31,79% sárgabarack püré (sárgabarack, cukor...
Portfólió (109)
Franciaország, Malataverne
...Az almás püré egy gyümölcspüré, amely főtt vagy friss almából készül, esetleg egy kis cukorral vagy fahéjjal. Franciaországban az almás püré desszertként szolgál, míg Észak- és Kelet-Európában, valamint Amerikában gyakran kísérik a húsételeket. Belgiumban és Hollandiában szintén köretként tálalják, különösen véres hurkával vagy csirkével.
Portfólió (188)
Olaszország, Torino
... minden évszakban garantált a megállapodott specifikációk és szerződés alapján. ALMA- NFC/koncentrátum/püré/konszolidált püré BARACK-koncentrátum/püré Fekete répa-koncentrátum GRÁNÁTALMA-NFC/koncentrátum PAPRIKA-koncentrátum MEGGY-NFC/koncentrátum Eper-koncentrátum/püré CITROM-NFC/koncentrátum NARANCS-NFC/koncentrátum KÖRTE-koncentrátum/püré/konszolidált püré FÜGE-püré...
Portfólió (10)
Írország, Dublin
... - Piros chiliek - Hibiszkusz virág - Mályva virág - Borókabogyók - Csillagánizs - Rózsaszín bors - Grapefruit héj darabok Természetes hideg eljárással készült szirup / püré ízek: - Meggy - Grapefruit - Málna - Citrom - Passiógyümölcs - Eper - Narancs - Uborka Lépjen kapcsolatba velünk még ma!
Portfólió (8)
Spanyolország, Almendralejo
... Sárgabarack lé NFC és püré koncentrátum 20/22, 30/32 Őszibarack lé NFC és püré koncentrátum 20/22, 30/32, valamint tisztított lékoncentrátum 65º brix Alma lé NFC és lékoncentrátum 70º brix Körte lé NFC Körtepüré koncentrátum 20/22, 30/32 és lékoncentrátum 70º brix Paradicsom közvetlen lé NFC, pizza szósz, passata, paszta 28/30 brix forró / hideg törés, paszta 36/38 brix hideg törés Citromlé NFC és...
Portfólió (2)