Belgium, Waterloo
...Paletta középső része Dickes Bugstuck Espaldilla Epaule Sotto Spalla Eredet: Argentína, Uruguay, Brazília, Ausztrália, Írország és Lengyelország Tárolási hőmérséklet: Hűtött -1º/+2º és fagyasztott -18º Faj: Szarvasmarha Minőség: Magas minőségű marhahús Szavatossági idő: Hűtött 120 nap / Fagyasztott 18 hónap Fajta: Angus / Hereford Súly darabonként: 2,10 - 2,65 kg Kaliber: Nincs kaliber...
Portfólió (46)
Hollandia, Enschede
.../meat- Bavette, Vinklap, (darálthús, tatár) Flat Iron Steak – Sült lapocka Filet Mignon- Bélszín (a bélszín vége) Fillet- Bélszín, bélszín steak Hanger Steak (vagy Butcher’s Tenderloin)- hosszú bélszín Mock Tender- Vállhús Prime Rib- Côte de Boeuf Round- Felső comb Rump Cap- Farokdarab, Picanha Rump Steak- Steak Short Loin- Vékony lumbális Shoulder Clod- Virágdarab (Carpaccio) Sirloin- Vastag lumbális Skirt Steak- Középső borda, Körkörös Tenderloin- Bélszín Top Round Steak- Kerek steak...
Portfólió (10)
Görögország, Skydra
...DISZNÓ / SZARVASMARHA VÁGÓSOR - A gép a disznók vagy szarvasmarhák gyomrainak (fehér bél) tisztítására szolgál. A gyomrok a gép felső ajtaján keresztül kerülnek be. A kamra 3/4″ 4bar vízellátásból töltődik fel. A mosási folyamat egy gomb megnyomásával kezdődik. A gyomrok a középső tányér körül forognak, és a centrifugális erő miatt a falakhoz nyomódnak. A motor forgási sebessége inverter...
Portfólió (6)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play