Franciaország, Le Sen
... kinyerjék belőlük a fehér babokat. A babok barna színt kapnak és kifejlesztik jellegzetes aromájukat, miután fermentálják, majd megtisztítják és megszárítják. Ref: CACAAB1 Termékcsalád: KAKAÓ Kivonat típusa: Abszolút INCI kód: EXTRAIT 100% DE THEOBROMA CACAO Gyártási ország: FRANCIAORSZÁG Növény része: Bab Magánhasználati kategória: Aroma Botanikai név: Théobroma cacao L. Összetétel: 100% Tiszta és természetes.
Portfólió (97)
Franciaország, Pégomas
A GAZIGNAIRE cég 1865 óta gyárt koncentrált aromás kivonatokat és természetes vagy biológiai ízeket, különös figyelmet fordítva a vanília, kakaó, kávé és tonkabab kivonatok előállítására. Több mint egy évszázada termékeink világszerte elérhetők az aromás ipar, élelmiszeripar, kozmetikai ipar vagy az összetevők forgalmazói számára, 5 kg-tól több tonnáig. Történelmileg a növényi eredetű nyersanyagok...
Portfólió (181)
Franciaország, Rouen
...A K2 Garden a legmagasabb minőségű természetes kakaóbabot kínál, amelyet Tanzániából szállítanak. A kakaó népszerűségét és keresletét 100%-ban természetes összetételének, antioxidánsokban, vitaminokban és tonikus tulajdonságokban gazdag voltának köszönheti. Gazdag aroma, természetes csokoládé jegyekkel, amelyet finom, természetes gyümölcsös savanyúság egyensúlyoz. Gazdag csokoládé, lágy és tiszta íz. Magas minőségű kakaónkat a legjobb minőségű cukrászati termékek és félkész cukrászati termékek előállításához használják.
Portfólió (14)
Németország, Nürnberg
... körül a szájpadlásodat, felszabadítva a kakaó jóságának robbanását, amely könnyedén táncol az ízlelőbimbóidon. Minden darab egy mestermű, gondosan megtervezve, hogy elegánsan elolvadjon, felfedve ízletes ízek belső magját, lehetetlenné téve a ellenállást. A Milka vonzereje túlmutat a finom ízén. Az ikonikus lila fóliába csomagolva ezek a csokoládék vizuális élvezetet nyújtanak, tiszta örömöt ígérve attól a pillanattól kezdve, hogy ránézel. Amikor kibontod az elegánsan díszített csomagot, egy édes aroma fogad, amely a közelgő örömre utal.
Portfólió (186)
Franciaország, Grasse
A Grasse-ban, az illatok és parfümök világfővárosában található Sélectarôme több mint 30 éve gyárt élelmiszer-aromákat. Több mint 3000 féle aromát kínálunk folyékony vagy por formájában, és kifejlesztettünk egy bio tanúsítvánnyal rendelkező aromákból álló termékcsaládot is. Ezen kívül e-liquidekhez készült aromák széles választékát is kínáljuk, amelyek megfelelnek a hatályos jogszabályoknak. K...
Portfólió (186)
Olaszország, Giuliano
...Pan di spagna, pasztörizált tojáskeverék, kristálycukor, "0" liszt, amerikai liszt, víz, 22/24% keserű kakaó, aromák. FARCITURA: Friss tejszín, por állagú mascarpone (33%), pasztörizált tojássárgája, cukor. BAGNA: Víz, cukor, 70° kávé aroma, fagyasztva szárított kávé. Tartósítás -18°-on. Termék, amelyet fel kell olvasztani.
Portfólió (129)
Spanyolország, Orkoien-Navarra
...Hozzávalók: reszelt kókusz*, búzaszirup*, tojásfehérje* csokoládé bevonat* (kakaó*, nádcukor*, kakaóvaj*, aroma természetes vanília kivonat*) és természetes citrom kivonat Búza Referencia: Cchep2 Búza Ean: 8413115006874 Búza Referencia: Cche-g Búza Ean: 8413115006898 Búza Energetikai Érték: 2206 Kj/528 Kcal Búza Zsír: 32,1 G, ebből telített: 26,9 G Búza Szénhidrát: 53,2 G, ebből cukrok: 31,6 G Búza Fehérje: 6,5 G Búza Só: 0,1 G Búza Csomagok: 12 csomag 150 G-os doboz Búza Tömeg: 3 Kg-os doboz. Nettó...
Portfólió (37)
Olaszország, MILANO
...napraforgó lecitin, vanillin aroma), Pan di Stelle kekszmorzsa 2% [búzaliszt, cukor, napraforgóolaj, vaj, friss pasztőrözött tej kiváló minőségben, kakaó, csokoládé (kakaótömeg, cukor, kakaóvaj, természetes vanília aroma, emulgeáló: szójalecitin), friss tojás, méz, mogyoró, búzaliszt keményítő, sütőpor (nátrium-hidrogénkarbonát, ammónium-hidrogénkarbonát), só, aromák, tojásfehérje por, keményítő...
Portfólió (229)
Franciaország, Saint Martin Belle Roche
...250g-os csokoládé- és tejkrémes üveg És mi van benne? Növényi zsírok (napraforgó, kakaóvaj), kakaópor (cukor, kakaó) (26%), cukor, részben zsírtalanított tejpor (14%), emulgeáló: napraforgó-lecitin, aroma: vanillin. Allergének a nagyító alatt Tej. Nyomokban mogyorót tartalmazhat. Jól tárolni nem nehéz Száraz, hűvös helyen tárolandó, hőtől védve. Minden használat után jól zárja le az üveget. Üveg és kupak: háztartási hulladékként kidobandó.
Portfólió (23)
Franciaország, Saint Orens De Gameville
...Amikor az éjszakák rövidek és a nap félénk, segítsen a hajnalnak, hogy jobban áthatoljon a ködön. Azokhoz a reggelekhez létezik egy fekete tea, amelynek édessége és ereje anélkül oszlatja el a reggeli ködöt, hogy azt megerőltetné. Hozzávalók: Fekete tea, citromhéj, természetes bergamott aroma, vaníliadarabok * Biogazdálkodásból származó összetevő / FR-BIO-01 / EU/nem EU mezőgazdaság Illat: Édes és fás Ideális pillanat: Reggel Ajánlott adagolás és áztatási idő: 1,5 teáskanál 20cL-hez - 3 perc 75°C-on vagy 40 perc 20°C-on Nettó súly: 60 g Referencia: Fekete tea London 7am BIO...
Portfólió (85)
Spanyolország, Sant Adrià Del Besos
...Kivételes krém, gazdag és luxus formulációjának köszönhetően azonnal helyreállítja a száraz és repedezett kezeket, sima és puha bőrt hagyva maga után, kellemes bársonyos érzéssel. Egyedi illata különlegessé és frissé teszi. Hatóanyagok Kakaó, Kókuszolaj, Jojobaolaj, Szőlőmagolaj, Aloe Vera, Mandulaolaj, Áfonya aroma.
Portfólió (7)
Franciaország, Aix-En-Provence
...Francia importőr, aki kivételes fűszerekre specializálódott, Madagaszkár bourbon vaníliabab szakértője, a következőket kínálja: tökéletesen stabil gourmet vanília, erőteljes aroma, vanília, kakaó és tejszín jegyei, amelyek a sambava régióra jellemzőek. Állandó minőség. Laboratóriumi elemzés folyamatban. MOQ 5 kg. Max 5 mt. Árengedmények a mennyiségek függvényében: 5 kg: 175€/kg / 25 kg: 145€/kg...
Portfólió (10)
Törökország, Istanbul
... kulcsfontosságú összetevő, tele van antioxidánsokkal, amelyek táplálják és védik a bőrödet. - Kíméletes hámlasztás: Természetes hámlasztók gyengéden eltávolítják az elhalt hámsejteket, felfedve a ragyogó arcbőrt. - Hidratáló és tápláló: Bőröd puha, rugalmas és hidratált érzést kelt. - Szenzuális aroma: A kakaó ellenállhatatlan illata a tiszta boldogság állapotába repít. Tökéletes: - Minden bőrtípusra...
Portfólió (71)
Spanyolország, Tafalla
...Három íz: fahéj, kakaó és citrom. FAHÉJ ÍZ: Lágy, természetes fahéj aroma. Gondos kidolgozása rendkívüli és finom textúrát ér el, hihetetlenül könnyen fogyasztható. Visszarepítenek minket a régi ízek világába, de a gyerekek is imádják őket. CITROM ÍZ: Lágy, természetes citrom aroma, amely friss ízt biztosít. Nagyon gondos kidolgozása rendkívüli és finom textúrát ér el, hihetetlenül könnyen...
Portfólió (9)
Horvátország, Kutina
...FORRÓ CSOKOLÁDÉ POR Ízek: Tejcsokoládé, Étcsokoládé, Fehér csokoládé, Mogyoró vagy egyéb ízek kérésre. Termékleírás: - Oldható keverék egy ízletes forró csokoládé ital elkészítéséhez - Gluténmentes - Tejjel készítve (vízben való elkészítés lehetősége kérésre) - Sűrű és krémes állag Megjelenés: finom por Íz és aroma: édes, a csokoládéra jellemző Tanúsítvány: HACCP Minőségmegőrzési idő: 36...
Portfólió (9)
Olaszország, Acerra
...Gluténmentes mogyorókrém, amely ideális a kávé, édességek, joghurt és fagylalt ízesítésére és díszítésére. Használat előtt felrázandó. ÖSSZETEVŐK: cukor, növényi olaj (napraforgó, pálma), mogyoró (8%), zsírszegény tejpor, 10-12% kakaóvajtartalmú kakaó, laktóz, emulgeáló: szójalecitin, aroma, természetes vanília aroma, antioxidáns: rozmaring kivonat. Nyomokban más dióféléket tartalmazhat.
Portfólió (61)
Franciaország, Tilloy Lez Cambrai
... adalékanyag nélkül. Ezek a csokoládék kézműves módon készülnek. Összetevők: Étcsokoládé 73% kakaó: kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeáló: szójalecitin, természetes vanília aroma. Tejcsokoládé 33% kakaó: cukor, teljes tejpor, kakaóvaj, kakaómassza, emulgeáló: szójalecitin, természetes vanília aroma. Fehér csokoládé 31% kakaó: cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, emulgeáló: szójalecitin, természetes vanília aroma.
Portfólió (9)
Belgium, Namur
...Hozzávalók: Hozzávalók: Cukor, kakaó 25%, természetes keményítő, dextóz, teljes tejpor, karamell aroma 0,8%, só, guargumi [E412], xantángumi [E415], természetes karamell, vanillin. Allergének: Tejet, glutént, dióféléket és természetes szulfitokat tartalmazhat nyomokban a területen való jelenlét miatt. Választék: Tasak - 500 gr Energia: 403 Kcal / 1704 Kj Tápanyagok: 100g-ra vonatkoztatva Zsír: 5,9g Amelyből telített: 3,6g Szénhidrát: 81,0g Amelyből cukrok: 57,9g Fehérjék: 6,4g Só: 0,51g...
Portfólió (46)
Franciaország, Objat
...Hozzávalók: 35% tejcsokoládé, nem EU származású (cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, kakaó, emulgeáló: repce-lecitin, bourbon vanília hüvely), karamell (glükóz szirup, édesített zsírszegény tejpor (zsírszegény tej, cukor), fehérje (búzaliszt, cukor, növényi zsiradék (kókusz), repceolaj, antioxidáns: alfa-tokoferol, zsírszegény tejpor, koncentrált vaj (tej), vanília aroma, só, emulgeáló: repce-lecitin, árpa maláta kivonat, színezék: paprika kivonat)...
Portfólió (109)
Franciaország, Furiani
...Hozzávalók: 54% bevonó csokoládé maltitollal édesítve (kakaóvaj, kakaó tömeg, emulgeáló szójalecitinnel, természetes vanília aroma), pörkölt mogyorók. Referencia: MARTSSNN...
Portfólió (97)
Franciaország, Sault
AROMA'PLANTES egy francia vállalat, amely Provence-ban található, és több mint egy évszázada specializálódott aromás nyersanyagok előállítására, bio termékekkel pedig 1978 óta foglalkozik. A legmodernebb lepárlóval és saját laboratóriummal rendelkezik, közvetlenül szolgáltatva az aromaterápiával, kozmetikával, szappankészítéssel vagy parfümériával foglalkozó cégeknek, akár nagykereskedelmi, akár c...
Portfólió (96)
Franciaország, Angerville
... élelmiszer aroma, természetes élelmiszer aroma piros gyümölcsök, piros gyümölcs élelmiszer aromák, természetes piros gyümölcs aroma, piros gyümölcsök és bogyók aromái, természetes áfonya aroma, természetes piros gyümölcs aroma, természetes banán aroma, természetes kakaó aroma, természetes vanília aroma, természetes cseresznye aroma, természetes eper aroma, természetes aroma...
Franciaország, Talant
...Finom csokoládé illatával könnyen formázható, alkotásai könnyen összeragaszthatók adalékanyag nélkül. Hozzávalók: cukor; glükóz szirup; 34% tiszta fehér csokoládé (cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, tejsavópor, zsírszegény tejpor, E322 emulgeáló, vanillin aroma); kakaóvaj; keményítő; víz; E422, E415 emulgeálószerek; E171 színezék; E202 tartósítószer. Allergének: TEJ és tejtermékek (beleértve a...
Portfólió (192)
Franciaország, Etaples
...Fedezze fel 100 grammos málna Chouchous tasakunkat, amely mandulából készült, hogy még több élvezetet nyújtson! Összetevők: mandula, természetes málna aroma, cukor...
Portfólió (13)
Franciaország, Arles
...Maison Lesage Kis fekete vagy tejcsokoládé korongok, amelyeket szárazon karamellizált, ropogós és csillogó aszalt gyümölcsök borítanak. Hozzávalók: kakaóbab, cukor, zsírszegény tejpor, szójalecitin, természetes vanília aroma, mandula, mogyoró, pisztácia, dió.
Portfólió (142)
Lengyelország, Wrocław
...Áfonya csokoládéban. A kakaóvaj mellett a csokoládé növényi zsírokat is tartalmaz. Hozzávalók: szárított áfonya 69% (áfonya, cukor, napraforgóolaj), csokoládé (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeáló: szójalecitin, aroma). Város: Gdansk Készlet: Városok...
Portfólió (179)
Franciaország, Malataverne
...Hozzávalók: fehér csokoládé (minimum 28% kakaó). Hozzávalók: cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, pisztácia 4%, emulgeáló: szójalecitin, természetes vanília aroma. Nyomokban diót tartalmazhat. A fehér csokoládé egy elefántcsont színű édesség, amely kakaóvajból készül. Tejtermékeket, cukrot, lecitin és aromákat is tartalmaz, de kakaóport nem, ellentétben a többi csokoládéval.
Portfólió (188)
Spanyolország, Palma De Mallorca
...Szárított datolya, aszalt gyümölcsök, kakaó és természetes cseresznye aroma keveréke, golyók formájában. Kész fogyasztásra. ÖSSZETEVŐK Datolya, aszalt cseresznye (78%) alma juice koncentrátummal (10%), alma juice, napraforgó olaj, mandula, kesudió, kakaópor (4%), kakaóchips (3%), természetes cseresznye aroma. Egy doboz 6 csomagot tartalmaz. Minden csomag 10 golyót tartalmaz. Súly: 58g...
Portfólió (3)
Spanyolország, Noáin
... szivattyúval a 9.000 kilogramm kapacitású feldolgozó tartályba került. A fermentáció maximális hőmérséklete 26 Celsius-fok. 15 nap fermentáció/maceráció után lefejtették, a présszőlőből származó bort elvetették. Kosher Herenza Crianza kóstolási jegyzete: Nagyon sötét cseresznye szín, gránátvörös peremmel. Nagyon intenzív aroma, érett gyümölcs, krémes tölgy, fűszerek és kakaó. Ízében ízletes, húsos, érett tanninokkal és nagyon hosszú lecsengéssel rendelkezik. Egy nagyszerű bor nagyszerű jövővel.
Portfólió (1)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play