Olaszország, Mesoraca
...A Calabrese Capocollo a malacnyak felső részének és a váll egy részének feldolgozásával készül. A húsokat sózzák és gondosan, kézzel masszírozzák, majd természetes bélbe töltik, és több mint 90 napig érlelik kontrollált hőmérsékleten és páratartalmon. A sózás során a tipikus calabriai recepthez tartozó fűszereket és aromás gyógynövényeket adnak hozzá, köztük a kihagyhatatlan őrölt paprikát. Kategória: Calabresi felvágottak SÚLY: 500/550g Súly: 0.550 kg Hozzávalók: Sertéshús, Só, Természetes aromák és fűszerek Cukrok: Dextróz és szacharóz Antioxidánsok: E301 Tartósítószerek: E250-E252...
Portfólió (19)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play