Görögország, Naousa
...A Ferraduel egy klasszikus mandula fajta, amelyet főként porzóként használnak. FÉLÉK: MANDULA Forrás: Az INRA (Franciaország) által nyert, az ''Ai'' és ''Cristomorto'' keresztezésével. Önképző fajták Fa: Nyitott növekedésű, erősen ágazó. Magas vitalitású öntözött területen és közepes vitalitású öntözés nélküli területen Gyümölcs: A hozam 26-28 % között változik. A dió hosszú és széles, kemény héjú. Nincs ikertermés Érés: Késő virágzású és késő érésű fajta (szeptember 1-10). A ''Ferragnes''-sal van porozva...
Portfólió (90)
Franciaország, Passavant La Rochere
...4 hosszú ital készlet, 2 különböző mintával, préselt üvegből, a díszítések: mandulák és gyöngyök. A régi pultok melegéből merítve a SAGA a 19. század klasszikus díszítéseit újraértelmezi kortárs stílusban. A kollekció vegyes mintákkal (mandulák és gyöngyök) díszített, amelyek játszanak a hagyományos koktélok finom színeivel vagy a trópusi koktélok napfényes árnyalataival. A tökéletes kollekció, hogy együtt töltsünk egy italt. A termék magassága: 145 mm A termék átmérője: 84 mm Űrtartalom: 34 cl A doboz súlya: 1,86 kg Szín: Átlátszó...
Portfólió (174)
Olaszország, Paternó
...akik szeretik az egzotikus ízeket egy klasszikus receptben. 2. Pisztáciás mandulás sütemények: a szicíliai ízek robbanása, amelyet a pisztácia intenzív és krémes íze gazdagít. Ezek a sütemények ellenállhatatlanok a gazdag és határozott ízek kedvelői számára. 3. Narancsos mandulás sütemények: a narancs esszenciája egyesül a mandula édességével, tökéletes összhangot teremtve a frissesség és az...
Azonos termékek
Mandulás paszták különböző ízekben
Mandulapaszta
Portfólió (1)
Franciaország, Montelimar
... kézművesség iránti elkötelezettségünket a részletekre fordított gondos figyelem tükrözi, a legjobb alapanyagok, mint például a Montélimar-i csokoládés mandulák kiválasztásától kezdve, egészen a cukrászati termékek minden egyes darabjának gondos elkészítéséig. Bővítjük palettánkat cukrászdákkal és édességekkel, csokoládés vagy nem csokoládés változatban, valamint egy egyedülálló Pâte à tartiner-rel, amely a reggelijeit a tiszta ínycsiklandóság pillanataivá varázsolja. Csatlakozzon hozzánk ebben a kulináris élményben, és hagyja, hogy elragadja a francia kézműves cukrászat gazdagsága.
Portfólió (154)
Olaszország, Catania
... bignè ostyák, Martorana gyümölcsök, Reális tészta, Trüffeles mandulák stb. Egyadagos és tepsiben készült készételek. Hal- és húsételek. Halal, vegán és gluténmentes tanúsítással rendelkező termelés. Különböző világ részeire exportálunk.
Belgium, Trooz
Benoit Nihant egy csokoládégyártó, aki széles termékválasztékot kínál. Magas divat kollekció: csokoládébonbonok, amelyek különböző ízekben kaphatók (kis csokoládé korongok klasszikus és fűszeres ízekben). Kreációk: trüffelek, sós karamellák, mennyei édességek, samba szívek, függőséget okozó… Delikát kockák: narancsos, citromos, mandarin, gyömbér, grapefruit, ropogós mandulák, pekándió… Édes örömök: forró csokoládé készítmények, kakaóbab törmelék, nyers kakaópor, nutella… Ünnepi különlegességek: igazán gyümölcsös és trüffelek régi rummal és chilivel.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play