Olaszország, Andalo Valtellino
...Vietnam: Robusztus és hagyományosan telt, eklektikus és jellegzetes. Kolumbia: Az összes kolumbiai kávé Arabica fajtájú: rendkívül aromás és telt, csodálatos mogyorós és virágos lecsengéssel. Az INTENSO valóban a legklasszikusabb és legtradicionálisabb kávé: erős és agresszív, nagyon telt testtel, amint a csészében van. A pörkölés kiemeli egyedi jellemzőit, és olyan kávét teremt, amelyet minden nap és a nap minden órájában élvezni lehet!
Portfólió (44)
Olaszország, Acerra
...Classico keverék 50% Arabica, 50% Robusta. Barna crema. Édes, fűszeres, kiegyensúlyozott. Közepes pörkölés. Ideális azok számára, akik a kiegyensúlyozott ízt kedvelik, édes és fűszeres jegyekkel kísérve. A közepes pörkölés és a megfelelő Arabica és Robusta keverék révén egy könnyen fogyasztható kávét alkottunk, mindenki számára. Caffè Cortese komposztálható ESE 44 mm-es kapszulák KEVERÉK: CLASSICO...
Portfólió (61)
ufs.country_names.RU, Smolensk
...Erős, gazdag ízű keverék. A hagyományos pörkölés mély ízt és intenzív aromát biztosít a Lalibela Coffee Lunch kávénak. A kávé ideális választás a klasszikus, erős és frissítő italok kedvelőinek. Nettó tömeg: 200 Bruttó tömeg: 212 Maximális hőmérséklet: 27 Tárolási követelmények: Tárolja 27 °C-ot meg nem haladó hőmérsékleten és legfeljebb 75%-os relatív páratartalom mellett. Pörkölési fok: Közepes Ízintenzitás: Közepes...
Portfólió (9)
...Jacobs Kronung (250 g) Gevalia Brew Közepes Pörkölés Gevalia Eredeti Arome Carte Noire Klasszikus Jacobs Cronat Gold Jacobs Aroma...
Portfólió (203)
Franciaország, Lézignan-Corbières
...« Klasszikus » Sorozat whiskyk és bourbonok középkategóriájához Pörkölés, Char, lehetőségek « Prémium » Sorozat prémium szeszes italokhoz Pörkölés, char, lehetőségek 24 hónapig levegőn szárított fa Horganyzott acélgyűrűk Finom szemcsés tölgy – Quercus Alba fa származás.
Portfólió (21)
Monaco, Monaco
...Minden egyes exkluzív receptünk a legkiválóbb terroirokból származó nagy zöld kávék összeállításának és egy speciális pörkölési folyamatnak az eredménye. A pörkölés a zöld kávészem (nyersanyag) megfőzését jelenti, hogy felszabadítsa aromáit egy "Maillard-reakció" nevű jelenség révén. Az Espresso Monte Carlo-nál a "külön pörkölés" nevű pörkölési folyamatot részesítjük előnyben a "klasszikus...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play