Franciaország, La Vicogne
A Bio Fast egy biozöldség-termelő. 20 éve azon dolgozunk, hogy minőségi zöldségeket termeljünk a családi farmunkon Észak-Franciaországban. 2015-ben úgy döntöttünk, hogy áttérünk a biogazdálkodásra, hogy megfeleljünk a társadalom elvárásainak és jobban összhangban legyünk meggyőződéseinkkel. Ma már kínálni tudjuk önöknek a burgonyánkat és a céklánkat, valamint sárgarépát, hagymát és különféle zö...
Azonos termékek
Piros Cékla
Piros Cékla
Egyéb termékek
Burgonya
Burgonya
Portfólió (15)
Franciaország, Rabastens De Bigorre
...Vidék terrine Label Rouge 180g - Jean Brunet...
Portfólió (27)
Franciaország, Ploufragan
Az Argoat Gazdái 1975-ben jöttek létre egy húszfős kollektíva által, akik meggyőződésük szerint a "piros címkés házi szárnyasok" ágazatának potenciáljában hittek. Az évek során ez a kezdeményezés kibővült, hogy három másik ágazatot is magában foglaljon: a "piros címkés házi tojásokat" 1983-ban, a "piros címkés házi sertéseket" 1988-ban, a "piros címkés sertéseket" 2006-ban, és a "piros címkés házi...
Azonos termékek
Húsipar
Húsipar
Egyéb termékek
TOJÁSOK
TOJÁSOK
Portfólió (4)
Franciaország, Rungis Cedex
...Label Rouge bárány, bárányhús. Az EUROVOLAILLES a Label Rouge bárányok beszállítója.
Portfólió (24)
Franciaország, Thorame-Basse
...Label Rouge méz. A Label Rouge a származás, tisztaság, minőség és íz garanciája. Olyan aranyszínű, mint ízében, ez a krémes, világhírű méz el fogja bűvölni a legigényesebb ízlelőbimbókat.
Portfólió (45)
Franciaország, Paris
Franciaország, Rungis
...Halal farmi gyöngytyúk nagykereskedő Label Rouge Rungisban és HALAL MIN gyöngytyúk beszállító RUNGIS.
Portfólió (62)
Franciaország, Malataverne
Üdvözöljük a DISTRAZUR-nál, az Ön finom élelmiszerek nagykereskedőjénél. Több mint 25 éve szolgáljuk ki a hagyományos kereskedelmet azzal a folyamatos törekvéssel, hogy minőségi termékeket kínáljunk, amelyek megfelelnek ügyfeleink igényeinek, és eltérnek a nagykereskedelmi forgalomtól. Márkánk, a "Les Saveurs du Clavon", elnyeri a legigényesebb ínyencek tetszését. Könnyen azonosítható, és ízletes,...
Portfólió (188)
Franciaország, Auros
...Cuit, Szabadon tartott sertés, LABEL ROUGE 7,5 kg és 3,5 kg, 30 napos eltarthatóság Kézműves gyártás a Landes régióból. A sonka, mint régen. Kapható egész sonkában és fél sonkában. PLV-t (műanyag plakátot) és árjelzőt biztosítunk, hogy kommunikáljunk a termék kézműves jellegéről és környezetbarát voltáról.
Portfólió (31)
Franciaország, Lyon
...A Délnyugati régió ikonikus étele, a cassouletünk IGP Label Rouge Tarbais babból, Bigorre fekete sertés kolbászból és Bigorre fekete sertés hasból készül, hogy kiemelje az összes ízt.
Portfólió (40)
Franciaország, Aboncourt-Gesincourt
...A PÂTURAGES COMTOIS egy szövetkezet, amelyet 1985-ben alapítottak különböző községi szövetkezetek egyesülésével, 1985 és 1996 között. Ezek a közösségek, amelyek történelmileg az emmental IGP Grand Cru label rouge termelői, a lágy sajtok gyártására is diversifikálódtak, virágos héjú és mosott héjú sajtok készítésével. Miután "Pâturages Comtois" néven ismertté vált, a szövetkezet folytatta a...
Franciaország, Boulogne-Sur-Mer
... elhelyezkedésünknek, amely lehetővé teszi minden hal importálását vagy belföldi nagykereskedelmi értékesítését. Termékeink között megtalálható a bio lazac, a label rouge lazac, valamint végtelen mennyiségű fehér hal, friss vagy fagyasztott formában. Ne habozzon, lépjen velünk kapcsolatba még ma!
Franciaország, Sainte-Luce-Sur-Loire
...Az Orient’hal Market egy francia cég, amely a halal tanúsítvánnyal rendelkező termékek kereskedelmére és ellátására specializálódott. Az "Authentic & Halal" márkánk alatt széles választékot kínálunk prémium minőségű friss termékekből, mint például Label Rouge tanúsítvánnyal rendelkező baromfi, kacsa, libamáj, nyúl, panírozott termékek, felvágottak stb. Márkánkat Franciaországban, Európában és...
Franciaország, Etaules
Cégünk három generáció óta a Marennes Oléron medencéjének szívében található. Négyféle, a mi mocsarainkban érlelt osztrigát kínálunk: - Finom osztrigák a Marennes Oléron-i világos vízben: 2-4 hétig érlelik a világos vízben, ahol az ízletes tengeri ízhez egy enyhe helyi íz is társul. Ízük könnyed és finom a szájban. - Finom zöld világos vízi osztrigák, Label Rouge: a kopoltyúk jellegzetes zöld...
Franciaország, Bourcefranc
... osztriga, gazdag vízben és ízben kiegyensúlyozott - Spéciales de claire: szabályos formájú osztriga, nagyobb hús térfogat - Fines de claire verte Label Rouge: Kiváló minőségű termék, kevésbé húsos, a nagyon kedvelt zöld színnel - Spéciales Lambert: Nagyon húsos osztriga, kerek és homorú formájú, szilárd és ropogós hússal - Pousses en claire Label Rouge: a Marennes-Oléron medence prémium osztrigája, nagyon magas hús arány, szilárd és ropogós, hangsúlyos terroir ízjegyekkel. A minőség a LAMBERT intézmények fő szava.
Franciaország, Montpellier
...A LE MOULIN DU SAURET egy 1146 óta működő vállalkozás, amely a Helyi Partner a Kézműves Pékség számára. A LE MOULIN DU SAURET Biológiai Tanúsítvánnyal rendelkezik a "RASPAILLOU" liszt előállításához, amely gardoi búzából készül, valamint a LE MOULIN DU SAURET engedéllyel rendelkezik a "La Festive" Label Rouge liszt előállítására. 2011 óta a malom épületein elhelyezett 500 m² napelem lehetővé teszi a malom villamosenergia-fogyasztásának 30%-ának előállítását.
Franciaország, SABLE SUR SARTHE
... megjelentek a feldolgozott termékek. A címkézett baromfi piacán az LDC vezető szerepet tölt be, és körülbelül tíz év alatt meghódította a francia címkézett baromfi piacot. Az LDC a három első francia címkével és a származási hely védett megnevezésével kezdte, hogy megalapozza hírnevét (Loué-i háztáji baromfi, Landes-i baromfi és Bresse-i baromfi), mielőtt regionális címkéket szerzett, amelyeknek erős hírneve volt (Label Rouge és AOC). Márkák: LE GAULOIS, MAITRE COQ, le Volailler, Loué, Marie és Traditions d’Asie.
Belgium, Wemmel
... a legmagasabb normáknak (IFS, BRC, ISO,…). Márkáink: Paul Prédault, az egyetlen igazi francia főzősonka, La Quercynoise, a legjobb foie gras és magret, Prestige de la Sarthe, az igazi Rillettes és Langoise, Arcal, a tökéletes koktél-szalámi (5 ízben) és előre sült szárnyasok, Armor Plats Cuisinés, a tipikus francia készételek specialistája, mint a Boeuf Bourguignon, Amand, a gasztronómia ízletes halterrine-jei Bretagne-ból, Montagne noire Pur porc, száraz kolbászok és szárított sonkák Délnyugat-Franciaországból, 9 hónap Label Rouge…...
Franciaország, Montaut
... sült pástétomok, aquitán kaviár, cassoulet, daube stb. A Maison a minőségéről (IGP LANDES és SUD-OUEST tanúsítvány, Label Rouge) és hírnevéről ismert. Termékeit Franciaországban és külföldön értékesíti, finom élelmiszerboltok, borboltok, élelmiszerüzletek, éttermek és vendéglátók révén.
Franciaország, Paris
... elsődlegesen rövid ellátási láncból származó beszállítóktól szerzi be az alapanyagokat, hogy csökkentse ökológiai lábnyomát. A magas minőségű termékek leggyakrabban 'BIO', AOP vagy Label Rouge címkével találhatók.
Franciaország, Luc La Primaube
...A BOUSQUET vállalat a hús minőségi vágására, feldolgozására és forgalmazására specializálódott a RHF/BCT számára. Marhahúst, sertéshúst, bárányhúst, juhhúst és borjút kínál. A minőség garanciájaként a vállalat 2010 óta rendelkezik az BIO és Label Rouge hús forgalmazására vonatkozó engedélyekkel.
Franciaország, Mulsanne
...A VOLAILLES Vincent a baromfi feldolgozására és a feldolgozott baromfi termékekre, valamint a francia vadászati vadakra specializálódott. Baromfi. Francia eredetű vadászati vad, Menard & Label Rouge háztáji baromfi, francia eredetű D'anvial sertés. Vad: A mi gondozásunk alatt gyűjtjük össze a nagy nemzeti területeken, mint például Rambouillet vagy Chambord, valamint kisebb regionális...
Franciaország, Montfort En Chalosse
1982-ben alapították a FOIE GRAS DE CHALOSSE szövetkezetet, amely ma 80 termelőt tömörít. A helyi hagyományok megőrzésére, a tudásuk értékének megőrzésére és termékeik minőségének javítására törekedve a tenyésztők 1999 óta elkötelezték magukat a Label Rouge kezdeményezés mellett. Minden állat szabadban nevelkedik, kukoricával hizlalják őket közös legelőkön. Legalább 104 naposak, amikor belépnek a szövetkezetbe. A FOIE GRAS DE CHALOSSE szövetkezet libamájakat, gyomrokat, konfitált húsokat, mellfiléket, szárnyakat, rillette-t, terrine-t és libapástétomokat gyárt.
Egyesült Királyság, Norwich Norfolk
... Grand Cuvee + GBX - Moet & Chandon - Mumm Cordon Rouge - Roederer Cristal Brut - Veuve Cliquot Brut - BITTER/ APERATIVE - Asti Martini - Harvey’s of Bristol - Martini Bianco - Martini Bianco - Martini Extra Dry - Martini Rosso - Noilly Prat - Becherovka - Becherovka - Campari - Campari - Campari - Jagermeister - Jack Daniels Black Label Whiskey - Jose Cuervo Gold...
Franciaország, Coudray Au Perche
A sertés az üzletünk. Sőt, szakértők vagyunk. De 30 évvel ezelőtt úgy döntöttünk, hogy másképp készítünk sertést. Egy minőségi sertést, húsfajtát, helyi forrásból, pontos előírások szerint (Label Rouge szalmán nevelt sertés, Kék-Fehér-Szív sertés, és hamarosan BIO sertés). Finom termékeket készítünk belőle, amelyek örömet okoznak ízlelőbimbóinknak, de a egészségünkre is jótékony hatással vannak...
Belgium, Kuurne
...Cookal, Sicoly, Exkimo Concept, Bloem Label Rouge, Fléchard, Nonettes, Qimig, Pralicroc,... A Cnudde Non Food-nál olyan konyhai eszközöket talál, amelyek segítségével olyan gasztronómiai alkotásokat valósíthat meg, amelyek korábban lehetetlenek voltak. De könyveket, mise-en-bouche-t, különféle formákat, színezékeket és transzfereket is talál.
Franciaország, Revel
A SAVIDOC célja, hogy kiváló minőségű baromfit kínáljon, rendkívül pontos nyomonkövetési ellenőrzés mellett, a csirkék takarmányozásától kezdve a szövetkezeten át, egészen a termékek csomagolásáig. A Label Rouge minősítéssel rendelkező baromfi helyi tenyésztőkkel (az Arterris szövetkezet tagjaival) együttműködve készül, kizárólag a Midi-Pyrénées és Languedoc-Roussillon régiókban...
Franciaország, Luc La Primaube
A BOUSQUET A. SARL egy családi vállalkozás, amelyet 1992-ben alapítottak, és a minőségi húsok feldolgozására és vágására specializálódott. A BOUSQUET A. SARL nem dolgozik a nagykereskedelemmel. 2010 óta bio és Label Rouge húsok forgalmazására is engedéllyel rendelkezik, és 5 megyében van jelen: Aveyron, Lot, Lozère, Tarn, Haute-Garonne.
Franciaország, Rungis
A di spé ré társaság Rungisban található. Regionális felvágottakat kínálunk, mint például a libamáj, friss termékek, kész saláták, lazac... Mindig is elkötelezettek voltunk a legjobb francia és külföldi termékek felfedezése iránt. A felvágott nagykereskedés 1975-ben alakult, és 1978 óta a Rungisi MIN-en működik. A specialitások főként a regionális felvágottak, a libamáj, a Label Rouge lazac, a friss termékek és a kész saláták. Gasztronómia: Regionális és külföldi specialitások gyártása. Tel.: 01 46 87 33 00.
Franciaország, Quimperle
... igény esetén. VPF sertés, Bretagne-i Tanúsított Sertés, Label Rouge Sertés, Label Rouge Gazdasági Sertés, Kék Fehér Szív Sertés... Húsfajták, fiatal szarvasmarhák, bikák, tejelő tehenek... A BIGARD széles választékot kínál, például Label Rouge bárányt.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play