Németország, Schoenebeck
...-3 zsírsavforrás, és oxidációval szemben is stabilabb. Különösen a hideg konyhában képez egy magas minőségű étkezési olajat, azonban nem szabad hevítve használni. A táplálkozás szempontjából, különösen a vegánok, vegetáriánusok és nyers ételek kedvelői számára, a magas alfa-linolénsav tartalom a legfontosabb. Az élelmiszeripar ezért használja a bio lenmagolajat salátaöntetekhez, burgonyás ételekhez, kenőkről és mártogatósokról, pestókhoz vagy joghurtokhoz. A mi bio lenmagolajunk sárgászöld színű és olajos fűszeres aromával rendelkezik.
Portfólió (143)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play