...A tojáspor gyártási folyamata friss tojásokkal kezdődik, amelyek különböző fejlett gépeken mennek keresztül. A tojás héját eltávolítják, a keveréket szűrik, majd körülbelül 4 fokon tárolják tárolótartályokban, ezt követően a tojásokat pasztőrözik és vékony rétegben porlasztva szárítják. A végtermék száraz és por formájában érkezik. A terméket gyakran "tojáspor", "száraz tojás" vagy "dehidratált tojáspor" néven is említik.
Tartalmaz körülbelül 30-37% fehérjetartalmat. A szín világos sárgától sötét sárgáig terjed. A Foodcom által kínált termék GMO-mentes.
Az Oldar Group sp. z o.o. a varsói Sokołówban található telephellyel a tojáscsomagoló üzemek vezetője, különösen a alternatív tartásból származó tojások terén.
A szektorban már 30 éve működünk. Foglalkozunk a fogyasztási tojások osztályozásával, válogatásával, fertőtlenítésével és csomagolásával, amelyek kiskereskedelmi és nagykereskedelmi értékesítésre készülnek, valamint pasztőrözött tojásmass...
...A Kayik Sp.z o.o. termelő- és kereskedelmi vállalatot 2009-ben alapították. Főként a következő termékek értékesítésével foglalkozunk:
• Frisstojás
• Friss gyümölcs
• Friss zöldség
• Gombatenyésztés (fehér/barna csiperke, osztriga gomba)
• Szezonális és friss erdei gombák, spárga
• Eldobható edények (műanyag poharak, tárolók, papírtányérok stb.)
Elsősorban Németországban és Lengyelországban...
Friss tojások gyártója és forgalmazója vagyunk, amelyek megfelelnek az Európai Unió szabványainak. Magas színvonalú termékeket szállítunk a legnagyobb kiskereskedelmi láncoknak. A saját márkánk, a Kotlina Natury tulajdonosai vagyunk.
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.