... hozzájárul a mindennapi közérzetünk javításához.
A Coco SpreAD kókuszkrém összetevői között megtalálható a hab, az olaj és a kókuszreszelék, ami intenzív kókusz ízt ad, valamint tápláló shea olaj és tej. A fehér cukrot maltitollal helyettesítettük, amely nemcsak alacsonyabb kalóriatartalommal rendelkezik, hanem alacsonyabb glikémiás indexszel is.
A Coco SpreAD kókuszkrém kiemelkedő jellemzője nemcsak a rendkívül tápláló összetevői, hanem elsősorban az összetevők magas minősége.
...A laktóz a tejtermészetes cukra. A tehéntej 3,5%-5,0%-át képviseli, és szűrési eljárással nyerhető ki. Ezt követően a laktózt kristályosítják és őrlik. A szemcseméreteket rostálással osztályozzák. A Foodcom különböző részecskeméreteket tud biztosítani üzleti partnereinek, amelyek többféle alkalmazásra alkalmasak.
A laktóz az egyik legjobb tejtermék az emberi és állati táplálkozás számára...
... felbecsülhetetlen természetes fehérjeforrás. Különböző iparágakban használják, különösen az élelmiszeriparban, pékségben, cukrászatban, italokban, feldolgozott húsipari termékekben, készételekben, valamint a mezőgazdaságban – takarmánykiegészítőként. Krémfehér színű, laza és könnyű. A por értékes fehérjéket tartalmaz, mint például albuminokat és globulinokat, laktózt és kalcium ásványi sókat.
... tejet dolgozunk fel, amelyet megbízható gazdálkodók szállítanak 5 megyéből. Gondoskodunk arról, hogy termékeink megőrizzék a természetes íz értékeit, és megfeleljenek a legmagasabb higiéniai és táplálkozási paramétereknek.
...A nálunk gyártott krówki továbbra is a legmagasabb minőségű tej, tejszín, cukor és glükózszirup alapján készült régi receptúra szerint készülnek. Az ízletes íz és a cukorkában található jellegzetes " könnycsepp" eléréséhez a természetes alapanyagokon kívül számos időigényes eljárás szükséges a tejmassza főzése, kézi vágása és csomagolása során, valamint a szigorú technológiai és egészségügyi...
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.