Ukrajna, Chornomorsk
... állatok által fogyasztva serkenti az étvágyat és javítja az emésztést, de keserű ízt ad a tejüknek. A keserű ürmöt a likőr- és vodka gyártásában használják vodka, likőrök, vermut és abszint készítésére, de az ilyen italok hosszú távú fogyasztása erős izgalmat okoz az idegrendszerben. Sörfőzéskor a komló helyett használják. Származási ország - Ukrajna Típus: Bio, hagyományos Megjelenés: vágott Mennyiség: évi 50 tonnáig Csomagolás: igény szerint...
Portfólió (46)
Törökország, Bursa
...AZ EXKLUZÍV NO I egy új ínycsiklandó orientális illat, amelyet virágok és a cseresznye likőr ragacsos, édes íze díszít. Intenzív és merész. Borostyán virágos illat nőknek és férfiaknak. Fejillat: Fekete cseresznye, Keserű mandula Szívillat: Savanyú cseresznye, Szilva, Török rózsa, és Jázmin, Szambak Alapillat: Tonkabab, Peru balzsam, Fahéj, Szantálfa, Cédrus, Vetiver Űrtartalom: 100ml...
Portfólió (340)
Franciaország, Saint-Pee-Sur-Nivelle
...A likőr választékunk bővítése érdekében az Egiazki ház úgy döntött, hogy egy gin-t készít a Baszkföld ízeivel, amelyben szilvát használnak. Egy recept, amely a szilva édességét ötvözi a boróka bogyók tonizáló jellegével. Ez a gyümölcsös szövetség egy nagyon harmonikus gin-t eredményez: finom, enyhén keserű, egyszerre tonikus és friss. A kóstolás során az illat virágos és kifinomult, a szájban pedig a szilva dominál. A Gin Arana elbűvöl a kifinomult keserűségével és a citrusfélék, az abszint és a gyömbér aromáival.
Portfólió (58)
Franciaország, Poitiers
...Az Unicum egy keserű likőr, amelyet 1790-ben Zwack doktor készített. Ma is a Zwack család állítja elő az Unicumot az eredeti recept alapján, amelyet családi titokként őriznek. Tudjuk azonban, hogy több mint 40 összetevő (fűszernövény és fűszer) alkotja a Zwack Unicumot, és hogy ezt a likőrt tölgyfahordókban érlelik.
Portfólió (195)
Franciaország, Condom
...Néz: Komplex, régi édes borra emlékeztető jegyekkel, méz, keserűség, összetett gyógynövényes jegyek. Száj: Bőséges és nagyon összetett aromás gyógynövényekkel, elég keserű, az édes és fűszeres komplexitás. Jelen vannak a vajszerű, malolaktikus erjedésből származó jegyek. Zárás: Kiegyensúlyozott a keserűség és a komplexitás között, szép hosszúság.
Portfólió (66)
Finnország, Turku
...A Cynar egy articsókából készült keserédes likőr, amely sokoldalúságáról és jellegzetes ízéről ismert; ízét 13 gyógynövény és növény infúziója gazdagítja. Az ital neve a Cynar Scolymus-ból származik, amely az articsóka botanikai neve, mivel az articsóka levelei adják a jellegzetes ízt. Térfogat: 700ml...
Portfólió (177)
Olaszország, Montecassiano
...Az olajfa leveleit egy ősi mediterrán recept szerint használják, a kézműves előállítás módszerét alkalmazva, így készül az Olivetum, egy keserű, édes ízű ital, amely olajfa levelekből és citrusfélék héjából készül. Teljes mértékben természetes összetevőkből áll. Az olajfa leveleit és a citrusfélék leveleit alkoholba áztatják; miután leszűrték, karamellizált cukrot adnak hozzá, amíg el nem érik a megfelelő érlelést. Sűrű, enyhén alkoholos és kellemes ízű, íze jobban érvényesül, ha hűtve, aperitifként vagy étkezés utáni italként fogyasztják, hogy kiélvezhessük a legjobb emésztési tulajdonságait.
Portfólió (2)
Franciaország, Chateau-Gailard
...A Lost Cherry egy csábító és játékos illat a Tom Ford tervezőházból. 2018-ban indult, ez a virágos és orientális illat csábító és egzotikus árnyalatokkal nyílik, mint a keserű mandula, likőr és savanyú cseresznye. A szív frissességgel robban, amelyet török rózsa, savanyú cseresznye, jázmin sambac és szilva alkot. Az alap egy váratlan, mégis kellemes keveréke a perui balzsam, tonkabab, fahéj, vanília, cédrus, szegfűszeg, szantálfa, pacsuli és vetiver jegyeknek. A TERMÉK NAGYKERESKEDELMI KERESKEDÉSRE ELÉRHETŐ. KAPCSOLATBA LÉPHET VELÜNK WHATSAPP-ON +33744081195...
Portfólió (97)
...A szamócát tipikus és jellegzetes aromája, valamint világos piros színe miatt értékeljük. Az első tavaszi gyümölcsnek számít. Az ital édesen keserű ízű, és alkalmas konyhai felhasználásra, valamint a nyári időszakban, fagyival és kávéval való kényeztetésre. Elérhető 100ml, 200ml, 500ml, 700ml üvegpalackban.
Portfólió (9)
Spanyolország, El Morell-Tarragona
Több mint 100 éve készítünk vermutot a saját, exkluzív receptünkkel. A vermut egy aperitifként szolgált likőr, amely fehérborból, ürömből és más keserű, tonikus anyagokból áll. Ezek a borok jellemzően európaiak, és olyan jellegzetes aromával rendelkeznek, amely különleges eleganciát kölcsönöz egy koktélnak vagy aperitifnek.
Olaszország, Campobasso
A Saporicentroitalia egy alacsony alkoholtartalmú termékekből álló választékot hozott létre: keserűk, likőrök, elixírek, amelyekben az alkoholt fertőtlenítőszerként és a gyógynövényekből kinyert esszenciák tartósítószereként használják, valamint a testünk számára kinyert anyagok hordozójaként. Egy kézműves vállalat, amely magas minőségű termékeket állít elő. Bor, likőrök és keserű gyógynövények tartósítószerek nélkül: - emésztést segítő gyógynövény keserűk; - közép-olaszországi területről származó likőrök; - likőr természetes koktélok készítéséhez: GRUMEN...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play