Olaszország, Trepuzzi
A Maestro Distillatore Pedro Ferreira mestersége a mi kézműves lepárlónk szívverése. Több mint tíz éves tapasztalattal és számtalan külföldi utazás során szerzett tudással Pedro kiváló minőségű párlatokat készít. Minden recept egy műalkotás, amely érzelmek, hagyományok, ízek és egy csipetnyi alkímia eredménye. Kézműves termelésünk széles spektrumot ölel fel az intenzív amaro-tól a finom likőrökig,...
Portfólió (89)
Ukrajna, Chornomorsk
... állatok által fogyasztva serkenti az étvágyat és javítja az emésztést, de keserű ízt ad a tejüknek. A keserű ürmöt a likőr- és vodka gyártásában használják vodka, likőrök, vermut és abszint készítésére, de az ilyen italok hosszú távú fogyasztása erős izgalmat okoz az idegrendszerben. Sörfőzéskor a komló helyett használják. Származási ország - Ukrajna Típus: Bio, hagyományos Megjelenés: vágott Mennyiség: évi 50 tonnáig Csomagolás: igény szerint...
Portfólió (46)
Törökország, Bursa
...AZ EXKLUZÍV NO I egy új ínycsiklandó orientális illat, amelyet virágok és a cseresznye likőr ragacsos, édes íze díszít. Intenzív és merész. Borostyán virágos illat nőknek és férfiaknak. Fejillat: Fekete cseresznye, Keserű mandula Szívillat: Savanyú cseresznye, Szilva, Török rózsa, és Jázmin, Szambak Alapillat: Tonkabab, Peru balzsam, Fahéj, Szantálfa, Cédrus, Vetiver Űrtartalom: 100ml...
Portfólió (340)
Franciaország, Saint-Pee-Sur-Nivelle
...A likőr választékunk bővítése érdekében az Egiazki ház úgy döntött, hogy egy gin-t készít a Baszkföld ízeivel, amelyben szilvát használnak. Egy recept, amely a szilva édességét ötvözi a boróka bogyók tonizáló jellegével. Ez a gyümölcsös szövetség egy nagyon harmonikus gin-t eredményez: finom, enyhén keserű, egyszerre tonikus és friss. A kóstolás során az illat virágos és kifinomult, a szájban pedig a szilva dominál. A Gin Arana elbűvöl a kifinomult keserűségével és a citrusfélék, az abszint és a gyömbér aromáival.
Portfólió (58)
Franciaország, Poitiers
...Az Unicum egy keserű likőr, amelyet 1790-ben Zwack doktor készített. Ma is a Zwack család állítja elő az Unicumot az eredeti recept alapján, amelyet családi titokként őriznek. Tudjuk azonban, hogy több mint 40 összetevő (fűszernövény és fűszer) alkotja a Zwack Unicumot, és hogy ezt a likőrt tölgyfahordókban érlelik.
Portfólió (195)
Franciaország, Condom
...Néz: Komplex, régi édes borra emlékeztető jegyekkel, méz, keserűség, összetett gyógynövényes jegyek. Száj: Bőséges és nagyon összetett aromás gyógynövényekkel, elég keserű, az édes és fűszeres komplexitás. Jelen vannak a vajszerű, malolaktikus erjedésből származó jegyek. Zárás: Kiegyensúlyozott a keserűség és a komplexitás között, szép hosszúság.
Portfólió (66)
Finnország, Turku
...A Cynar egy articsókából készült keserédes likőr, amely sokoldalúságáról és jellegzetes ízéről ismert; ízét 13 gyógynövény és növény infúziója gazdagítja. Az ital neve a Cynar Scolymus-ból származik, amely az articsóka botanikai neve, mivel az articsóka levelei adják a jellegzetes ízt. Térfogat: 700ml...
Portfólió (177)
Olaszország, Montecassiano
...Az olajfa leveleit egy ősi mediterrán recept szerint használják, a kézműves előállítás módszerét alkalmazva, így készül az Olivetum, egy keserű, édes ízű ital, amely olajfa levelekből és citrusfélék héjából készül. Teljes mértékben természetes összetevőkből áll. Az olajfa leveleit és a citrusfélék leveleit alkoholba áztatják; miután leszűrték, karamellizált cukrot adnak hozzá, amíg el nem érik a megfelelő érlelést. Sűrű, enyhén alkoholos és kellemes ízű, íze jobban érvényesül, ha hűtve, aperitifként vagy étkezés utáni italként fogyasztják, hogy kiélvezhessük a legjobb emésztési tulajdonságait.
Portfólió (2)
Franciaország, Chateau-Gailard
...A Lost Cherry egy csábító és játékos illat a Tom Ford tervezőházból. 2018-ban indult, ez a virágos és orientális illat csábító és egzotikus árnyalatokkal nyílik, mint a keserű mandula, likőr és savanyú cseresznye. A szív frissességgel robban, amelyet török rózsa, savanyú cseresznye, jázmin sambac és szilva alkot. Az alap egy váratlan, mégis kellemes keveréke a perui balzsam, tonkabab, fahéj, vanília, cédrus, szegfűszeg, szantálfa, pacsuli és vetiver jegyeknek. A TERMÉK NAGYKERESKEDELMI KERESKEDÉSRE ELÉRHETŐ. KAPCSOLATBA LÉPHET VELÜNK WHATSAPP-ON +33744081195...
Portfólió (97)
...A szamócát tipikus és jellegzetes aromája, valamint világos piros színe miatt értékeljük. Az első tavaszi gyümölcsnek számít. Az ital édesen keserű ízű, és alkalmas konyhai felhasználásra, valamint a nyári időszakban, fagyival és kávéval való kényeztetésre. Elérhető 100ml, 200ml, 500ml, 700ml üvegpalackban.
Portfólió (9)
Spanyolország, El Morell-Tarragona
Több mint 100 éve készítünk vermutot a saját, exkluzív receptünkkel. A vermut egy aperitifként szolgált likőr, amely fehérborból, ürömből és más keserű, tonikus anyagokból áll. Ezek a borok jellemzően európaiak, és olyan jellegzetes aromával rendelkeznek, amely különleges eleganciát kölcsönöz egy koktélnak vagy aperitifnek.
Olaszország, Campobasso
A Saporicentroitalia egy alacsony alkoholtartalmú termékekből álló választékot hozott létre: keserűk, likőrök, elixírek, amelyekben az alkoholt fertőtlenítőszerként és a gyógynövényekből kinyert esszenciák tartósítószereként használják, valamint a testünk számára kinyert anyagok hordozójaként. Egy kézműves vállalat, amely magas minőségű termékeket állít elő. Bor, likőrök és keserű gyógynövények tartósítószerek nélkül: - emésztést segítő gyógynövény keserűk; - közép-olaszországi területről származó likőrök; - likőr természetes koktélok készítéséhez: GRUMEN...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play