Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
...Hosszúkás megjelenésű sonka, sötét, elhasználódott tappancsokkal, amelyek a hosszú mezőn tett séták nyomait viselik magukon. Zsíros része gyöngyházfényű árnyalatú, és ennek aránya a darabban lehetővé teszi, hogy egy lágy és kellemes ízélményt élvezhessünk. A minimum 36 hónapos érlelési idővel és gondosan válogatott természetes gabonákkal, fűvel és makkos táplálékkal mindig a íz és minőség garanciáját jelenti.
Portfólió (55)
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
...Csontozott sonka központ. Rózsaszín szín, kiváló íz, mély aroma és lágy zsír jellemzi. Kézműves módon készült darabok, alacsony sótartalommal, 24-30 hónapos érleléssel. Elkészítési folyamat: Meleg bontás, hűtés, V-alakú vágás, sózás, természetes szárítás, érlelés pincében és csontozás. Súly: 1,600 kg Elosztási és szállítási feltételek: Vákuumcsomagolva, 5ºC alatti hőmérsékleten. Fogyasztásra ajánlott hőmérséklet: 15º-18ºC. Elkészítési folyamat: Meleg bontás, hűtés, V-alakú vágás, sózás, természetes szárítás, érlelés pincében és csontozás. Súly: 1,600 kg...
Portfólió (43)
Spanyolország, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
...A makkos ibériai chorizo egy olyan termék, amelyet hagyományosan a legjobb fűszerekkel és válogatott húsokkal készítenek. Összetevői és a kontrollált érlelés ezt a terméket kivételes delikátesszé teszik.
Portfólió (14)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play