Olaszország, Giuliano
Több mint negyven éve a Di Rosa a cukrászipar egyik meghatározó szereplője, széles választékot kínálva olyan termékekből, amelyek az olasz kézművességet ötvözik a minőség iránti szenvedéllyel. Több mint 200, a világpiacra kész termékkel a Di Rosa nem csupán egy márka, hanem a kiválóság és az autentikusság garanciája. Cégünk nemcsak magas minőségű termékek forgalmazásával foglalkozik, hanem egyedi...
Portfólió (129)
Olaszország, Riesi
... közönségesen mandulának neveznek. Ez utóbbi fás és pórusos, belsejében egy vagy két fehér színű magot tartalmaz – olajban gazdagok és édes vagy kesernyés ízűek, vékony barna hártyával borítva. A Agri Cereal Mandorle által termelt mandulák kiváló minőségűek, köszönhetően a cég komolyságának és szakértelmének, amely évek óta működik az ország területén. A szicíliai hagyomány minősége.
Portfólió (6)
Olaszország, Trecastagni
...A Mandorle Sgusciate NuttyPlus gazdag rostokban és fehérjékben. A hámozott mandulákkal ellentétben a Mandorle Sgusciate megőrzi a héját (nem a burkát), amely flavonoidokban gazdag. Finom ízük van, és számos édes és sós étel elkészítésére használhatók, valamint ízletes diétás nassolnivalókhoz is! A Mandorle Sgusciate NuttyPlus 100%-ban hámozott szicíliai mandulákból áll. *Nyomokban más héjas gyümölcsöt tartalmazhat (mogyoró, pisztácia, dió, fenyőmag, kesudió).
Portfólió (5)
Olaszország, Paternó
Alisicily egy kézműves laboratórium, amely széles választékát kínálja a szicíliai specialitásoknak, beleértve az édes és sós péksüteményeket, desszerteket, egyadagos ételeket, félkész termékeket, friss és fagyasztott pizzákat, arancinit és más tipikus szicíliai meleg ételeket. Tevékenységünk középpontjában a magas minőségű termékek előállítása áll, amelyeket válogatott alapanyagokból készítünk, kö...
Azonos termékek
Mandulás paszták különböző ízekben
Mandulapaszta
Portfólió (1)
Olaszország, Lucca Sicula
A mezőgazdasági vállalkozás Szicíliában, a Sicani-dombok területén található, a DOP VAL DI MAZARA területen és a RIBERA narancsok körzetében. Itt generációk óta folytatjuk a családi tevékenységet, ahol a legnagyobb terület olajfaligetekből áll, részben citrusfélékből (Navellina narancs, W. Navel narancs, Clementine, helyi mandarin, citrom), mandulafákból (vegyes fajták). A vállalkozás az ICEA biol...
Portfólió (3)
Olaszország, Modugno
A Calabrese di De Vito s.r.l. cég több mint hetven éves múltra tekint vissza, három generáción átívelő tapasztalatával a vezető szerepet tölti be az élelmiszer/desszertiparban. A nagypapától, Francescótól, az unokáig, Danieléig, mindig Piero apuka mellett, az entuziazmus és a határozottság öröklődött, olyan pozitív és ambiciózus érzések, amelyek minden munkatársat magukkal ragadnak, a közös cél el...
Portfólió (2)
Olaszország, Gravina
... dell'agricoltura biologica(Organic), ed è certificata EcoGruppo Italia. Le Mandorle , oltre a essere naturalmente ricchi di magnesio, calcio, selenio, vitamine A-B-E, fibre, proteine e “grassi buoni” (Omega3), sono prive di fertilizzanti, residui di pesticidi, sostanze chimiche di sintesi e coloranti e di organismi geneticamente modificati (OGM). Anche i processi di sgusciatura, pelatura, selezione e...
Franciaország, Paris
Olaszország, Fasano
Olaszország, Terlizzi
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play