Németország, Nürnberg
... kibontja a jellegzetes háromszög alakú prizmát, egy kellemes aroma fogadja, amely egy rendkívüli kulináris utazást ígér. Amikor megkóstolja az első mennyei falatot, a krémes tejcsokoládé lágyan elolvad a szájában, és egy hullámnyi ízletes édességet szabadít fel. A nugát, amelyet finoman aranyméz esszenciájával és prémium mandulák ropogós ízével fűszereztek, harmonikus kontrasztot ad, amely folyamatosan visszahúzza Önt.
Portfólió (186)
Franciaország, Avançon
...A Pocquet Apiculture mézes nougatja egy ellenállhatatlan édesség, amely tökéletesen ötvözi a mandula ropogós ízét és a méz édességét. Kézműves módon készült, ez a nougat valódi meghívás a gasztronómiai élvezetekre, ideális az autentikus és természetes ízek kedvelőinek. Minden egyes darab egy ízbomba, amely elragadja az ízlelőbimbóit. Ha a mézes nougatunkat választja, egy minőségi terméket...
Portfólió (62)
Franciaország, Épaignes
1960 óta csokoládékészítő csapatunk évente több ezer csokoládét készít, mindig türelemmel és tisztelettel betartva a kézműves hagyományokat. A Royale Normande elkötelezett a kiválóság mellett, saját praliné készítésével, ami garantálja az egyedi és mély ízeket számunkra és Önnek. Ennek a megközelítésnek az előnye, hogy figyelemmel kísérhetjük a praliné receptjét és a késztermék minőségét. Így megő...
Portfólió (184)
Franciaország, Appietto
...Canstrelli (Biscuttini) ropogós mandulás sütemény 750g. Ezek a finom, mandulás korzikai sütemények olyan csomagolásban érkeznek, amely ideális a családok és a gasztronómák számára. Súly: 750 grammos tálca Hozzávalók: búzaliszt, cukor, tojás, mandula 10%, napraforgóolaj Tartósítás: száraz, hűvös helyen tárolandó Tápérték nyilatkozat: 100 g-ra vonatkozóan Energia: 1886 kJ (449 kcal) Zsírok: 17 g Telített zsírsavak: 1,8 g Szénhidrátok: 65 g amelyből Cukrok: 27 g Fehérjék: 10 g Só: 0,30 g...
Portfólió (118)
Franciaország, Saint Orens De Gameville
...Ropogós mandulás keksz, amelyet műhelyünkben készítünk kézműves receptjeink szerint. Nettó súly: 230g Energia: 1705kJ / 407kcal Zsír: 16g Amelyből telített zsírsavak: 1,7g Szénhidrát: 51g Amelyből cukrok: 28g Fehérje: 11g Só: 0,10g...
Portfólió (85)
Egy Lecce tartománybeli cég vagyunk, amely prémium cukrászati termékeket kínál, különösen kézműves mandulalisztből készült süteményeket, egészséges és természetes összetevők felhasználásával, tartósítószerek hozzáadása nélkül. Piacunk belföldi és külföldi, mivel Japánig is exportálunk. Termékeink köre a panettone-tól a frollini-ig, a colombe-tól a cupeta-ig terjed. Ezért csatolok egy katalógust, é...
Portfólió (8)
Franciaország, Talant
...500 g-os blansírozott mandula szeletek, ideális díszítéshez cukrászatban, vagy ropogós mandulás tuilék készítéséhez. A szeletelt mandulák különlegessége, hogy enyhén ropogósak. Hozzávalók: 100% blansírozott mandula. Tiszta mandulafélék, adalékanyagok nélkül. Allergének: nyomokban más dióféléket tartalmazhat (mogyoró, pisztácia). Receptötletek: Díszítheti minden desszertjét a szeletelt mandulával, de készíthet mandarin-mandula vagy méz-mandula süteményt, kekszet, barackos mandulás pitét vagy paris-brestet is. Referencia: FDCABE Raktáron: 123 termék Méretek: 500 g Súlyár: 0.5...
Portfólió (192)
Olaszország, Belpasso
...A szicíliai mandulák íze a ropogós nugátkockákban. Természetes összetevők és egy kézműves folyamat, amely a múlt századra nyúlik vissza. További változatokban is elérhető: mandula, pisztácia, mogyoró. A péksütemény vonalhoz is elérhető, nagy kiszerelésben.
Portfólió (9)
Franciaország, Objat
A LIMOUZI SAVEURS vállalat révén szenvedélyünk, hogy felfedeztesse a korreziai táj csodáit, olyan recepteket alkotva, amelyek képesek meglepni és elragadni Önt. Mindig az újdonságok keresésében, tudásunkat az Ön rendelkezésére bocsátjuk, hogy finom és ízletes termékeket kínálhassunk. Büszkék vagyunk arra, hogy elkötelezettek vagyunk termékeink előállítása iránt az Objat (19) gyártóműhelyünkben, c...
Portfólió (109)
Franciaország, Arles
A Gourmet Provence egy együttműködő csoport, amely 2018-ban alakult Corine Marmotan és három kézműves vállalkozó szándékából, hogy fejlesszék az értékesítést Franciaországban, Európában és a nagy exportpiacokon. Az ügyfeleink egyre növekvő igénye, hogy szélesebb választékot kínáljunk számukra a prémium termékekből, összhangban a Földközi-tenger, köztük Provence népszerűsítésére irányuló vágyunkka...
Portfólió (142)
Franciaország, Wingles
...Csokoládés és ropogós karamellizált mandulás rocher, amely egy lágy praliné mandula-dió szívét rejti, biogazdálkodásból származik. Méret - H 11 x Sz 6 x M 5,8 cm Kiszerelés kartononként: 4 Minimális rendelési mennyiség: 4 Minimális rendelési mennyiség típusa: Egység kartononként SKU: RO-L-230 Gyártási ország: Franciaország Előrendelés: Igen Legjobban fogyó termék: Nem Személyre szabás: Igen...
Portfólió (43)
Franciaország, Les Pavillons-Sous-Bois
...Almondy Daim - 12 előre vágott darab. Almondy mandulás torták Daim-mal, mandulával és arany krémmel kombinálva, ropogós karamell mandulavajjal.
... megkülönbözteti a piacon elérhető többi terméktől. Különböző ízeket és csomagolásokat kínálunk (nagyker, zacskó, 15 kg-os blokk,…); kóstolja meg sós karamellás, mandulás, csokoládés vagy spéculoos nugátunkat, valamint a vörösáfonyás vagy mandula/pisztácia ízeket is. Főként nagykereskedőkkel, forgalmazókkal, ínycsiklandó boltakkal, vásárokkal, kereskedőkkel dolgozunk. Természetesen csapatunk rendelkezésére áll, hogy megvizsgálja kérését és további információkat nyújtson.
Portfólió (34)
Olaszország, S,egidio Alla V.
Kézműves édességtermékek vállalkozása, természetes alapanyagokból, adalékanyagok vagy vegyi tartósítószerek nélkül. Különlegességünk az Abruzzói Sassi, egy tipikus édesség, amelynek egyedüli gyártói vagyunk az eredeti recept alapján 1928 óta. Ezen kívül készítünk egy 90%-os mandulás ropogós édességet, amely páratlan, valamint alacsony hőmérsékleten olvasztott és temperált étcsokoládét, amelyet...
Franciaország, Saint Maur Des Fossees
Sté Médicis, a mandulás édességek és csokoládébonbonok szakértője, ropogós nugát, dragée formában. Új ízek: karamell Guérande sóval, gianduja, nugátkrém, tiszta arabica cappuccino.
Belgium, Sint-Niklaas
... és fűszerek íze dominál. A golden marzipan mandulás speculaas, amely a klasszikus összetevőket enyhén pörkölt mandulával gazdagítja. Egy keserédes speculaas, amely tiszta speculaas kekszből és marcipán elemekből készült a gasztronómák számára. A golden honey mézes speculaas. Ahogy a neve is sugallja, ennél a mézzel gazdagított speculaasnál a sötét kandírcukor egy részét mézre cserélik. A golden whole wheat teljes kiőrlésű speculaas, amely autentikus teljes kiőrlésű lisztből, aromás fűszerekből és fahéjkéregből készül.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play