Csehország, Praha 1
...A Barna Nyers Cukor egy szacharóz cukortermék, amely jellegzetes barna színéről ismert, amely a melasz jelenlétéből adódik. Ez egy finomítatlan vagy részben finomított lágy cukor, amely cukorkristályokból áll, némi maradék melasz tartalommal. Ezzel szemben a Kereskedelmi Barna Cukor finomított fehér cukorhoz hozzáadott melasszal készül. Mi egy vezető cég vagyunk, amely elkötelezett amellett, hogy...
Portfólió (33)
Franciaország, Vourles
... eltarthatósági idő: 12 hónap. Tárolási és megőrzési feltételek: Hűvös, száraz helyen, a talajtól és a nedvességtől védve kell tárolni. Csomagolás: 5 kg-os zsák - 25 kg-os zsák - Egyedi csomagolás kérésre BigBag-ben. Átlagos tápérték 100 g-ra: Energia 224 kcal/910 kJ - Zsírok 3,2 g - ebből telített zsírsavak 0,7 g - Szénhidrátok 4,6 g - ebből cukrok 3,4 g - Élelmi rostok 73 g - Fehérjék 7,4 g - Só nyomokban - Kalcium 179 mg - Foszfor 267 mg - Magnézium 98 mg - Vas 5,4 mg - Cink 3,3 mg Megjelenés: Néhány milliméter hosszú rostok. Szín: Világosbarna, homokszínű, arany.
Portfólió (7)
Franciaország, Auxerre
... régulée et élevage de 8 mois en cuve. Sucre résiduel 85g/l":"Helyi élesztők – Késői szüret. Erjesztés szabályozott hőmérsékleten és 8 hónapos érlelés tartályban. Maradék cukor 85g/l.","Traditionnelle":"Hagyományos","Vinification":"Borászat","Millésime":"Évjárat","Domaine":"Domaine"}...
Portfólió (190)
Franciaország, Lys Haut Layon
...A szőlő életkora: 35-65 év Denzitás: 4500 tőke hektáronként Hozam: 30 hektoliter hektáronként Metszés: Kétkarú Guyot Magasság: 100-120 m Terroir: Agyagos, kavicsos talaj palákon Helyszín: Magas layon Borászat: Az alkoholos erjedés rozsdamentes acél tartályban történik, hőmérséklet-ellenőrzés mellett. Maradék cukrok: körülbelül 90 g/liter Fok: 12,5 % térfogat Fok: 12,5 % térfogat Metszés: Kétkarú Guyot Magasság: 100-120 m...
Portfólió (43)
Franciaország, Saint Cannat
...amelynek sajátossága a második erjedés a palackban. Alkohol: 12% Maradék cukrok: 10-12 g/L DÉGUSTATION Halvány szín és fényes sárga árnyalat. Friss és "oral" illat mandulás jegyekkel. Gazdag érzés a szájban, amit egy szép lecsengés követ. A frissesség és a gyümölcsös aromák elegánsan keverednek. Ez a pezsgő Bourgogne ideális aperitifhez, és tökéletesen kíséri a hal- és kagylóételeket. Ideális szolgálati hőmérséklet: 6-8°C...
Portfólió (46)
Spanyolország, Cordoba
...• Kloridmentes. • Magas szerves anyag tartalom. • Szükséges a betakarítás utáni körülmények között és késői betakarításoknál; a káliumszint helyreállítására. Csomagok: • 1000 L • 20 L • 10 L • 5 L Szabad aminosavak: 4% p/p Összes nitrogén (N): 2,5% p/p Ammóniás nitrogén (N): 0,1% p/p Szerves nitrogén (N): 2,4% p/p Vízben és semleges c.a.-ban oldódó foszfor-pentoxid (P2O5): 1% p/p Vízben oldódó kálium-oxid (K2O): 10% p/p Összes szerves anyag: 35% p/p Összes huminsav: 25% p/p Hamuk: 20% p/p Száraz maradék: 55% p/p Ph: 5,5-5 Sűrűség (g/cc): 1,28...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play