Franciaország, Biguglia
...tápérték 100 g-ra energia (kcal)= 220 energia (Kj)= 992 zsírok (g)= 0.3 ebből telített zsírsavak (g)= 0 szénhidrátok (g)= 52 ebből cukrok (g)= 48 fehérjék (g)= 0.9 só (g)= 0 Állapot: Új ÖSSZETEVŐK: Mangó 23 %, Ananász 23 %, Passiógyümölcs 12 %, cukor, víz, MARTINIQUE-i rum, lime lé Nettó súly: 220 g Eredet: Korzika...
Portfólió (68)
Franciaország, Issy-Les-Moulineaux
... ízletes recept, amit érdemes megosztani! A ház: 2014-ben Mathieu Tricoche által alapított Fabrique de l'Arrangé ma a híres martiniquai rumház, a HSE (Habitation Saint-Étienne) tulajdonában van. A termékcsalád minden receptje tehát AOC Martinique minősítésű mezőgazdasági rum alapján készül... ez egy igazi előny, amit azonnal érezni lehet a kóstolás során! A gyümölcsöket ráadásul teljes érésben válogatják, mielőtt kézzel vágnák és palackoznák őket. Típus: Rhum arrangé Űrtartalom: 70cl Alkoholtartalom: 32% Szervírozási hőmérséklet: 8-10°C...
Portfólió (321)
Martinique, Rivière-Pilote
...Ez a kivételes ecet, amelyet a "Frédéric Chaix" mester ecetkészítő készített, egész mangóból, gyömbérből és korianderből készült. Ez a krémes és enyhén fűszeres ecet a mangó édességét fejezi ki, komplex aromákat és egzotikus ízt adva ételeinek. Édes és enyhén fűszeres egyszerre. Tökéletes karibi, ázsiai és keleti ízekhez. KIVÁLÓ: Zöldséges saláták, zöld saláták, vidéki saláták, húsok, vadak vagy halak deglazírozásához, kacsához, plancha ételekhez, de desszertek készítéséhez is. 100% természetes: színezék és mesterséges aroma nélkül.
Portfólió (31)
Martinique, Saint Joseph
... versenyen nyert az egzotikus gyümölcsnektárok kategóriájában, a következők: 1993: Aranyérem a Mangó Royal Nectar-ért; 1997: Aranyérem a Guava Royal Nectar-ért; 1998: Ezüstérem a Tropical Royal Nectar-ért; 2000: Ezüstérem a Guava Royal Nectar-ért; 2001: Ezüstérem a Mont Pelé Gyümölcs Koktél Nectar-ért; 2003: Bronzérem a Guava Royal Nectar-ért.