... ízletes recept, amit érdemes megosztani!
A ház: 2014-ben Mathieu Tricoche által alapított Fabrique de l'Arrangé ma a híres martiniquai rumház, a HSE (Habitation Saint-Étienne) tulajdonában van. A termékcsalád minden receptje tehát AOC Martinique minősítésű mezőgazdasági rum alapján készül... ez egy igazi előny, amit azonnal érezni lehet a kóstolás során! A gyümölcsöket ráadásul teljes érésben válogatják, mielőtt kézzel vágnák és palackoznák őket.
Típus: Rhum arrangé
Űrtartalom: 70cl
Alkoholtartalom: 32%
Szervírozási hőmérséklet: 8-10°C...
...Ez a kivételes ecet, amelyet a "Frédéric Chaix" mester ecetkészítő készített, egész mangóból, gyömbérből és korianderből készült. Ez a krémes és enyhén fűszeres ecet a mangó édességét fejezi ki, komplex aromákat és egzotikus ízt adva ételeinek.
Édes és enyhén fűszeres egyszerre.
Tökéletes karibi, ázsiai és keleti ízekhez.
KIVÁLÓ:
Zöldséges saláták, zöld saláták, vidéki saláták, húsok, vadak vagy halak deglazírozásához, kacsához, plancha ételekhez, de desszertek készítéséhez is.
100% természetes: színezék és mesterséges aroma nélkül.
... versenyen nyert az egzotikus gyümölcsnektárok kategóriájában, a következők:
1993: Aranyérem a Mangó Royal Nectar-ért;
1997: Aranyérem a Guava Royal Nectar-ért;
1998: Ezüstérem a Tropical Royal Nectar-ért;
2000: Ezüstérem a Guava Royal Nectar-ért;
2001: Ezüstérem a Mont Pelé Gyümölcs Koktél Nectar-ért;
2003: Bronzérem a Guava Royal Nectar-ért.