Olaszország, Giuliano
...Pan di spagna, pasztörizált tojáskeverék, kristálycukor, "0" liszt, amerikai liszt, víz, 22/24% keserű kakaó, aromák. FARCITURA: Friss tejszín, por állagú mascarpone (33%), pasztörizált tojássárgája, cukor. BAGNA: Víz, cukor, 70° kávé aroma, fagyasztva szárított kávé. Tartósítás -18°-on. Termék, amelyet fel kell olvasztani.
Portfólió (129)
Olaszország, Reggio Emilia
...A tejtermékek között számos terméktípust bemutatunk, amelyek közül néhány közvetlenül a nyersanyagokból, például vajból, mascarpone-ból, tejszínből és joghurtból készül, míg mások technológiai folyamatok közbenső fázisaiból származnak, mint például a savó (a vaj feldolgozásának mellékterméke). A savó (a sajtgyártás folyamatának maradéka) spray, azonnali, permeátum és demineralizált formában...
Portfólió (5)
A kényelem sikerhez vezet. A kényelem pedig jó alapanyagokból származik. Dr. Suwelack termékei a legjobb feltételeket biztosítják ipari ügyfeleink sikeres élvezeti termékeihez. Ami Dr. Suwelackot különlegessé teszi, az a folyamatosan magas minőség és az egyedülálló technológiai és receptúra szakértelem kombinációja, amely rendkívül jó ízélményeket tesz lehetővé. Így dolgozunk megbízhatóan és dis...
Portfólió (10)
Belgium, Mouscron
... disztribútorok márkanevével is kaphatók. Csak friss és magas minőségű alapanyagokat használunk. Így a Callebaut csokoládé, gyümölcspürék (nem por formájában), az igazi olasz mascarpone... mind részei receptjeinknek. Csapatunk tapasztalt és professzionális cukrászokból áll, ahol a kézi munka továbbra is fontos szerepet játszik. Termékeink tehát kézműves jellegűek maradnak.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play