...A kapor egy Ázsiából származó növény, amely a meleg éghajlatokat kedveli. A kapor elterjedt a Földközi-tenger környékén, majd valóban meghódította az északi országokat és az angolszászok szívét, akik nagyon kedvelik. A skandinávok az aquavit, Észak-Európa tipikus párlatának elkészítésére használják.
Ha a régiek számos gyógyhatása miatt említették a kaprot, akkor a gasztronómia szempontjából is...
...Kis mennyiségben használja (kb. 30 ml). Masszírozza a kezelendő területre, amíg teljesen be nem szívódik.
Képlet
Fahéj, szegfűszeg és kakukkfű illóolajai. Ánizs és kapszaicin növényi kivonatai. Kámfor. Metil-nikotinát.
Tartalom: 250ml, 500ml, 1000ml...
...patchwork kiegészítők vagy bármilyen kreatív hobbi tárgy készítéséhez.
A lenvászon jellemzői:
- Az egyik legellenállóbb textilrost.
- A len hőszabályozó anyag.
- A len antiallergén és ökologikus.
Szélesség: 320 cm
Sűrűség: 220 gr/m²
Szín: sárga anizs
A lenvászon karbantartása:
- Mosógépben 30°C-on mosható. Mivel a len természetes rost, ajánlott hideg vízben 1-2 órát áztatni az első meleg mosás előtt. Ez segít eltávolítani a gyártás során keletkezett szennyeződéseket.
UGS: TISSU162
Szélesség: 320 cm...
...{"Nombre":"Aguardiente Antioqueño Tradicionális","Notas de degustación":"Anizsos, kellemesen lágy alkoholtartalmú jegyekkel rendelkezik, amelyek együtt egy meleg és páratlan ízt és aromát hoznak létre. Egyedi, édes és csípős ízű lágy ánizs desztillátum.","Categoría":"Aguardiente","Presentación":"1000ml","Observaciones":"Extra semleges alkohollal, természetes ánizs esszenciákkal és szénszűrőn kezelt ivóvízzel készült.","Origen":"Kolumbia","Como tomarlo":"Önmagában vagy gyümölcslével, jéggel vagy vízzel.","Graduación":"29%"}...
...Az ánizs illóolaj (csillagánizs) aromája meglepően meleg, édes-italos, vidám, hamuval fűszerezett. A felső tónus hideg-friss, fűszeres édes-italos alap, meleg befejezéssel. Fűszerként a csillagánizs gyümölcseit és magjait egyaránt használják. Ez egy hagyományos fűszer az indiai és kínai konyhában. Széles körben használják ízesítőként alkoholos italokhoz. Főzéskor húsételekhez, péksüteményekhez...