Lengyelország, Wrocław
A Polskie Frykasy vállalat a vezető cukrászati cég, amely kézzel készített cukorkák, csokoládék és édességek specializálódott. Nagyon büszkék vagyunk termékeink magas minőségére, amelyek mind a legjobb minőségű összetevőkből készülnek és eredeti receptek szerint. Édességeink kiemelkednek a versenytársak közül egyedi ízük és minőségük révén. Egyedi előnyünk az egyénileg tervezett csomagolás, amely ...
Portfólió (179)
Franciaország, Malataverne
...mini póréhagyma A póréhagyma előnyei hasonlóak a hagyma és a fokhagyma előnyeihez. A póréhagyma különösen gazdag rostokban, amelyek elősegítik a bélmozgást, valamint káliumban, ami jótékony hatással van az érrendszerre és a csontokra. Emellett rákellenes kénvegyületeket is tartalmaz.
Portfólió (188)
Franciaország, Saint-André-Le-Puy
...Leírás: Ezeket a mini kolbászokat francia sertéshúsból készítettük, hozzáadva az AOP Espelette paprikát. Ideális az aperitifhez! Hozzávalók listája: Sertéshús, sertészsír, só, LAKTÓZ, fűszerek (köztük Espelette paprika 0,3%), dextróz, szacharóz, aromás növény, természetes aroma, tartósítószer: kálium-nitráttal, erjesztők, ehető borjú kollagén bél. Lehetőleg 18°C alatti hőmérsékleten tárolandó. Sertéshús: Franciaország. Nem tartalmaz glutént. DDM: 45 nap...
Portfólió (2)
Franciaország, Paris
A PETROSSIAN világszerte híres a neves kaviárjáról. A Petrossian.fr online bolt lehetővé teszi, hogy kaviárt, lazacot és egy sor prémium élelmiszert rendeljen. A kaviár választéka mellett, amely a híres kék dobozokban található, a PETROSSIAN olyan kiegészítő termékeket is kifejlesztett, amelyek az aperitifhez és a brunchhoz készültek. Példák: a ropogós kaviár mini-kockák, a „preselt” szeletek...
Portfólió (5)
Franciaország, Carquefou
...* Terrinek: Kacsa máj terrine girolles gombával, sertés pofa terrine kacsamáj darabokkal girolles gombával, borjúhús terrine morille gombával. * Régi módszerrel készült fehér kolbász gombával, májjal, lazaccal, Szent Jakab kagylóval Téli termékcsalád: * Régi módszerrel készült kolbász: Toulouse-i kolbász * Fél sózott: lábszár, has, váll * Régi módszerrel füstölt: kolbász, lábszár, has, váll...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play