Franciaország, Geispolsheim
Törökország, Denizli
... hőmérsékletre melegített cukrot több csepp formájában permetezik a magokra. A művelet több mint három órán át tart: idő, hogy a kívánt vastagságú cukorhéjat elérjük a végső szakasz előtt. A dragee színezéséhez cukorszirupot adnak. A lakkos hatást élelmiszer lakk biztosítja. Minden lépés, amely a dragee elkészítéséhez szükséges, 72 órát vesz igénybe. Minél több cukor réteg van, annál tovább tart a folyamat. Napi négy-öt ember kézzel válogat: keresik a legkisebb hibát. Kicsit sérült, nem megfelelő méretű vagy alakú, egyenetlen színű… a legkisebb hibás drageet eltávolítják.
Portfólió (3)
Olaszország, Torino
...Cod. SPEC 01 U/M Kg DOBOZ 4 Kg-ra Leírás Mazsola, Narancs, Cukrozott Cédrus, Kávé, Piemonti Mogyoró IGP és Mandula, amelyet 58%-os Tiszta Étcsokoládé, 32%-os Tejcsokoládé vagy Fehér Csokoládé borít.
Portfólió (97)
Törökország, Istanbul
... nincsenek kémiai vagy szintetikus sűrítőszerek, tartósítószerek, ízfokozó aromák, glükóz/kukoricaszirup, mesterséges édesítőszerek és élelmiszer színező anyagok. Termékeink változatai közé tartozik; sima török édesség, gránátalma ízesítésű török édesség, török édesség diófélékkel (pisztácia, mandula, dió, mogyoró) stb.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play