Bulgária, Veliko Tarnovo
... Fagylalt tökéletes választás a kakaó szerelmeseinek. Különféle édességekkel és gyümölcsökkel is tálalható. Az íz gazdagításához ízlés szerint hozzáadhatók olyan díszítések, mint a csokoládé szósz, pillecukor vagy friss mogyoró morzsa. Tárolási tippek: A terméket -18°C fok alatt mélyhűtőben kell tárolni. Ajánlott a csomagolás eltávolítása után rövid időn belül elfogyasztani. Csomagolás: A termék higiénikus és tartós műanyag csomagolásban kerül bemutatásra.
Portfólió (24)
Olaszország, Montoro
A Raffael a gesztenyéből készült édességek legjavát képviseli, amelyeket régi és nemes receptek követésével, innovatív módszerek és fejlett technikák segítségével készítenek, megőrizve a legjobb kézműves hagyomány régi ízeit. A Raffael termékeiben található gesztenyék a legjobb olasz termelési területekről származnak: Piemonte, Toscana, Lazio, Calabria, Campania. A termékeink minőségét szigorú é...
Portfólió (21)
Franciaország, Saint Orens De Gameville
A Bello & Angeli egy kézműves csokoládégyártó, amely Saint-Orens-de-Gameville-ben található, a Haute-Garonne megyében. Minden eredeti és "házi" alkotásunkat a Toulouse közelében található műhelyünkben készítjük, ahol a legjobb csokoládékat és alapanyagokat választjuk ki. Minden nap a legnagyobb kézműves gondossággal készítünk ínycsiklandó alkotásokat, amelyek között csokoládék, valamint fagyik és...
Portfólió (85)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play