Németország, Darmstadt
...Minél frissebb, annál jobb! Megőrültünk a friss mandulákért! Édes, ropogós és telt magjaik kiváló ízt kölcsönöznek nekik, és rendkívül sokoldalúvá teszik őket! Nyers manduláink ízletesek, és függőséget okozó ízélményt, valamint ropogós textúrát kínálnak. Komplex fehérjeszerkezetükkel, E-vitaminnal és kalciummal a mandulák tökéletes, praktikus és egészséges snacket jelentenek a napi élvezethez, a szív egészségének javításához, a koleszterinszint csökkentéséhez, valamint az izom- és csonttömeg erősítéséhez. Mandulák - változatok: Fűszerezett...
Portfólió (23)
Németország, Hamburg
... mennyiség 25 kg. Minták kérhetők. A Plants2Market BIO, HACCP és DIN EN ISO 9001 tanúsítvánnyal is rendelkezik. A következő termékeket is kínáljuk: Acerola Mezőbab Mező lóhere Afrikai fekete bab Elecampane Alfa-liponsav Amla Articsóka Ashwagandha Astaxanthin Valeriána Bambusz Béta-glükán BIO Nyírlevél BIO Brazíliai mandula BIO Csalán BIO Brokkoli BIO Chaga BIO Chlorella BIO Áfonya BIO Árpa fű BIO Ginzeng BIO Grapefruit BIO Káposzta BIO Csipkebogyó BIO Áfonya BIO Süni spikenard...
Portfólió (225)
Németország, Frankfurt Am Main
A Candela Bio-Handels GmbH a Candela Peru európai leányvállalata. Németországi telephelyünkről gyorsan és kisebb mennyiségekben szolgáljuk ki európai ügyfeleinket az élelmiszer- és kozmetikai iparból. Minden termékünk Peruból származik, a BRC által tanúsított gyártásunkban dolgozzák fel őket, és az ügyféligényeknek megfelelően Bio vagy Fair Trade tanúsítvánnyal rendelkeznek. Fontos számunkra, hog...
Portfólió (31)
... paradicsomok, aszalt banánchipszek, aszalt papayák, aszalt trópusi gyümölcsök, aszalt mazsolák, wasabi bevonatú kesudiók, wasabi bevonatú napraforgómagok, bevont fenyőmagok, bevont földimogyorók, bevont zöldborsók, rizsropogósok, tökmagok, mandulák, kesudiók, pekándiók, brazil diók, pisztáciák, diók, nyers vagy bio napraforgómagok, bio nyers földimogyorók, pörkölt és blansírozott földimogyorók, gesztenyés csokoládék és még sok más.
Portfólió (4)
...A mandulát több mint 4000 éve termesztik. Néhány évszázaddal ezelőtt a magokat fontos alapélelmiszernek tartották, mivel létfontosságú tápanyagokat tartalmaztak, amelyek fedezték a fehérjeigényeket a szubtrópusi régiókban. A mandulákat három csoportra osztják, amelyeket a felhasználásuk különböző módjai jellemeznek. Ezeknek a fajtáknak a nevei utalnak a mandulamagok ízére és állagára: keserű mandulák, édes mandulák és puha héjú mandulák.
Portfólió (27)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play