Németország, Koblenz
...A búzacsírák természetes erőforrásként ismertek, és éppen ezért olyan népszerűek. Különösen alacsony zsírtartalmúak (3 g zsír alatt 100 g-on) és magas minőségű növényi fehérjéket, valamint energikus szénhidrátokat tartalmaznak. Ezek a tulajdonságok teszik a búzacsírákat különösen népszerűvé az egészségtudatos emberek és sportolók körében. Bio búzacsíránk esetében a 100% -os természetességre törekszünk. Így nem kerülnek hozzánk adalékanyagok, mint például aromák, színezékek vagy tartósítószerek. Az összetevők listája ezért a lehető legegyszerűbb: 100% búzacsíra. Zsír: 2,0 g Rost: 0 g...
Portfólió (94)
Németország, Berlin
...Fiataloknak és időseknek! Engedd, hogy a "Paradicsom Kertje" aromái kényeztessenek. Hozzávalók: Rooibos, kender, bodza, szeder, eper, fekete ribizli, piros ribizli, áfonya virág, természetes aromák. Minden hozzávaló bio, és a csomagolás biológiailag lebomló. Minden doboz tartalma: 12 db 2 g-os teafilter. A filterek 2 vagy 3 alkalommal újrahasználhatók. Egy filter egy nagy kanna elkészítésére is használható.
Portfólió (10)
Németország, Hamburg
...agave és mások szintén részei termékportfóliónknak. Látogasson el a www.carriere.de weboldalra további információkért. Aromák, vízfázisok, CPOO, D’Limonene, helyreállítási rendszerek THUMS UP® a Carrière GmbH bejegyzett védjegye. E név alatt forgalmazzuk prémium aromáinkat a gyümölcslé-, fagylalt-, péksütemény-, lekvár- és vízipar számára. Ezek az aromák 100%-ban természetes FTNF...
Portfólió (6)
... klasszikusan és kifinomultan Szeretetteljes kézműves munkával, kis mennyiségben készülnek. Mesterséges színezékek és aromák nélkül, csupán a zselésítő cukorban található szorbinsav és a savanyúságot adó citromsav. De léteznek: Cukormentes gyümölcskenőcsök, 100%-ban tiszta gyümölcsből. Vagy bio minőségben. Természetesen biológiai gazdálkodásból. Mindenkinek, aki szeretne hozzászólni Mustárok és chutney-k Akár halhoz, akár húshoz, kolbászhoz vagy májas kenyérhez, levesek ízesítésére, öntetekhez, sajtokhoz vagy egyszerűen csak kenyérre.
Németország, Vaterstetten
... használ, amelyek kelesztési ideje néhány óra. Általánosságban azonban egy ilyen rövid kelesztési idő nem kívánatos, mivel a jellegzetes ízanyagok és aromák csak hosszú kelesztés után alakulnak ki. A Grimminger természetes kovásznak legalább 20 hosszú órára van szüksége a tésztakelesztéshez. Környezet A legmodernebb hővisszanyerő rendszerek a sütőkből származó hőenergiát használják fel, hogy az...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play