...Feldolgozott növényi rész: levelek
Hordozóanyag: nincs
Tudományos név: Petroselinum crispum ssp. crispum
A petrezselyem egy sokoldalú fűszer, amely számos kulináris ételben megtalálható, és friss ízéről, valamint magas vitamin- és ásványianyag-tartalmáról ismert.
Termékeinket nagykereskedelmi mennyiségben értékesítjük. A legtöbb termékünknél minimum 25 kg rendelési mennyiség van. Minták kérésre...
... citrusfélék. A keleti tabulé, a provence-i pistou, a frankfurti zöld szószok – az egykor egyszerű levesfűszerből nemzetközileg népszerű fűszer lett.
A petrezselyem szinte minden sós ételnek kiegyensúlyozott alapízt ad. A hideg ételek, mint a saláta, tojás, nyers zöldségek és a túró-, krémsajt- vagy joghurtalapú mártogatósok egy kis petrezselyemmel fűszeres-friss befejezést kapnak. De a meleg ételek, mint a világos szószok, halételek, szárnyasok és töltelékek is...
...Petrezselyem (Petroselinum Crispum) Elengedhetetlen minden főzés iránt érdeklődő számára: BIO petrezselyem por a VehGro-tól. A petrezselyem a Földközi-tenger vidékéről származik, és friss, enyhén pikáns íze van. Érdekes tudnivaló erről a fűszernövényről, hogy az ókori görögök úgy vélték, a petrezselyem növény Archemous, egyik hősük véréből származik. A görögök számára ennek a fűszernövénynek...
... fenntartásához és építéséhez. A fontos vitaminok és ásványi anyagok pontosan az aktív felnőtt kutyák szükségleteihez vannak igazítva. Legalább 53% friss hús tartalom a szárítás előtt. A sült krokett evés közben serkenti a nyáltermelést, ezáltal támogatja az emésztést. Ez hozzájárulhat az erős rágóizmok és az egészséges fogak fenntartásához.
ÖSSZETÉTEL:
Kacsa hús (friss hús tartalom a szárítás előtt 53%), burgonyaliszt, burgonyapehely, amarántliszt, tojáspor, repceolaj, alma (szárított és őrölt), petrezselyem, sárgarépa, pasztinák, lestyán,...
... ideig eltarthatók. Így a élelmiszeriparban a legkülönfélébb alkalmazásokra használhatók.
Legyen szó a petrezselyem természetes zöld színéről egy vegán kenőkrémben, a bájos kaporról, mint salátaöntet kísérője, vagy a bazsalikom friss illatáról a tésztában – mindezek és sok más fűszernövény felébresztik az érzékeket, és különleges ízt adnak az élelmiszertermékeknek.
Ráadásul fagyasztva szárítva még intenzívebb az ízük. Így még a kis mennyiségek is nagy hatást gyakorolhatnak.