...Vásárolja meg a legjobb minőségű fagyasztott marhahús filét | Fagyasztott csont nélküli marhahúsfilé online eladásra | Nagykereskedelmi fagyasztott marhahúsfilé...
...Kombinált gé vastag és vékony feldolgozásához: Az AMS 533 TWIN bőrözőgép különösen alkalmas vastag inak és bőr feldolgozására, mint például a sertés hátsó, sertés oldalas, marha vagy borjú oldalas és főtt marhahúsfilé.
Előnyök
- Inak és bőr eltávolítása egy géppel
- TWIN szállító hengerek és különösen összehangolt pengék a lehető legmagasabb hozam érdekében
- Ideális vágási szélesség a hatékony...
...A marhahúst olyan nőstény tehenek húsának nevezzük, amelyeket 24-36 hónapos korukban vágtak le. Alapvetően olyan állatokról van szó, ahol standardizált, magas húsminőség várható.
Hús
Marha elülső negyed részei
Vastag lapocka
Vastag lapocka - PAD
Hamis filé
Hamis filé - PAD
Lapocka
Lapocka - PAD
Elülső láb hús csont nélkül
Elülső láb csonttal egészben
Elülső láb csonttal szeletekben 3-4 cm
Nyelv...
...TK Urug. Marhahús, darab súlya kb. 1,3 - 1,8 kg, nagyon puha és ízletes, medaillon steakekhez vagy egészben rózsaszínre sütve fogyasztható hús
Cikkszám: 050944
Alap VPE: kg / darab 1,3-1,8kg
Áru csoport: 05 - TK-Hús / 100 - TK-Marha
Összetevők: Marhahús
Átlagos tápérték adatok 100 g-ra vonatkoztatva:
Energia: 784,00 kJ / 187,00 kcal
Zsír: 12,00 g
Ebből telített zsírsavak: 5,00 g
Szénhidrát: 0,00 g
Ebből cukor: 0,00 g
Fehérje: 18,00 g
Só: 0,00 g
Nettó súly: 1 kg
Bruttó súly: 1 kg
Méret (Mélység/Szélesség/Magasság): 0/0/0 mm
Maradék eltarthatóság (nap): 119...
Teljes marhákat, bikákat, borjakat és bárányokat bontunk le a kívánt részekre. Az egész Európában ellátjuk a termelőüzemeket és a vendéglátást. Saját márkát gyártunk - Kebap Lorenz - A legerősebb termékeink a marhahúsfilé, a roast beef, a hátszín, a borjúfilé, a borjúhát, marha- és borjúdarabok, zsír, vágott hús, bikák és borjak lapocka elülső részei, láb, tarja, váll.