Németország, Nürnberg
...A barna cukor egy olyan cukorfajta, amelyet barna színe és jellegzetes íze jellemez. Finomított fehér cukorhoz melaszt adva készítik, ami gazdag karamellás ízt kölcsönöz neki. A melasz nedvességet is ad a cukornak, így az egy kicsit puhább textúrájú, mint a fehér cukor. A barna cukrot gyakran használják sütéshez és főzéshez, mivel mélységet és összetettséget ad a recepteknek. Jól párosítható...
Portfólió (186)
Németország, Bad Bentheim
...A nádcukor különböző formákban létezik. Attól függően, hogy mennyi melasz kerül kiszűrésre az alaptermékből, a nádcukor színe barna lesz. A melasz egy olyan termék, amelyet rozskenyérben és édesgyökérben használnak. A középkorban a nádcukor a hatalom státuszszimbóluma volt, és az egyik ritka és drága fűszernek számított. Mentes búzától, gluténtól, tojástól, tejtől és dióféléktől. A nádcukor...
Portfólió (549)
Németország, Duisburg
...Tömegmérő érzékelő Az OPTIMASS 2000-et a kőolaj- és gázipar szigorú követelményeinek kielégítésére fejlesztették ki, és rendkívül alkalmas a tömegmérésre számos alkalmazásban. A Szuper Duplex (UNS S32750) opció maximális üzemi nyomása 180 barg. A magas teljesítményszint miatt az OPTIMASS 2000 alkalmas a kőolaj és olaj tömegmérésére, valamint olyan termékekre, mint a szirup, a melasz és vegyi anyagok. Alkalmazások:: magas áramlásra Technológia:: tömegmérő; Coriolis hatás Egyéb jellemzők:: in-line Alkalmazások:: magas áramlásra...
Portfólió (182)
...A bio cukornád melasz egy fekete, viszkózus szirup, amely a kristálycukor előállítása során keletkezik.
Portfólió (27)
Németország, Hamburg
...A barna cukor egy olyan cukorfajta, amely barna színéről és kifejezett ízéről ismert. Finomított fehér cukorhoz melasz hozzáadásával készül, ami gazdag, karamellás ízt kölcsönöz neki. A melasz emellett nedvességet is ad a cukornak, ami egy kicsit puhább textúrát eredményez a fehér cukorhoz képest. A barna cukrot gyakran használják sütésnél és főzésnél, mivel mélységet és összetettséget ad a...
Portfólió (180)
Németország, Eresing
... manapság ipari úton, melasz vagy kukorica fermentálásával állítják elő. A citromsav anhidrátként vagy monohidrátként érhető el. A sók és észterek citrát néven ismertek. Tulajdonságok: Anhidráttal, monohidrát, monohidrát gyógyszeripari, monohidrát élelmiszeripari, 50%-os oldat, anhidráttal 30 - 80 mesh, CAS szám: 77-92-9; 5949-29-1 EG szám: 201-069-1 E-szám: E 330 INCI: Citromsav Tartósság: 36 hónap Tárolás: hűvös, száraz és fénytől védett helyen, zárt csomagolásban kell tárolni.
Portfólió (96)
Németország, Essen
Az Arnas család több mint 350 éve él a föld, a fák és a szőlőültetvények terméseiből Mezopotámia és az Égei-tenger régiójában, és ma is kamatoztatja tapasztalatait. A földdel és a mezőgazdasággal való foglalkozás a legnagyobb szenvedélyünk. Egyedi, 100% természetes termékek előállításához mezőgazdasági hagyományainkat modern gyártási technológiákkal ötvözzük. Termékkínálatunkban prémium minőségű...
Portfólió (10)
...Invertcukorszirup Minden kívánt koncentrációban és invertálásban Glükózszirup Különböző viszkozitások, szénhidráttartalmak és édesítőerők Keverékek Mixtózok (cukor és más cukorfajták), virágméz, aromák Világos és Sötét Szirup Étel szirup, fruktóz szirup, kenyér-pumpernickel szirup, cukorrépa szirup, sötét süteményszirup, maláta szirup, nádcukor melasz Invertcukorkrém Világos, krémmé...
Portfólió (5)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play