Olaszország, Misano Adriatico
...Fedezd fel a finom BAGLIO BELVEDERE Malvasia likőrt. Ez a 75 cl-es üveg tökéletes barátokkal és családdal való megosztásra. Gyümölcsös aromájával és intenzív édes ízével ideális kiegészítője egy pihentető estének. Élvezd a valódi szicíliai ízt ezzel a kiváló borral.
Portfólió (200)
Szlovénia, Ljubljana
...2019–2029 Jellemzők: A bor mély aranysárga színű, borostyán árnyalatokkal. Az intenzívebb illat teljesen érett, főként harmadlagos jegyeket kínál. Méz, fenyőgyanta, balzsam jegyek, levendula érzékelhető. A szájban a bor száraz, erőteljes testű, mérsékelten savas. Nagyon erős és robusztus Malvasia, meglehetősen meleg, de nem fűszeres. Az íz a szájban nem hosszú, de intenzív. Ételpárosítások: Jól párosítható bármilyen erős ízű étellel és érlelt sajtokkal. 10 - 12 °C-on tálalandó.
Portfólió (10)
Olaszország, Maruggio
...Szőlő: Fehér Malvasia – Trebbiano – fehér Pinot Termelési terület: Taranto keleti területe Talajtípus: Vörös föld keverve tufával és/vagy mészkővel Szőlőtermesztési típus: Támogatott alberello Szőlőültetvény átlagos életkor: 15 év Átlagos termelés / hektár: 120/150 q szőlőből Szüretelés: Szeptember Szőlőszüretelési módszer: Kézi Alkoholtartalom: 11% - 12% vol. Szín: Szalmasárga a aranyig Illat: Nagyon kellemes gyümölcsös Íz: Száraz és hűvös Tálalási hőmérséklet (celsius): 8° -10° C Ajánlott: Aperitif, előételek, levesek és finom száraz, főtt vörös hús, fehér hús, hal, kagyló, fűszeres sajtok.
Portfólió (8)
Portugália, Trofa
... Minden egyes „Madeira” borfajta – mint a Sercial, Verdelho, Boal és Malvasia – sajátos jellemzőket hordoz, lehetővé téve a párlatgyártók számára, hogy személyre szabott profilokat hozzanak létre. Ezen kívül a használt hordók alkalmazása elősegíti a fenntarthatóságot, csökkentve az új fa iránti keresletet. Összefoglalva, a „Madeira” boroshordók növelik a párlat értékét és exkluzivitását, összekapcsolva azt egy neves portugál hagyománnyal.
Portfólió (6)
Olaszország, San Pietro Clarenza
Olaszország, VILLA CASTELLI
...Fehér bor, amelyet a Salento fehér szőlőfajtáinak keverékéből nyernek, mint például a Trebbiano és egy kis Malvasia Bianca. Alkohol tartalom 11,50% Vol. Fehér szín, félszáraz íz. További információkért írjon nekünk a cantine.durso@libero.it címre.
Portfólió (10)
Szlovénia, Vipava
...Malvasia, Rebula, Chardonnay, Sauvignon, Laški Rhiesling, Tokaj, Pinot Gris, Pinela, Zelen, Rdeča kraljevina, Vitovska grganja, Pirgulin, Briška Glera, Yellow Muscat, Klarnica, Pikolit, Pinot Blanc A oltott szőlőtöveket 25 darabos kötegekben, kizárólag kartondobozokba (400 darab) csomagolják. Ezeket 2-4 °C-on tárolják a hűtőszobában. Kartondobozokban 200 darabos csomagolásban is elérhetők...
Portfólió (7)
Franciaország, Issy-Les-Moulineaux
... ideálisan kíséri a grillezett vörös húsokat vagy a finom sajtokat! A birtok: 2005-ben Giuseppe Papadopoli által alapított Tenuta Giustini ma 20 hektáron terül el, a Puglia déli részén. Giuseppe két fia, Salvatore és Federico azóta csatlakozott hozzá, és felügyelik a szőlőültetvényt, amely főként Negroamaro és Primitivo szőlőfajtákkal van beültetve. Egy kis Fiano és Malvasia is megtalálható a...
Portfólió (321)
Spanyolország, Vva Castellon
...bemutatunk egy fekete vermutot, amelyet régi receptünk alapján készítettünk, sok gyógynövénnyel és fűszerrel, mind ökológiai termesztésből származik. Az orrunkban narancs és fűszeres illatok, mint a boróka és a fahéj érződnek. Ízében enyhén savanykás és nagyon citrusos, mivel a narancshéj adja ezt a különleges ízt. Továbbá összetevői között szerepel a fehér bor, a malvasia, a nádcukor, a boróka és a fahéj, valamint a mediterrán térség gyógynövényei.
Portfólió (8)
Olaszország, Barletta
...Az Illivia Leone de Castris Negroamaro a Salice Salentino községben található szőlőültetvényekből származik. A szüret kézi munkával történik szeptember végén, és a Negroamaro szőlő mellett kis mennyiségű Lecce-i Malvasia Nera is betakarításra kerül. A szüret befejezése után a pincébe szállított fürtöket vörösbor készítésére használják, és a fermentációs időszak után az Illivia Negroamaro két hónapig nagy tölgyfahordókban érlelődik, mielőtt forgalomba kerülne.
Olaszország, San Donaci
...A bor a Negroamaro (90%) és Malvasia Nera (10%) szőlőből készült. Termelési terület: Salento, Brindisi és Lecce megyék között. Érlelés barrique hordókban. A szaglás során érett, piros húsú gyümölcsök és lekvárok illatai, valamint fűszeres jegyek, mint a fekete bors, édesgyökér, pörkölt aromák és a mediterrán növényzet balzsamikus jegyei bontakoznak ki. Ideális kemény sajtokkal, mint a Comté, Gorgonzola, valamint felvágottakkal, mint a sertéspancetta, chorizo, capocollo és grillezett vörös húsok.
Portfólió (5)
...Termelési terület: Leverano (Le). Szőlő: 85% Negroamaro, 15% Malvasia Nera. Alkoholtartalom: 13,00% vol. Nevelési rendszer: alberello és cordone speronato. Talaj jellege: alluviális eredetű, közepes kötésű, mészkőre hajlamos területekkel. Borászat: a szőlő lefejtése után a must 6-7 napig héjon áztatva marad 25-26° C hőmérsékleten. Az alkoholos és malolaktikus erjedés után acéltartályban érlelődik a palackozásig. Érlelési potenciál: 3 év és több a szüret évétől függően. Szín: rubinpiros, az évek során gránátvörös árnyalatokat ölt. Illat: boros, intenzív, széles és tartós.
Portfólió (4)
Portugália, Poço Do Canto
...Koncepció: Egy aromás fehérbor mindennapokra, a magashegyi borok jellegével. Szőlőfajták: Rabigato, Viosinho, Gouveio, Malvasia Fina, Fernão Pires és Moscatel Galego Fehér Szőlőfajták: Rabigato, Viosinho, Gouveio, Malvasia Fina, Fernão Pires és Moscatel Galego A szőlőültetvények magassága: 400-650 m Talaj: Palás/Gránit...
Portfólió (5)
... elegáns kis utcáin. Induláskor panorámás kört teszünk a kis szigetek körül, majd továbbhaladunk Stromboli felé, és miután elhaladtunk Ginostra falucskája mellett, a kikötőig folytatjuk utunkat, ahol megállunk az szigeten vacsorázni. Naplementekor elindulunk, hogy megnézzük Strombolicchiót, egy hatalmas sziklát, amely középkori kastély formájú, és folytatjuk utunkat a Sciara del Fuoco alá, hogy egy pohár Malvasia és a kapitány által kínált tipikus sütemények mellett megcsodálhassuk ennek a csodálatos vulkánnak a kitörését.
Portfólió (3)
...Családi gazdaság vagyunk, amely a Puglia állambeli Carovigno (BR) területén található. IGT Salento borokat termelünk, amelyek könnyen fogyaszthatók, de nem banálisak, tiszteletben tartva az őshonos szőlőfajták, mint a primitivo, negroamaro, malvasia és ottavianello, autentikus jellegét és sajátosságait. A Masseria Pietrasanta földjein, amelyek a mi tulajdonunkban vannak, kiváló minőségű extra...
Olaszország, Frascati
... váltakoznak az olajfaligetekkel és a mezőkkel, jó példát mutatva a biodiverzitásra. A talaj vulkáni eredetű, a legelterjedtebb szőlőfajta a Lazio-i Malvasia fehér. A terület iránti figyelem és a fenntarthatóság iránti elkötelezettségünk a helyi borok előállításában nyilvánul meg. A minőség iránti keresésünk a teljes ellátási lánc ellenőrzésével kezdődik, és a hagyomány tiszteletének és a technológia...
Olaszország, Salice Salentino
...mint a Negroamaro, Malvasia nera, Verdeca, bianco d’Alessano, Moscato, Aleatico, Primitivo, nemzetközi karakterű borok is helyet kapnak, mint a Chardonnay, Pinot, Sauvignon, Cabernet, Merlot. A termékek nemcsak az európai piacokon, hanem az Egyesült Államokban, Szingapúrban, Kanadában, Brazíliában, Ausztráliában, Japánban, Kínában, Hongkongban stb. is megtalálhatók. Az éves átlagos termelés körülbelül 2,5 millió palack.
Olaszország, Reggio Emilia
... pincészet büszkesége a toszkán sangiovese, de széles választékot kínálnak a DOCG minőségű borok, fehér, vörös és pezsgők között, mint például a malvasia édes és száraz, a lambrusco rosé DOC, a rubicone rosso I.G.T., a pignoletto, a bonarda, a barbera d'Asti és d'Alba superiore, a Monferrato és Oltrepò Pavese, a colli di Scandiano és Canossa Sauvignon, a Sangiovese di Romagna, a gutturnio Colli Piacentini, a chardonnay Rubicone I.G.T., a trebbiano di Romagna, a cortona sangiovese, és még sok más. A vállalat emellett palackozásra szánt borokat is kínál.
Olaszország, Cisterna Di Latina
... kiválóságot. A szigorúan biogazdálkodású Gazdaság termékei között megtalálhatók a prémium sárga és zöld húsú kivi, a három különböző fajtából készült extra szűz olívaolaj: itrana, leccino és frantoio, valamint kivi- és citromlekvárok, továbbá biológiai borászat, amely helyi és nemzetközi szőlőfajtákból készül. Az alkalmazott fajták közé tartozik a Bellone, a Malvasia Puntinata del Lazio, a Grechetto, a...
Olaszország, Ceglie Messapica
... megkülönböztethető íze, a cég igazi ékköve, mindenkit elbűvölt, a legősibb hagyományok tiszteletben tartásával, korszerű gyártási technikákkal készült. A fusilli, cavatelli és teljes kiőrlésű orecchiette, egy egyszerű paradicsomszósszal vagy húsos szósszal, vagy más szószokkal megbolondítva, elvarázsolják az ízlelőbimbóit. A legváltozatosabb termelés csúcspontja és abszolút újdonság a piacon a Malvasia tészta, amely durumbúza liszt és helyi malvasia szőlőből készült bor összegyúrásával készült, víz hozzáadása nélkül.
Portfólió (1)
Portugália, Vila Chã De Ourique
... borászati és palackozási folyamatokra támaszkodva, tükrözve a vállalat borászati hagyományait, egy modern kontextusban, bízva a Tejo borvidék jövőjében, mint a minőségi borok előállításának referenciahelye Portugáliában. A Sociedade Agrícola Casal do Conde borainak fajtái a következők: Vörös: Touriga Nacional, Tinta Roriz, Castelão, Merlot, Syrah, Cabernet Sauvignon, Alicante Bouschet. Fehér: Arinto, Alvarinho, Malvasia, Trincadeira das Pratas, Viognier, Sauvignon Blanc, Moscatel.
Olaszország, Montecchio Emilia
...Hagyományos termékek, prémium borok, száraz és édes Malvasia, Marzemino, Rosso dei Calanchi Cabernet Sauvignon, Reggiano Lambrusco, Reggiano Lambrusco Amabile, Rosso di Vigna Reggiano Rosso, Ilario Rosato és Rosso Reggiano Lambrusco, Rosso dell'Olmo Reggiano Rosso, Pinot dell'Emilia, Bianco Due Torri, Sauvignon dell'Emilia, Lambrusco, Fortana dell'Emilia, Rosato!!!
A QUINTA DO CERRADO, körülbelül 30 hektáron, a Dão borútvonal része. A szőlőültetvények a Dão régió fő fajtáival lettek telepítve. Fehér fajták: Encruzado és Malvasia Fina. Vörös fajták: Touriga Nacional, Tinta Roriz, Jaen, Trincadeira Preta és Alfrocheiro. A négy gránit présben a legjobb szőlőkből készülnek a válogatott borok, hagyományos módszerrel. A pincészet kapacitása lehetővé teszi, hogy...
Olaszország, Piacenza
... következő fajták állnak rendelkezésre: 2014-es száraz vörös, száraz habzó Malvasia, Barbera és Bonarda (habzó Gutturnio), habzó Pinot grigio, száraz habzó Bonarda, habzó Ortrugo, habzó Barbera, asztali habzó vörösbor. A pincészet hétfőtől szombatig látogatható.
Olaszország, Campomarino
... mély megjelenésében. A klasszikus szőlőfajták, mint a malvasia, Trebbiano, Montepulciano és Sangiovese mellett, a Di Majo Norante először a Bombinót és az Aglianicót, végül pedig az ősi szőlőfajtákat, Falanghinát és Grecót is bevezette a fehérborok előállításához. Ellenkezőleg, Aglianico, Prugnolo és Tintilia a vörösborokhoz. Reális muskotály a desszertborhoz.
... biztosítanak. A modernitás a kulcsszó, amely kiegészíti a struktúrát, a legújabb berendezések és technológiák révén. Aromásak és karakteresek, a MURGANHEIRA pezsgők a Malvasia Fina, Gouveio Real, Cerceal, Chardonnay, Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz és Pinot Noir fajtákból készülnek.
Olaszország, Roccella Ionica
... három generáción keresztül örökítettek tovább. A 6 hektáros szőlőültetvényén, ahol a legfontosabb kalábriai őshonos szőlőfajták teremnek, a vállalat jelentős karakterű és mélységű borokat készít (Calabrese nero, Gaglioppo, Greco nero, Magliocco) a vörösborok között, (Mantonico bianco, Greco bianco, Insolia, Malvasia) a fehérborok között. Az új és modern borászatban a biológiai szőlőt modern technikákkal dolgozzák fel, de a családi hagyományok tiszteletben tartásával.
Olaszország, Dolegna Del Collio
Borászat, amely a Collio borainak előállítására specializálódott. Kiváló minőségű bio friuli borokat készít: Schioppettino, Friulano, Malvasia, Ribolla giallo, Sauvignon. A Tenuta La Ponca fehér és vörös friuli borokat termel: Schioppettino del Collio, Friulano del Collio, Malvasia del Collio, Sauvignon del Collio, Ribolla giallo del Collio. Egy borászat, amely a terület nevét viseli, ahol található. 35 hektáros szőlőültetvény bio és prémium borok számára.
Olaszország, Casorzo
D.O.C. borokat, mint a Barbera, Freisa, Grignolino, Cortese, Sauvignon, Passito és Malvasia di Casorzo, állítunk elő. Agriturizmus tevékenységet is folytatunk, ahol borainkat kínáljuk az étkezések során. Szeretnénk, ha termékeinket külföldön is megismernék. A barátságosság és a komolyság a mottónk.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play