Franciaország, Lamballe-Armor
A Légum’party a Coopérative Le Gouessant zöldségfeldolgozó márkája. 1964 óta aktívan részt vesz a gumós zöldségek ágazatában, a zöldségtermékek (tagjaink hálózatából származó) a Restauration Hors Domicile (RHD) számára készülnek. Kétféle burgonya kínálat áll rendelkezésre, amelyeket két főzési szint jellemez: blansírozott és főtt. Ezek a termékek garantáltan nem pasztőrözöttek, tartósítószer, ada...
Portfólió (17)
Franciaország, Rillieux La Pape
... gravírozás minősége a színtől függően változhat. A vektormódban történő vágás nem ajánlott. Befejezés: Matt Összetétel: ABS Gravírozási mélység: 0,1 mm (.004’’) Teljes lap: 1220 mm x 610 mm (48’’ x 24’’) Fél lap: 610 mm x 610 mm (24’’ x 24’’) Negyed lap: 610 mm x 305 mm (24’’ x 12’’)...
Portfólió (65)
Törökország, Istanbul
Közlenmiş, kurutulmış és IQF zöldség- és gyümölcstermelést végzünk. Termékeink között megtalálható a közönsített padlizsán, közönsített piros paprika, szárított paradicsom, félszárított paradicsom, jalapeno, pepperoncini, banánpaprika, harissa, sambal oelek, ezüsthagyma, articsóka szív, olívaolaj, grillezett cukkini, karfiol savanyúság, giardiniera és még sok más. Konzerv, PET, vákuum és üveges cs...
Portfólió (10)
Németország, Gelsenkirchen
... - Kompenzált (60% Elülső negyed + 40% Hátsó negyed) 98% VL - Elülső negyed 93% VL - Elülső negyed 98% VL - Hátsó negyed 4 vágás 93% VL - Hátsó negyed 4 vágás 98% VL Feldolgozott fagyasztott marhahús Típus: Bivaly marhahús Stílus: Fagyasztott Fagyasztási folyamat: BQF Jellemző: Csont nélküli Rész: Minden rész Terméktípus: Vörös hús Fagyasztási hőmérséklet: - Fagyasztva: mínusz 40 Celsius-fok - Tárolás: mínusz 20 Celsius-fok.
Portfólió (10)
Németország, Berlin
... csonttal egészben Elülső láb csonttal szeletelve 3-4 cm Nyelv Felső borda Csontvelő csont rúd TK Csontvelő csont fűrészelve 5 cm TK Mell csont nélkül Mell csont nélkül - PAD Lepény csont nélkül 80/20 Lepény csont nélkül 70/30 Bavette PAD Flank steak PAD Üsző feldolgozott húskészítmények R1 szakaszok 98/02 szakaszok 95/05 szakaszok 90/10 szakaszok 85/15 szakaszok 85/15 nyak szakaszok TK 80/20 szakaszok 70/30 szakaszok Folyékony hús 90/10 Hús zsír Üsző hátsó negyed részei Comb 3-as vágás Felső comb fedéllel 8+ Felső comb fedél nélkül...
Portfólió (10)
Törökország, Istanbul
... ügyféligényt és kérést kielégít. 32 éves múltjával jogos büszkeséggel szolgálja iparágát. A jövőbeli kereskedelmi életében, ahogyan eddig is, folyamatosan fejleszti magát, hogy a leggyorsabb és legmagasabb minőségű terméket kínálja ügyfeleinek, figyelemmel kísérve a nyomdaipari trendeket. A legkisebb mérettől a legnagyobb méretig ofszet nyomtatást végez, és a fóliázás, vágás, ragasztás, lakkozás és egyéb...
Olaszország, Moglia
A Taffurelli Primo egy negyed évszázaddal ezelőtt indult, mint kis fémipari műhely. Ezután a legnagyobb európai mezőgazdasági valóságok egyikébe, a Pó-síkságba való elmerülés, valamint alapítója folyamatos fejlődésre és innovációra irányuló szelleme lehetővé tette, hogy a vállalat egy olyan kézműves műhellyé alakuljon, amely mára domináló helyet foglal el az olasz piacon és azon túl is. A...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play